Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@07:57:05 GMT

افکار و اندیشه شاعران بزرگ انقلابی ترویج شود

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۱۸۶۰۴

افکار و اندیشه شاعران بزرگ انقلابی ترویج شود

به گزارش ایرنا، رضا اسماعیلی در آیین پایانی نخستین جشنواره و جایزه ادبی نکوداشت فقید خلیل عمرانی شاعر آینیی انقلاب که با عنوان "خلیل شعر انقلاب" در بندر دیر برگزار شد، افزود: باید همه تلاش کنند تا از طریق انتشار آثار شاعران بزرگی همچون خلیل عمرانی گام های خوبی در این مسیر برداریم.

وی گفت: خلیل عمرانی دغدغه انقلاب داشت و باید به عنوان شاعر مسلمان و انقلابی از او نام برد و زیرا قبل از هر چیز شاعر بود و تمام عناصر و مؤلفه‌های زیباشناسانه شعر در اشعار او وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس انجمن شعر سازمان بسیج هنرمندان کشور بیان کرد: وجه تمایز عمرانی با شاعران مسلمان معاصر این بود که دیگران خرج خود را از انقلاب جدا کردند ولی او دغدغه انقلاب و اسلام داشت و سعی می‌کرد  این مهم را در شعرش متجلی کند.

وی یادآور شد: اگر چه باید ارزش‌های عاشورا و قیام حسینی را زنده کنیم ولی  نسبت به مسائل جهان اسلام، انقلاب و کشور بی تفاوت نباشیم.

اسماعیلی با اشاره به رسالت ما در قبال خلیل عمرانی، ادامه داد: اشاعه افکار او از طریق انتشار آثارش رسالتی است که برعهده داریم و باید به آن عمل کنیم.

وی  گفت: اگر چه شاعران و دوستان خلیل عمرانی در انتشار آثارایشان گام های خوبی برداشته اند اما باید با سرعت عمل بیشتری کار انجام شود.

آیین اختتامیه نخستین جشنواره و جایزه ادبی نکوداشت مرحوم خلیل عمرانی شاعر آیینی انقلاب با حضور فرمانده سپاه امام صادق (ع)و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر و شماری از شاعران کشوری، استانی، شهرستانی و با حضور اقشار مختلف مردم در شهر دیر برگزار شد.

برچسب‌ها پیروزی انقلاب اسلامی ایران بوشهر جشنواره شعر بندردیر ادبیات سازمان بسیج مستضعفان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پیروزی انقلاب اسلامی ایران بوشهر جشنواره پیروزی انقلاب اسلامی ایران بوشهر جشنواره شعر بندردیر ادبیات سازمان بسیج مستضعفان خلیل عمرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۸۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»

اولین تصویر از «مگالوپولیس» ساخته «فرانسیس فورد کاپولا» پیش از رونمایی در جشنواره کن ۲۰۲۴ منتشر شد.

به گزارش ایسنا، نخستین تصویر از فیلم سینمایی «مگالوپولیس» ساخته «فرانسیس فورد کاپولا» که با سرمایه شخصی او ساخته شده است با حضور «آدام درایور» و «ناتالی امانوئل» منتشر شد.

این پروژه سینمایی که جشنواره‌های مهم سینمایی در رقابت برای نمایش آن بودند، سرانجام به جشنواره کن رسید و سازنده سه‌گانه «پدرخوانده» فیلم جدید خود را در بخش مسابقه کن رونمایی خواهد کرد. 

 «مگالوپولیس» پروژه‌ای است که کاپولا برای اولین بار در سال ۱۹۸۳ شروع به نوشتن آن کرد و با هزینه بیش از ۱۰۰ میلیون دلاری ساخته شده که بخشی از آن با فروش بخش قابل توجهی از املاک او تامین شده است.

«مگالوپولیس» با دو ساعت و ۱۵ دقیقه مدت زمان داستان یک کلان شهر را پس از ویرانی تصادفی آن دنبال می کند، با دو دیدگاه رقیب؛ یکی از یک معمار ایده آلیست (آدام درایور)، دیگری از طرف شهردار عملگرا (جانکارلو اسپوزیتو).

در فیلم سینمایی «مگالوپولیس» بازیگران دیگری چون «فارست ویتاکر»، «ناتالی امانوئل»، «جان وویت»، «لارنس فیشبرن»، «اوبری پلازا»، «شیا لابوف»، «کلوئه فاینمن»، «کاترین هانتر» و «داستین هافمن»، «دی بی سوینی»، «تالیا شایر»، «جیسون شوارتزمن»، «جیمز رمار» و «جیانکارلو اسپوزیتو» مقابل دوربین رفته‌اند.

«آناهید نظریان»، «بری آزبورن» و «دارن دیمتر» تهیه‌کنندگان اجرایی این فیلم سینمایی هستند.

«فرانسیس فورد کاپولا» از بزرگترین فیلمسازان معاصر سینمای جهان است که از جمله افتخارات و جوایز سینمایی وی طی چهار دهه فیلم‌سازی می‌توان به جایزه‌ اسکار بهترین فیلم‌نامه اقتباسی در سال ‌۱۹۷۱ برای «پاتون»، جایزه‌ی اسکار بهترین فیلم‌نامه اقتباسی در سال ‌۱۹۷۳ برای «پدرخوانده»، جایزه اسکار بهترین فیلم، بهترین کارگردانی و بهترین فیلم‌نامه اقتباسی در سال ‌۱۹۷۵ برای «پدرخوانده‌۲»، جایزه بفتا بهترین کارگردانی در سال ‌۱۹۷۸ برای «اینک آخرالزمان»، جایزه دوربین جشنواره برلین در سال ‌۱۹۹۱، جایزه نخل طلا و جایزه فیپرشی جشنواره کن در سال ‌۱۹۷۹ برای فیلم «اینک آخرالزمان»، جایزه نخل طلا و جایزه بهترین فیلم معنوی جشنواره کن در سال ۱۹۷۴ برای فیلم «مکالمه»، جایزه گلدن گلوب برای بهترین کارگردانی در سال ۱۹۸۰ برای «اینک آخرالزمان»، جایزه گلدن گلوب برای بهترین کارگردانی و بهترین فیلم‌نامه در سال ‌۱۹۷۳ برای «پدرخوانده»، جایزه ویژه پنجاهمین سال تأسیس جشنواره سن‌سباستین در سال ‌۲۰۰۲، شیر طلای افتخاری جشنواره ونیز در سال ‌۱۹۹۲، جایزه صدف طلایی بهترین فیلم و جایزه فیپرشی جشنواره سن‌سباستین و ... اشاره کرد. 

هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم کن از ۱۴ تا ۲۵ می ۲۰۲۴ (۲۵ اردیبهشت‌ماه تا ۵ خردادماه) برگزار می‌شود و امسال «گرتا گرویگ» کارگردان آمریکایی ریاست هیات داوران را بر عهده دارد و «جورج لوکاس» خالق سری فیلم‌های «جنگ ستارگان» و استودیو ژاپنی جیبلی هم با دریافت جایزه نخل طلای افتخاری مورد تقدیر قرار خواهد گرفت. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رهبر انقلاب: تشکر از معلم برای توجه دادن افکار عمومی به اهمیت معلم است
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • افزایش سطح بهره برداری بوستان بزرگ شهر یزد
  • شهید مطهری فرقان انقلاب بود
  • زیباترین شعر‌ها از شاعران بزرگ و معاصر درباره معلم به مناسبت روز معلم
  • از ایران تا پاکستان/ شعر شاعر پاکستانی در استقبال از غزل رهبر انقلاب
  • شعر شاعر پاکستانی در استقبال از غزل رهبر انقلاب
  • نظام استکباری غرب با چالش بزرگ خیزش افکار عمومی روبه‌رو است
  • تبدیل افکار خاموش ذهن به گفتار| ابزاری که اندیشه را واژه می‌کند!
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود