Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از eatright، به طور معمول هر روز کودکان در حال دیدن تلویزیون بین ۱۰ تا ۱۳ آگهی تبلیغاتی می‌بینند که نوعی از خوراکی یا نوشیدنی را ارائه می‌دهد و بیشتر از ۹۰ درصد این خوراکی‌ها که تبلیغ می‌شوند، حاوی موادی هستند که توصیه شده مصرف آنها در کودکان محدود باشد. خیلی از آنها چربی‌های جامد، شکر اضافی، سدیم و کالری بالا دارند و اغلب خالی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبرهای مغذی‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چطور می‌توانید وسوسه خوراکی‌های تبلیغ شده در تلویزیون را کم کنید و خوراک سالم‌تری به کودکان بدهید؟

از تماشای تلویزیون حین خوردن غذا خودداری کنید: به عنوان خانواده با این قانون موافقت کنید که وقتی غذا می‌خورید تلویزیون نگاه نکنید یا از دیگر وسایل الکترونیکی استفاده نکنید. غذا خوردن در کنار هم همچنین فرصتی برای خوردن غذای سالم و پیوندهای خانوادگی ایجاد می‌کند.

برنامه‌های کودکان را بدون تبلیغ نگاه کنید: در نظر داشته باشید که برنامه‌های کودکان را از پلتفورم‌هایی تماشا کنید که به شما اجازه می‌دهد تبلیغات را رد کنید یا اصلا تبلیغاتی ندارند.

در کنار آنها درباره غذاهای مختلف بیاموزید: اگر امکانش را دارید بچه‌ها را به بازارهای محلی ببرید و سبزی‌ها و خوراکی‌های مختلف را به آنها نشان دهید و درباره تولیدشان برایشان صحبت کنید. بچه‌های بزرگ‌تر می‌توانند در باره ارزش غذایی مواد که روی برچسب محصولات وجود دارد، یاد بگیرند و بتوانند از آن استفاده کنند. آنها می‌توانند در خرید به شما کمک کنند تا مواد غذایی سالم‌تر را انتخاب کنید.

بگذارید در آشپزخانه به شما کمک کنند: بچه‌ها علاقه دارند که یاد بگیرند و دوست دارند کمک کنند. این زمان بهترین وقت است که به آنها مسائلی مثل شستن دست‌ها قبل از درست کردن غذا را یاد بدهید و کارهای ساده‌ای مثل چیدن میز یا خرد کردن کاهو برای سالاد را به آنها واگذار کنید.

زمان تماشای تلویزیون را محدود کنید: بچه‌ها در تمام سنین ساعت‌های زیادی را مقابل تلویزیون یا وسایل الکترونیکی می‌گذرانند. هرچند بخشی از این ساعت‌ها شامل فعالیت‌های آموزشی می‌شود، اما همچنان ملاحظاتی درباره این که چقدر می‌تواند روی سلامت آنها تأثیر بگذارد وجود دارد. آکادمی‌ آمریکایی کودکان توصیه می‌کند کودکان ۲ تا ۵ سال بیشتر از یک ساعت در روز تلویزیون تماشا نکنند و بچه‌ها در سنین مدرسه هم با بزرگترها تلویزیون ببینند.

الگوی خوبی باشید: بچه‌ها خیلی ساده با نگاه کردن به رفتار دیگران یاد می‌گیرند. به عنوان پدر و مادر غذاهای سالم‌تر انتخاب کنید و استفاده از وسایل الکترونیکی را محدود کنید. این کار باعث تقویت عادت‌هایی می‌شود که سعی دارید کودکتان را به آن تشویق کنید.

کد خبر 646148 برچسب‌ها سلامت کودکان تلویزیون - برنامه تلویزیونی بهداشت کودکان خانواده مهارت‌ها خانواده

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت کودکان تلویزیون برنامه تلویزیونی بهداشت کودکان خانواده مهارت ها خانواده بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۵۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

ایسنا/کرمانشاه یک متخصص تغذیه گفت: مصرف برخی خوراکی‌ها می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

دکتر یحیی پاسدار با بیان اینکه مطالعات متعدد در تمام دنیا نشان داده که مصرف برخی خوراکی‌ها می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان را تشدید کند، افزود: از جمله این خوراکی‌ها، غذاهای سرخ کردنی است، زیرا در دمای بالا روغن ها سبب تولید یک نوع ماده اسیدی می شوند که احتمال ابتلا به سرطان را تشدید می کند.

وی گفت: باقی مانده سموم در میوه‌ها و یا مصرف سبزیجاتی که در محیط‌های آلوده پرورش داده شده‌اند نیز سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان خواهد شد.

این متخصص تغذیه مصرف ماهی یا دیگر فرآورده‌های دریایی که در آب های آلوده و یا آب هایی که فاضلاب کارخانجات وارد آن می شود، پرورش یافته‌اند را نیز در افزایش احتمال ابتلا به سرطان موثر دانست.

پاسدار با بیان اینکه توصیه می شود از مصرف خوراکی هایی که ریسک بیماری و عوامل سرطان‌زا را افزایش می دهند پرهیز شود، گفت: در مقابل پیشنهاد می شود از مواد غذایی ضدسرطان همچون سبزیجات سالم و مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین«سی» استفاده شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزئی را کنار بگذارد
  • ایران امنیت انرژی بالایی دارد اگر مصرف‌کننده بگذارد
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • ایران امنیت بالای انرژی دارد اگر مصرف کننده بگذارد
  • به این دلیل چیپس نخورید!
  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • کودکان زیادی بر اثر سو تغذیه در غزه جان باختند
  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • کودکان از چه سنی می‌توانند ماست بخورند؟
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد