Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: بیش از ۶۰ درصد واحدهای آسیب دیده یا راکد و تعطیل شده، قابل بازگشت به چرخه تولید هستند.

 «علی رسولیان» سه شنبه شب در برنامه تیتر یک شبکه خبر افزود: در صورتی که واحدهای آسیب دیده به چرخه تولید بر گردند، روند اشتغال و کسب و کار واحدی های تولیدی رونق خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران بر بازگشت واحدهای صنعتی تعطیل شده به چرخه تولید تاکید کرد و گفت: در حال حاضر برخی واحدهای تولیدی مشکل بانکی، حقوقی یا مالیاتی دارند و درصددیم با شناسایی این واحدها مشکلات آنها را برطرف کنیم تا همچنان در چرخه تولید و اشتغال باقی بمانند.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در این برنامه درباره جزئیات طرح دو فوریتی مجلس برای حمایت از واحدهای تولیدی گفت: تعطیلی واحد صنعتی به دلیل بدهی بدترین اقدام علیه بنگاه های اقتصادی است و باید از این کار جلوگیری شود و هدف این طرح هم همین است.

«عزت‌الله اکبری تالار پشتی» با بیان اینکه طرح دو فوریتی مجلس برای حمایت از واحدهای تولیدی یکی از بهترین اقدامات مجلس یازدهم است، افزود: گاهی فعالان و بنگاه‌های اقتصادی به دلیل بدهی با مشکل مواجه هستند و گاهی روانه زندان می‌شوند که این رویکرد خوبی نیست.

اکبری تالارپشتی اظهار داشت: مجازات بنگاه‌های اقتصادی باید آخرین مرحله تنبیهی باشد و اگر هم جرم اقتصادی است، تنبیه آن هم باید اقتصادی باشد.

وی اظهار داشت: در حال حاضر مجلس شورای اسلامی، دولت و قوه قضائیه با یکدیگر همراه هستند و باید با اجرای این طرح از تعطیلی کارخانه‌های فعال به دلیل بدهی مالی جلوگیری شود.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: تنبیه بنگاه اقتصادی در این طرح به عهده قاضی گذاشته شده است؛ قاضی باید بتواند حکم جایگزین صادر کند.

اکبری تالارپشتی با اشاره به مزیت های طرح دو فوریتی مجلس برای حمایت از واحدهای تولیدی بیان کرد: برای ترک فعل هم در طرح جدید مجازات دیده شده است زیرا مدیری که عامل آسیب به بنگاه‌های اقتصادی و بی نظمی شده باید مجازات شود.

عضو هیات مدیره شهرک صنعتی شمس آباد تهران گفت: خیلی از مشکلات بنگاه‌های اقتصادی قابل پیشگیری است و قانون باید با کسانی که باعث مشکلات زنجیره‌ای می‌شوند، برخورد کند.

«داود نوده‌فراهانی » افزود: بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط چابک هستند و از تحریم به اندازه فشار اقتصادی آسیب نمی‌بینند ولی ستادهای تسهیل تولید و یا دستگاه های نظارتی نباید به راحتی با تعطیلی بنگاه های اقتصادی موافقت کنند و برای رونق کسب و کار باید یک دستگاه اجرایی بر این امر نظارت کند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای حمایت از تولید، در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی با دو فوریت طرح حمایت از واحدهای صنعتی و تولیدی موافقت کردند.

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی بنگاه های اقتصادی حمایت از واحدهای واحدهای تولیدی برای حمایت چرخه تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۷۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی

عبدالحمید سرتیپی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با اشاره به لزوم تلاش همگانی برای تحقق شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: در این راستا برنامه‌ریزی‌هایی برای امسال تمهید شده که احیای واحد‌های راکد از جمله مهمترین آنها بوده و در این راستا از ظرفیت تسهیلات بانکی بیش از پیش بهره خواهیم برد.

وی افزود: سیستم بانکی تحرک اصلی تحقق این مهم بوده و لازم است بخشی از تسهیلات بانک‌ها برای احیای واحد‌های راکد متمرکز شود.

سرتیپی اضافه کرد: احیای واحد‌های راکد از جمله برنامه‌های مستمر صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی طبق منویات دولت سیزدهم به شمار می‌رود و امسال نیز با قدرت این امر را دنبال می‌کنیم.

وی بر جذب سرمایه‌گذار در آذربایجان‌غربی تاکید کرد و ادامه داد: این امر از مهمترین مباحثی است که در تحقق شعار سال نقش بسزایی دارد و باید اهتمام ویژه‌ای بر آن داشته باشیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه ملاک تایید ثبت سفارش واحد‌های تولیدی، پیش‌بینی آمار تولید واحد‌ها و درج آنها در سامانه جامع تجارت است، اظهار کرد: اولویت تخصیص ارز برای واحد‌هایی است که محصولات تولیدی آنان صادرات محور باشد.

سرتیپی گفت: زمین در شهرک‌های صنعتی باید به سرمایه‌گذاران واقعی تعلق گیرد و پایش مستمر شود.

وی بر تقویت کلینیک عارضه یابی صنایع در آذربایجان‌غربی تاکید کرد و افزود: این امر برای احصای صحیح مسائل و مشکلات واحد‌های تولیدی و ارائه راهکار‌های عملی برای رفع موانع تولید واحد‌ها مورد تاکید است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه