Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران ، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) روز سه‌شنبه با صدور بیانیه‌ای نوشت: یونیسف از گزارش کشته و آتش زده شدن حداقل ۳۵ تن از جمله چهار کودک و دو تن از کارکنان سازمان بشردوستانه "نجات کودکان" استان کایا در شرق میانمار در تاریخ ۲۴ دسامبر شوکه و محزون شده است.



در ادامه بیانیه آمده است: گزارش‌های قابل استناد می‌گویند که چهار کودک از جمله دو پسر هفده ساله، یک دختر نوجوان و یک کودک ۵-۶ ساله با جنسیت نامشخص طی این حمله کشته شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو کارمند سازمان نجات کودکان - که امروز مرگ‌شان تایید شد - درحال بازگشت به دفتر نجات کودکان در لویکاو بودند.



یونیسف ادامه داد: یونیسف قویا این حمله علیه شهروندان، کودکان و کارکنان بشردوست را محکوم می‌کند. حفاظت از شهروندان و علی‌الخصوص کودکان و کارکنان سازمان‌های بشردوستانه باید مطابق با قوانین بشردوستانه بین‌المللی و پیمان‌نامه حقوق کودک - که میانمار نیز یکی از امضاکنندگان آن است - در زمان درگیری‌ها به عنوان اولویت درنظر گرفته شوند.



در انتهای بیانیه آمده است: یونیسف خواستار اقدام فوری جهت راه‌اندازی تحقیقات درخصوص این حادثه اسفناک و مسؤول دانستن مقصران است. ما به خانواده قربانیان و همکاران‌مان در نجات کودکان عمیقا تسلیت می‌گوییم.



میانمار از اول فوریه ۲۰۲۱ با سرنگونی دولت منتخب آنگ سان سوچی، رهبر دموکراسی خواه این کشور به دست نظامیان در آشوب و ناآرامی به سر می‌برد.



بر اساس آمار منتشر شده از سوی انجمن کمک رسان به زندانیان سیاسی،‌ بیش از ۱۳۰۰ تن در جریان سرکوب اعتراضات و راهپیمایی مخالفان حکومت ارتشی‌ها در این کشور کشته و بیش از ۱۱ هزار تن دیگر نیز حبس شده‌اند؛ اما ارتش میانمار این آمار را به مناقشه کشیده است.



برخی از مخالفان ارتش سلاح به دست گرفته و با چریک‌های اقلیت قومی که سال‌ها با دولت بر سر خودمختاری در مناطق مختلفی از کشور می‌جنگیدند، ارتباط گرفته‌اند.



"مارتین گریفیث"، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور هماهنگی امور بشردوستانه و امداد اضطراری گفت بابت کشتارهای گزارش شده اخیر دست کم ۳۵ غیرنظامی در میانمار، "وحشت زده" شده و از مقام‌های این کشور خواست تا تحقیقاتی را درباره این رویداد انجام دهند که فعالان اپوزیسیون، سربازان دولتی را مقصر آن می‌دانند.



دولت نظامیان میانمار درباره این کشتار گزارش شده در روستای "مو سو" واقع در استان "کایا" که روز جمعه رخ داد، اظهارنظری نداشت.



رسانه‌های دولتی میانمار گزارش کردند که در جریان درگیری در این روستا، سربازان به سوی تعداد نامشخصی از "تروریست‌ها با سلاح" آتش گشوده و آنها را از پای درآوردند. این رسانه خبری درباره تلفات غیرنظامیان منتشر نکرد.



گریفیث در ادامه گفت: من این رویداد دردناک و تمامی حملات علیه غیرنظامیان را در سراسر میانمار که بر اساس قوانین بشردوستانه بین‌المللی ممنوع است، محکوم می‌کنم.


گریفیث همچنین خواستار تحقیقاتی جامع و شفاف شد که بر اساس آن، عاملان این کشتار به دست عدالت سپرده شوند و همچنین خواستار حفاظت از غیرنظامیان نیز شده است.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: سازمان یونیسف کشتار کودکان میانمار نجات کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۵۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهادهای بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه را ادامه دهند

قلندر عباد، سرپرست وزارت صحت‌عامه امروز با حنان حسن بلخی رئیس عمومی منطقه ای مدیترانه شرقی سازمان صحی جهان برای افغانستان در دفترکارش دیدار کرد.

دفتر رسانه های وزارت صحت عامه با ارسال خبرنامه ای نگاشت:‌ در این دیدار تاج الدین آویلا، رئیس اداره یونیسف برای افغانستان و نمایندگان سازمان صحی جهان نیز حضور داشتند.

در این دیدار در مورد ریشه کن کردن بیماری فلج اطفال در افغانستان، دستاوردهای وزارت صحت‌عامه در دو سال گذشته، ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی افغانستان، ساخت شفاخانه ها به سطح ولسوالی‌ها، تقویت سیستم صحی، همکاری دوامدار، کنترل بیماری های ساری و هماهنگی بهتر بحث و گفتگو نمودند.

سرپرست وزارت صحت‌عامه گفت: پس از روی کار آمدن طالبان تحولی در سکتور صحت کشور به وجود آمده است.

سرپرست وزارت صحت‌عامه افزود: ما برای اولین بار برای داشتن یک افغانستان عاری از پولیو یک لابرتوار تشخیص پولیو( فلج اطفال ) را افتتاح نمودیم تا این بیماری به سرعت تشخیص داده شود.

سرپرست وزارت صحت‌عامه همچنین خواستار همکاری های دوامدار مسئولان سازمان صحی جهان و اداره یونیسف با سکتور صحی افغانستان شد و از آنها خواست تا در قسمت ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی، رسانیدن خدمات صحی به ساکنان مناطق دوردست، محو کامل بیماری پولیو و کنترل بیماری های ساری این وزارت همکاری نمایند. 

از سویی هم نمایندگان سازمان صحی جهان و یونیسف برهمکاری دوامدار ادارات خود تأکید نموده و از همکاری همه جانبه در این زمینه به وزارت صحت‌عامه اطمینان دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • اردن: نتانیاهو توافق آتش بس را به خطر می اندازد
  • تعامل سازمان همکاری اسلامی با طالبان
  • سازمان همکاری‌ اسلامی نسل‌کشی فلسطینی‌های غزه را محکوم کرد
  • سی‌ان‌ان: سرکوب اعتراضات و حمایت از صهیونیست‌ها آرای بایدن را می‌خورد
  • نهادهای بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه را ادامه دهند
  • خلیفه کل ارامنه آذربایجان اهانت به قرآن کریم را محکوم کرد
  • خلیفه ارامنه آذربایجان اهانت به قرآن کریم را محکوم کرد
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • رئیس سازمان همکاری اسلامی خواستار کمک‌های بشردوستانه به افغانستان شد
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد