Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،رحیم خردمند روز چهارشنبه در بازدید از روند اجرای طرح های حوزه گردشگری که  با حضور فرماندار گچساران صورت گرفت اظهار داشت: ۲۲  میلیارد ریال از این اعتبار برای طرح مجتمع گردشگری جنب  اداره راه و شهرسازی در شهر دوگنبدان و ۱۵ میلیارد ریال نیز به منظور تکمیل مجتمع گردشگری رفاهی در نزدیکی روستای انبارگاه پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی بیان کرد: ۱۶ میلیارد ریال اعتبار از این میزان به مجتمع گردشگری شهر دوگنبدان پرداخت شده و بقیه این بودجه نیز به زودی پرداخت می شود.

خردمند با اشاره به اینکه آورده شخصی سرمایه گذار در این پروژه افزون بر ۳۸ میلیارد ریال است، گفت: این طرح در سه طبقه و با پیشرفت فیزیکی بیش از ۵۰ درصد در دست اجراست.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گچساران تصریح کرد: عملیات اجرایی پروژه مجتمع خدمات رفاهی و گردشگری در جاده اصلی گچساران به بهبهان جنب روستای انبارگاه لیشتر در زمینی به مساحت ۲۵ هزار و ۲۰۰ متر مربع و زیر بنای یک هزار و ۱۰۰ متر مربع از سال گذشته آغاز شده و این طرح ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی افزود:۱۵ میلیارد ریال از اعتبار از سوی صندوق کار آفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد برای مجتمع تفریحی رفاهی نزدیکی روستای انبارگاه اختصاص یافته که تاکنون ۱۱ میلیارد ریال آن پرداخت شده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گچساران با بیان اینکه آورده سرمایه گذار این پروژه بیش از ۱۰ میلیارد ریال است ادامه داد: در این مجتمع امکاناتی از قبیل آلاچیق، سرویس بهداشتی های مجزا، رستوران، مرکز خرید صنایع دستی و پمپ بنزین و گازوئیل احداث می شود.

خردمند تاکید کرد: هفت طرح بزرگ حوزه گردشگری با ۴۷۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری در شهرستان گچساران در حال اجراست.

وی اظهار داشت: این طرح ها با میانگین پیشرفت فیزیکی ۵۰درصد در قالب مجتمع ها و دهکده های گردشگری در دست ساخت است.

فرماندار گچساران  نیز در این بازدید با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت های گردشگری به منظور ایجاد فرصت های شغلی جدید و جذب ایرانگردان و جهانگردان بر تکمیل این طرح ها تاکید کرد.

روان بخش دیهیم با یادآوری به اینکه ساختمان اداره میراث فرهنگی گچساران فرسوده و کوچک است افزود:نیاز است تا نسبت به پیش بینی یک ساختمان بزرگتر برای این اداره برنامه ریزی شود.

یک هتل چهار ستاره، یک مهمان پذیر، ۶ باغ تفریحی، سه رستوران بین راهی ،چهار اردوگاه گردشگری ، یک کمپینگ اقامتی و چهار اردوگاه تفریحی در شهرستان گچساران ایجاد شده است.

باغ فردوس، دشت های دیل و گناوه و حرم بی بی حکیمه (س) از جاذبه های مهم گردشگری در گچساران است.

شهرستان ۱۲۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد سالیانه میزبان یک میلیون نفر گردشگر است.

برچسب‌ها کهگیلویه و بویراحمد گچساران میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد گچساران میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد گچساران میراث فرهنگی میلیارد ریال میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۰۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پردیس تحقیقات ملی دیم گچساران ۵۰ رقم بذر جدید معرفی کرد

به گزارش خبرنگار مهر، نصرت الله حیدر پور ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: پردیس تحقیقات ملی دیم گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری است و در حال حاضر ۱۳ رقم گندم نان و دوروم، ۱۲ رقم جو، دو رقم عدس، دو رقم نخود، یک رقم کلزا، یک رقم خلر، یک رقم ماش علوفه‌ای در طبقات مختلف بذری تکثیر کرده است.

وی بیان داشت: بذر پرورشی دو و سه برای تکثیر گسترده به ۱۷ استان کشور منتقل می‌شود.

حیدر پور با بیان اینکه پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی و سایت ملی دیم گچساران ۱۴۰ هکتار مساحت دارد، گفت: این سایت، سایت اصلی به نژادی بوده و ارقام مختلف گیاهان زراعی همچون گندم نان، گندم دوروم، جو، عدس و نخود، گیاهان روغنی، علوفه و … را برای کاشت در دیمزارهای گرمسیری و نیمه گرمسیری کشور معرفی و تکثیرمی کند.

وی افزود: ۱۵ لاین در حال معرفی در این پردیس وجود دارد که پس از طی مراحل مربوط به عنوان ارقام جدید معرفی می‌شوند و این ارقام ویژگی نیاز آبی کمتر در مقایسه با ارقام آبی و تحمل بیشتر به شرایط تنش گرمایی انتهای فصل را دارند.

حیدر ور تصریح کرد: این ارقام با یک تا سه آبیاری تکمیلی می‌توانند عملکردی برابر و گاهی بیشتر از ارقام آبی داشته باشند.

وی افزود: به دلیل استقبال کشاورزان در دیمزارها و حتی در اراضی آبی شده ارقام معرفی شده این پردیس سطح نفوذ بالایی داشته و این پردیس به عنوان یکی از سایت‌های اصلی تولید بذور هیبرید ذرت در جنوب کشور است و هرساله بخش قابل توجهی از نیاز بذری ذرت کاران در جنوب کشور از بذر تولید شده از این پردیس تأمین می‌شود.

کد خبر 6089977

دیگر خبرها

  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • پردیس تحقیقات ملی دیم گچساران ۵۰ رقم بذر جدید معرفی کرد
  • اختصاص وام تحصیلی به بیش از ۴ هزار دانشجوی متاهل
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربند ایلخچی
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار