Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- جلسه بیست و یکم شورای اسلامی شهر بندرعباس به مسئله استیضاح شهردار این شهر اختصاص یافت و مدافعان و مخالفان مهدی نوبانی تفاسیر خود از این طرح را بیان کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس؛ بیست و یکمین جلسه رسمی شورای شهر بندرعباس با هدف استیضاح مهدی نوبانی شهردار بندرعباس با حواشی زیادی برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فاطمه جراره رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در ابتدای این جلسه با بیان اینکه اعضای سوال کننده شورا از پاسخ‌های شهردار به دو سوال از مجموع پنج سوال مطرح شده قانع نشده‌اند جلسه استیضاح را آغاز کرد.

یعقوب دبیری نژاد عضو شورای شهر بندرعباس در نطق پیش از دستور خود خواستار عدم استفاده از عنوان شورای انقلابی برای شورای ششم شد و از تهدید اعضای موافق استیضاح شورا به عدم همکاری در انتخابات کمیسیون‌ها پرده برداشت. 

وی در ادامه گفت: مگر تا همین چند ماه قبل شعار نمی‌دادیم که شهردار یار دوازدهم شورا است اما کدام داور از بیرون زمین سوت اخراج یار دوازدهم را زده است؛ امروز دیگر طرح سوالتان تابوشکنی نیست بلکه حرمت شکنی و اختلاف افکنی بین اعضای شهر است.

عضو شورای شهر بندرعباس تاکید کرد: مردم امروز چگونه باید انتخاب 4ساله خودشان در شورای شهر را تحمل کنند در حالی که اعضای شورا انتخاب 4 ساله خودشان را 3 ماه هم تحمل نکردند و این درحالی است که تغییر مدیریت عقبگرد بسیاری برای یک مجموعه به بار می‌آورد.

دبیری نژاد علت استیضاح نوبانی را پاکدستی، صداقت، حرف نشنوی از افراد پشت پرده، چشم گفتن به درخواست‌های قانونی اعضای شورا، لبخند تمسخر آمیززدن به درخواست‌های غیرقانونی و تقویت کاندیداهای نیمکت نشین انتخابات مجلس آینده دانست. 

حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا حیدری سراجی نیز در مخالفت با استیضاح شهردار اظهارداشت: در همین صحن مقدس شورا عرض می‌کنم بنده مخالف استیضاح شهردار هستم؛ استیضاح کردن راه چندان مناسبی نیست و حفظ آرامش و امنیت روانی مردم و شهر هم باید مهم باشد و به جای استیضاح و اتلاف وقت باید از کارهای بیهوده که مردم را هم خسته است را دست برداریم.

وی افزود: بنده از ساحت مقدس مردم شریف بندرعباس عذرخواهم و روش پیش روی شورا را صحیح نمی‌دانم و زیر سوال بردن شهردار را جفا می‌دانم و همین جا اعلام می‌کنم‌ آخرت خودم را به دنیای دیگران نمی‌فروشم و به تعهدات خودم به مردم و شهر بندرعباس پایبند هستم.

حیدری بیان کرد: مردم همه کارهای ما را رصد می‌کنند و یک قدم از ما جلوتر هستند و اگر کسانی بخواهند به دلیل منافع شخصی منافع مردم را زیر پا بگذارند سکوت نخواهیم کرد؛ مالک این صحن مردم هستند و نباید کاری کنیم حب دنیا، حب ریاست و جاه طلبی ما را دچار نفرین بد مردم کند.

اسماعیل بواشه در موافقت با استیضاح شهردار بندرعباس گفت: سیاسیونی که الان دارند می‌بینند در شورای پنجم که بحث سوال از شهردار را مطرح کردیم همه می‌گفتند ما حقگو هستیم اما امروز پشت ما را خالی کرده‌اند؛ اتفاقا کسانی که طرح سوال و استیضاح را به جریان انداختند نماینده مردم هستند و این طرح سوال کوچکترین ابزار نظارتی است و هر زمان که صلاح دانستیم می‌توانیم از این ابزار استفاده کنیم.

وی افزود: من نماینده مردم هستم و از هیچ کس ابایی ندارم و مردم باید قضاوت کنند که چه کسانی تفرقه ایجاد می‌کنند و اذهان عمومی را به سمت و سوی دیگری می‌برند همچنین باید بگویم تفرقه را کسانی شروع کردند که نام 4نفر موافق شهردار را اعلام کردند و آنها را در مقابل 7 نفر دیگر شورا قراردادند.

سید رضا موسوی نیز در موافقت با استیضاح شهردار بندرعباس گفت: علت طرح سوال از شهردار این است که برنامه دقیقی توسط شهردار وجود ندارد و این نشان از نگاه دقیق شورا است که بی برنامه بودن شهردار را در 2ماه و نیم تشخیص دادند و نیاز نبود دو سال و نیم زمان صرف فهمیدن این موضوع کنند؛ امروز زمان برای آزمون و خطا نداریم چرا که شهرداری بندرعباس در لبه پرتگاهی قرار دارد که دچار بحران‌های اساسی است.

وی افزود: شما در انتخاب مواضع شهری از 4 شهردار 3 شهردار را تغییر داده‌اید و باید نتیجه تغییرات را ببینیم و در بحث فرهنگی هنوز بسیاری از حرکات بلاتکلیف است لذا از شورایی که اکثر اعضای آن فرهنگی هستند نیز باید انتظار دغدغه‌های فرهنگی داشته باشیم به طوری که اگر انتقادات در رابطه با سیاه پوش کردن شهر در فاطمیه اول را مطرح نمی‌کردیم امروز شاهد سیاه پوش شدن تا دم درب شهرداری در فاطمیه دوم نبودیم. 

موسوی بیان کرد: آقای نوبانی ما افرادی هستیم که قرار است برای انبوه جمعیت بندرعباس تصمیم‌بگیریم و تا آنجایی که راه داشت با شما همکاری کردیم و هنوز هم این عقیده را داریم که شما اگر متانت این جلسه را در سایر جلسات به خرج می‌دادید بسیاری از مشکلات را می‌شنیدید و کار به اینجا نمی‌کشید.

شهردار بندرعباس: در انتصابات با شورا چالش دارمرئیس شورای ‌شهر بندرعباس: برای طرح سئوال و استیضاح شهردار منتظر عملکرد 4 ساله نخواهیم نشستاستیضاح شهردار بندرعباس رای نیاورد

عیسی عباسی دیگر عضو شورا در مخالفت با استیضاح شهردار بندرعباس گفت: تکلیف شورا بر اساس قانون این است که کار کارشناسی انجام دهد و تصمیم‌بگیرد و مصوبات را به شهردار ابلاغ کند ما باید ریل گذاری کنیم و به شهردار ابلاغ کنیم؛ شهردار مدیر اجرایی است و باید مصوبات شورا را اجرا کند اما دخالت در کار شهرداری به اسم نظارت پذیرفته نیست.

وی افزود: رخداد این مدل رفتارها و سرگرم شدن اعضای شورا به مسائل حاشیه‌ای باعث ایجاد آرامش و حاشیه امن برای افراد متخلف و سودجو و متضرر شدن مردم خواهد شد؛ ای عزیزان شورای ششم خواهش می‌کنم بخاطر خدا دست از لج و لجبازی بردارید و برای مردم خدمتگزاری کنید.

اسماعیل رئیسی حسن لنگی نیز در موافقت با استیضاح بیان کرد: آقای شهردار چرا جلسه 4نفره گرفتید تا شورای 7نفره را بکوبید؛ غصه مان می‌گیرد که چرا آقای نوبانی مدیریت نکردند وضعیت را به اینجا کشاند که عضو شورای قبلی می‌آید اینجا و شورا را مورد هجمه قرار می‌دهد.

وی افزود: اگر جایی ببینم که ضعف مدیریت است سکوت نخواهم کرد، من مخالف استیضاح آقای نوبانی بودم و هستم اما نخواستم جمع را متلاشی کنم و موجب تفرقه شوم و التماس آقای نوبانی کردم که اوضاع را مدیریت کنند.

احمد کناری نژاد نیز به عنوان موافق استیضاح شهردار گفت: اینکه برخی از دوستان امروز داعیه دار وحدت هستند و روزی ما را به لال بودن و روزی دیگر به رهرو جریانات سیاسی بودن متهم می‌کنند درست نیست آنها روزی یقه پاره می‌کردند و جهت شمال و جنوب را به شهردار نشان می‌دادند اما امروز مدافع شهردار شده‌اند.

وی افزود: اینکه گلایه‌هایی مطرح شود که چرا سوال کردید برای این است که قول دادیم و قسم خوردیم و ماندن با خفت را در این شورا قبول نمی‌کنیم، با گفتن نوکر مردم و خادم مردم هستیم مشکلی حل نمی‌شود چرا که در تمام دستگاه‌های دیگر هم این کارها انجام می‌شود ملاک ما دیدار با مردم و گفتار درمانی نیست و باید کار عملی انجام‌شود.

بعد از بیان مطالب اعضای شورا و دفاع شهردار بحث استیضاح شورا به رای گذاشته شد که 4 رای موافق ادامه فعالیت شهردار بودند و 7 رای نیز در مخالفت با نوبانی اخذ شد که با توجه به حد نصاب نرسیدن دو سوم آرا مهدی نوبانی به عنوان شهردار بندرعباس ابقا شد. 

انتهای پیام/864/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استیضاح شهردار بندرعباس شورای شهر بندرعباس استیضاح شهردار اعضای شورا عضو شورا طرح سوال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۳۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است

  احمد آرامی  بیان کرد: شوراهای اسلامی در نهم اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۵۸ در تقویم جمهوری اسلامی ایران نام‌گرفته است که بر اساس فرمان حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل شوراهای شهر و روستا به‌عنوان روز شوراها نام‌گذاری شده است.

آرامی تأکید کرد: نقش شورا در آبادانی روستا و شهر نقش بسزایی ایفا می‌کند که کلیه کارهای عمرانی در شهر و روستا زیر نظر شورا انجام می‌شود. در روستاها کار عمرانی بر اساس درخواست و مصوبه شورای اسلامی آن روستا به دهیاری روستا ابلاغ می‌گردد و دهیار را موظف به اجرای مصوبه شورا پس از اخذ مجوز کمیته تلفیق که در بخشداری محل انجام می‌شود را می‌نماید .

وی افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا هر چهار سال یکبار بر اساس قانون جمهوری اسلامی ایران با رأی اکثریت مردم که توسط وزارت کشور در ایران و فرمانداری‌ها در شهرها و بخش‌ها انجام می‌گیرد که مردم هر شهر و یا روستا به محل برگزاری و مقر صندوق رأی‌گیری مراجعه و رأی خود را به صندوق می‌اندازند و طبق قانون با نظارت شورای نگهبان و هیئت اجرایی و دیگر بازرسین حاضر صندوق انتخابات انجام و در پایان نامزدهای شورا هر کدام که اکثریت آرا را داشته باشند به‌عنوان شورای شهر یا روستا انتخاب می‌شوند .

آرامی افزود: شورای اسلامی در روستاهایی که جمعیت آن ۲۰۰۰ نفر باشند تعداد اعضای شورا ۵ نفر و روستاهای کمتر از ۲۰۰۰ نفر سه نفر به‌عنوان شورا انتخاب می‌شوند که اعضای شورا از بین خودشان یک نفر رئیس شورا، نائب رئیس و منشی انتخاب می‌کنند و مدت چهار سال به کار شورا ادامه می‌دهند .

وی در خصوص وظیفهٔ شورا افزود: وظیفه شورای اسلامی رسیدگی به مشکلات روستا و تعیین یک نفر با مدرک تحصیلی دیپلم به‌عنوان دهیار روستا انتخاب می‌کند تا دهیار کلیه مصوبات شورای اسلامی را که هدف آن پیشبرد و برطرف‌کردن مشکلات روستا مثل انجام روشنایی معابر روستا جمع‌آوری زباله‌ها،،،،،و غیره و آنچه کار عمرانی که در روستا انجام می‌گیرد .

وی افزود: طبق مصوبات شورا باید انجام شود عملکرد شوراها زیر نظر بخشداری محل انجام می‌گیرد که با کمک شورای اسلامی بخش انجام می‌گیرد و تمام مشکلات شوراها توسط بخشدار انجام می‌شود در قانون اساسی کشور برای شوراهای اسلامی روستا هزینه‌ای در نظر گرفته نشده است؛ چون شورای اسلامی روستا یک نهاد مردمی که به دلیل اختیاراتی که در حوزه‌های نظارتی و مدیریتی برعهده دارد.

آرامی در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از ارکان مهم و برجسته مردم‌سالاری دینی در کشور محسوب می‌شود که هیچ‌گونه دستمزدی از هیچ نهاد دولتی و مردمی دریافت نمی‌کند و برای رضای خداوند و رضایت و آبادانی مردم روستا خدمت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • شهردار ارومیه در سمت خود ابقا شد
  • برکناری شهردار ارومیه رای نیاورد
  • استیضاح شهردار ارومیه رای نیاورد
  • استیضاح شهردار ارومیه ناکام ماند
  • شهردار ارومیه با چهار رأی موافق ابقا شد
  • اختلاف سلیقه‌ها مانع از تصمیم‌گیری در شورای شهر بندرعباس نیست
  • گفت‌وگوی صریح با رئیس شورای شهر کرج/ برای مردم چه کردید؟
  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است
  • به فکر تلفات تصادفات در جاده تایباد ـ خواف باشید
  • تشکیل مجمع مشورتی شورای ادوار بندرعباس