Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیماری دیابت از جمله بیماری های بسیار شایعی به شمار می رود که بیشتر ما نام آن را بارها شنیده ایم. ساختار این بیماری به گونه ای است که طی آن میزان قند خون بیمار از حد طبیعی خود خارج شده و افزایش می یابد.

به گزارش ایران آنلاین،اگر شما هم جز افراد مبتلا به دیابت هستید یا پزشک احتمال ایجاد این بیماری را در بدن شما بالا می‌داند، باید درمورد علائم، نحوه پیشگیری و روش‌های کنترل دیابت اطلاعات کامل داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور اجمالی اگر بخواهیم اشاره ای به علائم بیماری دیابت داشته باشیم می توان تشنگی های بیش از حد ، تکرر ادرار ، خارش پوست و خشکی آن را نام برد که هرکدام اهمیت خاص خود را دارند.

در ادامه این نوشتار ضمن پاسخ به پرسش هایی که مطرح گردیدند به بررسی نحوه درمان بیماری دیابت توسط متخصص غدد نیز خواهیم پرداخت.

دکتر متخصص غدد چه کار میکند؟
سیستم غدد بدن وظیفه ترشح انواع هورمون به بدن را دارد. دکتر متخصص غدد، افرادی را که از عدم تعادل هورمونی و یا انواع خاصی از سرطان ها رنج می برند را درمان میکنند. هدف کلی این پزشکان بازگردانی مقدار طبیعی هورمون در بدن می باشد.

دکتر متخصص غدد

علل مراجعه به پزشک متخصص غدد
معمولا پس از مراجعه به پزشک داخلی و یا عمومی، در صورتی که مشکلات در مورد یک اختلال مرتبط با هورمون همچنان شما را نگران میکند و یا پزشک به شما پیشنهاد می کند که ادامه درمان خود را با مراجعه به یک متخصص ادامه دهید، می توانید به یک متخصص غدد مراجعه کنید.

بیماران به دلیل به وجود آمدن مشکلاتی مانند: کنترل دیابت به علت مشکلات دیابتی مرتبط با عدم عملکرد صحیح تیروئید، انواع خاصی از سرطان، اختلالات آدرنال و غیره به پزشک متخصص غدد مراجعه میکنند.

دیابت چیست ؟
دیابت نوعی بیماری متابولیکی (مربوط به متابولیسم بدن) است که با سطح قند خون بالا (گلوکز) همراه است. به دنبال نقص در ترشح انسولین یا عملکرد آن یا هر دو ایجاد می‌شود. سطح بالای گلوکز خون (هیپرگلیسمی) می‌تواند منجر به مشکلات جدی در سلامت شود.

در واقع انسولین هورمونی است که از غدد پانکراس که واقع در پشت و زیر معده است ترشح می‌شود. پانکراس انسولین را به جریان خون منتقل می‌کند. انسولین در گردش باعث می‌شود، که قند وارد سلول‌های بدن شده و مقدار قند موجود در خون

را کاهش می‌دهد. همانطور که میزان قند خون شما کاهش می‌یابد، ترشح انسولین از پانکراس نیز کم می‌شود.

انواع دیابت
بیماری دیابت انواع مختلفی داشته و در صورت ابتلا به هرکدام نیاز است در سریع ترین زمان ممکن به متخصص غدد مراجعه نموده و نسبت درمان خود اقدام نمود. به طور کلی دیابت ها به سه صورت زیر در بدن بروز می یابند.

دیابت نوع 1
دیابت نوع 2
دیابت بارداری
دیابت نوع 1
این نوع بیماری می‌تواند در هر سنی ایجاد شود. اما بیشتر در کودکان و نوجوانان گزارش شده است. بدن فرد مبتلا به دیابت نوع ۱ انسولین بسیار کمی تولید می‌کند. در مواقعی نیز بدن توانایی ساخت انسولین را ندارد. این بیماران برای کنترل سطح گلوکز خون به تزریق روزانه انسولین نیاز دارند.

دیابت نوع 2
این نوع در بزرگسالان بیشتر شایع است. حدود ۹۰% از کل موارد دیابت مربوط به این نوع است. در نوع ۲ بدن بیمار انسولین تولید می‌کند، اما نمی‌تواند از این انسولین به‌خوبی استفاده کند. اولین روش درمان برای دیابت نوع ۲ تغییر سبک زندگی است.

دیابت بارداری
دیابت بارداری در دوره بارداری به دلیل افزایش قند خون ایجاد می‌شود و پس از زایمان نیز از بین می‌رود. اما این بیماری با عوارضی برای مادر و جنین همراه است. حتما باید برای تشخیص، کنترل و درمان آن به دکتر زنان و زایمان یا متخصص غدد مراجعه کرد

علائم دیابت بارداری

از مهم ترین علائم دیابت بارداری می توان موارد زیر را نام برد که در صورت مشاهده هرکدام لازم است حتما به متخصص غدد مراجعه کنید.

گرسنگی و تشنگی های بیش از حد
خستگی یا خواب آلودگی
تکرر ادرار
کندی ترمیم زخم
تاری دید
خشکی یا خارش پوست
درمان دیابت چگونه است ؟
تمام افرادی که به نوع های مختلفی از بیماری دیابت مبتلا می باشند لازم است برای کنترل یا درمان دیابت خود ارتباط نزدیکی با متخصص غدد داشته و از مجموعه اطلاعات این افراد استفاده کنند. این پزشکان در گام اول محدوده هدف را در نظر می گیرند و این محدوده نیز برای هرکدام از این دیابت های نام برده شده متفاوت می باشد. محدوده هدف در واقع بررسی نوع دیابت ، سن فرد و بررسی عوارض های آن است که اهمیت بسیار بالایی دارند.

بیماری دیابیت

درمان دیابت نوع 1
طی مراجعه به دکتر غدد برای درمان دیابت نوع 1 متوجه این مسئله خواهید شد که افراد مبتلا به این بیماری لازم است برای ادامه زندگی خود حتما انسولین دریافت کنند. این انسولین ها توسط پزشکان به صورت زیر پوستی تزریق شده و می توانند به شما کمک کنند تا بیماری خود را کنترل کنید.

درمان دیابت نوع 2
افرادی که به دیابت نوع 2 مبتلا هستند پس از مراجعه به دکتر غدد  برای درمان می توانند با رژیم های غذایی و ورزش بیماری خود را کنترل نموده و از پیشروی آن جلوگیری کنند. به طور معمول داروهایی همچون متفورمین برای کنترل دیابت نوع 1 تجویز می شوند زیرا این داروها می توانند شرایط لازم برای استفاده درست از انسولین را برای بدن شما فراهم نمایند اما این نکته را نیز فراموش نکنید که اگر استفاده از این داروها نتواند مشکلات بیماری را برطرف سازند لازم است داروهای دیگری مصرف شوند.

چگونه از بهترین متخصص غدد آنلاین نوبت بگیریم؟
دنیای پزشکی دنیای گسترده‌ای است و تخصص‌های پزشکی فراوانی در آن وجود دارند. بسیاری از رشته‌های تخصصی دارای تعدادی فوق تخصص هستند و در برخی از رشته‌ها فلوشیپ هم معنی پیدا می‌کند. دکترِتو این افتخار را دارد که میزبان تمامی این رشته‌های تخصصی پزشکی باشد و به شما این امکان را می‌دهد تا از تمام رشته‌های پزشکی در سراسر ایران نوبت حضوری یا مشاوره تلفنی بگیرید. برای آشنایی با هر کدام از رشته‌های پزشکی، روانشناسی، دندانپزشکی و … می‌توانید از این لیست کمک بگیرید..

/ انتهای پیام 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: متخصص غدد مراجعه دیابت بارداری بیماری دیابت درمان دیابت دیابت نوع 1 دیابت نوع 2 رشته ها قند خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۱۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟

آفتاب‌‌نیوز :

سید صاحب حسینی‌نژاد با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتورهای خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کارهای زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود