Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، رسانه های هندی اعلام کردند که پاکستان برای حمل‌ونقل گندم از طریق مرز واگه شروط متعددی را در نظر گرفته و به هند گفته است که کل محموله ۵۰ هزار تنی باید در ماه دسامبر حمل شود. اما مسئولان در وزارت خارجه هند گفته‌اند که در حال حاضر روزانه حدود ۳۰ تا ۴۰ کامیون به واگه می‌روند و انتقال ۵۰ هزار تن گندم از طریق این مسیر در مدت کوتاه غیرممکن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این وزارت امور خارجه هند گفته بود که از جانب پاکستان پاسخ دریافته کرده است که این کشور به هند اجازه می‌دهد تا مواد کمکی را از طریق خاک پاکستان به افغانستان بفرستد. این رسانه ها به نقل از یک منبع در دولت هند گفته اند: «انتقال گندم از طریق بندر واگه هنوز آغاز نشده است، زیرا ما هم‌چنان منتظر شنیدن همه شروط  از طرف پاکستان هستیم.»

هندوستان تایمز گزارش داده است که رویکرد طرف پاکستان برای هند تعجب‌آور است.

طالبان این موضوع را با توجه به نیاز فوری به مواد غذایی در بحبوحه بحران انسانی در افغانستان با دولت پاکستان در میان گذاشته بودند.

امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه حکومت سرپرست طالبان، در ماه قوس در سفرش به اسلام‌آباد از رهبران این کشور خواسته بود که اجازه ارسال گندم کمکی هند از طریق خاکش به افغانستان را بدهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طالبان کمک های بشر دوستانه پاکستان هند هند گفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۶۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر تعاون: بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند

صولت مرتضوی روز چهارشنبه - ۱۲ اردیبهشت ماه - در حاشیه جلسه هیات دولت درباره لایحه پیشنهادی وزارت کار برای اصلاح قانون کار و قرارداد کارگران گفت: این موضوع در کمیسیون مجلس تصویب شده و در دستور نوبت کاری هیات دولت قرار دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره بیمه کارگران توضیح داد: نماینده کارگران و کارفرمایان در جلسات مربوطه پیشنهاد داده بودند که افزایش بیمه طبق مبنای درستی انجام شود تا در دوران بازنشستگی کارگران اثر داشته باشد. بر همین اساس افزایش‌ها در ردیف‌های مبنا انجام شد که بیش از ۳۵ درصد است و نسبت به سال قبل ۹ درصد افزایش داشته است.

مرتضوی درباره مسکن کارگری اظهار داشت: در این خصوص قرارگاه مسکن تشکیل داده شد و وزارت راه و شهرسازی با همکاری وزارت تعاون و مدیران کارخانجات تلاش می‌کنند تا فرآیند‌ها کوتاه شود. بانک رفاه کارگران هم متولی تسهیلات تعاونی‌های کارگری شد که گام مهمی به جلو است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره لایحه جامع اشتغال توضیح داد: سامانه‌ای در حوزه اشتغال در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راه اندازی شده است تا بیکاران سراسر کشور با مشخصات فردی، تحصیلات و محل زندگی شناسایی شوند و در آینده نزدیک از این سامانه رونمایی می‌شود.

وی ابراز امیدواری کرد با مدیریت مهار تورم و کمک‌های معیشتی دولت به همه آحاد جامعه به ویژه جامعه کارگری، قدری از مشکلات کارگران رفع شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران
  • وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • قربانی بهبود روابط کابل اسلام آباد شده ایم
  • توزیع بیش از ۱۹ هزار پاسپورت در نیمروز
  • اردن حمله شهرک‌نشینان به کاروان‌های کمک‌ها را به شدت محکوم کرد
  • وزیر تعاون: بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • بسیج امکانات برای جمع آوری و انتقال گندم کشاورزان خوزستان
  • ارسال کمک های بشری روسیه به افغانستان