Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@21:03:15 GMT

۱۰ هزار و ۹۱۱ دُز واکسن کرونا در خمین تزریق شد

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۱۶۶۵۹

۱۰ هزار و ۹۱۱ دُز واکسن کرونا در خمین تزریق شد

دکتر «مجتبی دیده‌دار» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از ابتدای ایمن‌سازی همگانی علیه بیماری کووید ۱۹ تاکنون، ۸۵ هزار و ۷۸ دُز نوبت اول و ۷۵ هزار و ۱۷۴ دُز نوبت دوم واکسن در خمین تزریق شده است.
وی با اشاره به استقبال مناسب شهروندان خمین از تزریق دزهای اول و دوم واکسن کرونا، تصریح کرد: ۹۲ درصد از جمعیت بالای ۱۲ سال این شهرستان نوبت اول واکسن کرونا و ۸۲ درصد نیز نوبت دوم را دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: مطالعات نشان می‌دهد واکسیناسیون با واکسن‌هایی که در اختیار داریم، برای سویه اُمیکرون اثرگذاری و پیشگیری قابل قبول دارد و یکی از بهترین راهکارهای ایمنی در برابر کرونا، همچنان واکسیناسیون است‌.

دیده‌دار با اشاره به انجام ۱۲ هزار و ۲۹۵ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ درخمین، گفت: چهار هزار و ۶۱۹ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در این شهرستان شناسایی شدند.
وی ادامه داد: چهار هزار و ۴۱۳ بیمار کووید ۱۹ در خمین بهبود یافته و یا از بیمارستان ترخیص شده‌اند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین بیان کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۱۹۷ بیمار کووید ۱۹ در خمین جان خود را از دست دادند.
خمین در جنوب استان مرکزی ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد.
در آخرین رنگ‌بندی کرونا که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شده، خمین وضعیت آبی دارد.
 

برچسب‌ها کرونا خمین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا خمین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کرونا خمین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۶۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟

ایتنا - پژوهشگران انگلیسی که اولین واکسن سرطان مبتنی بر فناوری نوآورانه «ام‌آر‌ان‌ای» را برای درمان ملانوم یا سرطان پوست آزمایش کرده‌اند می‌گویند این ماده در درمان دیگر سرطان‌ها نیز آزمایش می‌شود.
کتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، می‌گوید این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن سفارشی که "نئوآنتی ژن درمانی فردی" نامیده می‌شود، برای تحریک سیستم ایمنی بدن طراحی شده تا بتواند با نوع خاص سرطان و تومور هر بیمار به طور جداگانه مقابله کند.

دکتر شاو می‌گوید: "این یک درمان کاملاً فردی است که برای هر بیمار به صورت اختصاصی ساخته می‌شود. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن فرد هماهنگ است."

این واکسن به سیستم ایمنی آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی برای حمله به آنتی‌ژن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی آن، نمونه تومور بیمار برداشته شده و دی‌ان‌ای آن توالی‌یابی می‌شود که در این فرآیند از هوش مصنوعی نیز استفاده می‌شود.

نتایج آزمایش‌های مرحله دوم نشان داد احتمال مرگ یا بازگشت سرطان در افرادی که این واکسن را همراه با درمان ایمونوتراپی دریافت کردند، نسبت به گروه کنترل تقریباً نصف (۴۹ درصد) کاهش یافته است.

در این مرحله نهایی کارآزمایی که توسط بنیاد NHS لندن هدایت می‌شود، بیماران هر سه هفته یک بار یک میلی‌گرم از واکسن ام‌آر‌ان‌ای را به همراه دوز دیگری از ایمونوتراپی برای حدود یک سال دریافت خواهند کرد.

فناوری ام‌آر‌ان‌ای پیش از این در تولید واکسن‌های کرونا نیز استفاده شده بود. اکنون محققان امیدوارند با بهره‌گیری از همین فناوری، بتوانند انقلابی در درمان سرطان‌ها به وجود آورند.

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور