Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@17:05:19 GMT

احیای ۱۱۵ واحد راکد در استان فارس

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۱۳۸۴۵

احیای ۱۱۵ واحد راکد در استان فارس

به گزارش گروه باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، احد فتوحی مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در جلسه با مدیران شهرک‌های صنعتی سراسر استان فارس گفت: برای ایجاد و راه‌اندازی این واحد‌ها ۱۶۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری و با فعالیت آن‌ها ۲۲۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.

او همچنین از انعقاد ۲۳۷ قراردادجدید در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان از ابتدای امسال خبر داد و گفت: در قالب این قرارداد‌ها افرون بر ۵۲ هکتار زمین واگذار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتوحی با بیان اینکه در بخش زیرساختی این شرکت با ایجاد ۶۱ شهرک و ناحیه صنعتی در سراسر استان، نقش مهمی دربسترسازی به منظور استقرار واحد‌های تولیدی و صنعتی ایفا کرده است گفت: در حال حاضراز بیش از ۷ هزار هکتار اراضی در اختیار این شهرک ۵۳۰۰ هکتار آن عملیاتی شده است.

او افزود: در حال حاضر ۷۳۳۰ قرارداد سرمایه گذاری با متقاضیان در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان منعقد شده که از این تعداد ۳۳۶۰ واحد تولیدی موفق به دریافت پروانه بهره برداری شده اند و برای بیش از ۳۸ هزار نفر شغل ایجاد شده است.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان فارس  گفت: در راستای سیاست‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران -در زمینه مانع زدایی و پشتیبانی از تولید علاوه بر تقویت و حمایت از صنایع کوچک و متوسط، رفع موانع و مشکلات واحد‌های صنعتی راکد با هدف راه اندازی مجدد و احیای آن‌ها در اولویت ویژه شرکت شهرک‌های صنعتی فارس قرار گرفت.

او بیان کرد: پس از شناسایی واحد‌های تعطیل و احصای مشکلات آن‌ها، با برنامه‌هایی نظیر ارجاع مشکلات این واحد‌ها به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، رفع مشکلات بانکی، بیمه و مالیاتی، معرفی به بانک‌ها جهت اختصاص تسهیلات بانکی و ورود سرمایه گذار جدید ۱۱۵ واحد احیا و به چرخه تولید بازگشتند.

او حفظ سرمایه‌ها و سوق دادن آن در مسیر رونق تولید و اشتغال، راه اندازی در مدت زمان کوتاه، استفاده بهینه از امکانات و سرمایه‌ها و کمک به تولید محصولات صادرات محور از مهمترین نتایج مثبت راه اندازی مجدد واحد‌های تولیدی برشمرد.

فتوحی اضافه کرد: اجرای طرح کلینیک صنعت با هدف شناسایی و احصای مشکلات و نیز ارائه بهترین روش‌ها و راهکار‌ها برای فعالیت مجدد واحد واحد‌های تعطیل که توسط اساتید مجرب دانشگاهی و نخبگان صنعتی انجام می‌شود، از برنامه‌های موفقی است که ثمره آن، چرخیدن دوباره چرخ‌های صنعت خواهد بود.

او خواستار رصد و پایش روزانه واحد‌های صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی توسط مدیران شهرک‌ها شد و گفت:مدیران شهرک‌ها باید موارد و مشکلات واحد‌ها را بصورت روزانه احصا و تلاش مضاعفی برای رفع مشکلات داشته باشند.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس افزود: از ابتدای امسال تاکنون افزون بر ۹۰۰ واحد صنعتی پایش شده اند.

انتهای پیام. 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت شهرک های صنعتی فارس احیای واحد راکد شرکت شهرک های صنعتی راه اندازی واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۳۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری نیشابور گفت:آمار اشتغال در ۱۶۸ واحد صنعتی فعال در این شهرستان پنج هزار و ۸۰۰ نفر است که ۸۳ درصد از این اشتغال مربوط به بخش‌هایی مانند نیروگاه سیکل ترکیبی خیام، فولاد خراسان، کارخانه ایران شرق و مانند این مجموعه هاست.

مسعود اکبری باقرآباد افزود:از مجموع ۱۶۸ واحد صنعتی نیشابور فقط ۱۳ واحد فعال با اشتغال هزار و ۵۸۱ نفر در شهرک صنعتی عطار مستقر هستند البته تمایل برای حضور فعالان اقتصادی در این شهرک صنعتی رو به افزایش است و باید در آینده تامین انرژی و آب و سایر زیرساخت‌های این شهرک صنعتی مورد توجه قرار گیرد.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری نیشابور گفت: همچنین هم اکنون ۲۵ معدن فعال با ۳۱۰ نیروی کار در نیشابور مشغول به کار هستند.

اکبری باقرآباد افزود: تعهد اشتغال شهرستان نیشابور در سال گذشته سه هزار و ۹۰۴ نفر بود که حدود ۱۳۰ درصد این تعهد معادل چهار هزار و ۸۰۲ نفر اشتغال جدید محقق شد.

وی گفت: ۲ بخش صنعت و معدن با هزار و یک شغل جدید و کمیته امداد با ایجاد ۷۲۸ فرصت شغلی تازه بالاترین سهمیه ایجاد اشتغال را در سال گذشته به خود اختصاص دادند.

 

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد