Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- امروزه کمتر پیش می‌آید که کسی به نوعی درگیر پرونده های خانوادگی نبوده باشد، از این رو به دلیل تخصصی بودن مباحث حقوقی نیاز به یک وکیل خانواده یک ضرورت است. از این رو اشخاص علاقه مند هستند که پرونده های خانواده خود را به وکیل متخصص خانواده بسپارند. خانواده مهمترین نهاد اجتماعی است که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و  از لحاظ عرفی و حقوقی خانواده در پی ازدواج و نکاح فی ما بین زن و مرد شکل می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منظور از وکیل خانواده، متخصصین حقوقی هستند که در امور مربوط به قانون خانواده تخصص دارند و آن ها به مسائل حقوقی مانند طلاق، مهریه، حضانت رسیدگی می‌کند. از لحاظ حقوقی پرونده های خانواده دارای ظرافت و تکنیک های خاص خود می باشد و نیازمند داشتن وکیل متخصص خانواده با تجربه است.

وکیل خانواده چه ویژگی هایی دارد؟

وکیل دعاوی خانواده باید اطلاعات حقوقی کافی داشته باشد و به رویه دادگاه های بدوی، تجدیدنظر، و دیوان عالی کشور آگاه باشد و همچنین به رویه قضایی آگاه و مسلط باشد. در مرحله اول وکیل خانواده با بررسی کلیه جوانب پرونده و تبادل نظر با تیم وکلای با تجربه نتیجه آن را به اطلاع موکل می‌رسانیم. وکیل خانواده در مرحله اول سعی در صلح و سازش بین زوجین خواهد نمود و در نهایت چنانچه امکان صلح و سازش وجود نداشته باشد به طرح دعوا اقدام می‌نماید و در تمام مراحل با مشاوره بسیار دقیق پرونده شما را در کوتاه ترین زمان  ممکن با کسب بهترین نتیجه به پایان می‌رساند. بنابراین با انتخاب بهترین وکیل خانواده روند پیشرفت پرونده و احتمال موفقیت در پرونده بیشتر می‌باشد. سامانه هایی برای انتخاب و بررسی تخصص وکیل خانواده در ایران و خارج از ایران وجود دارد که می توانید از طریق آن ها بهترین و مجرب ترین وکیل خود را در دعاوی خانوادگی انتخاب نمایید. برخی از این سایت ها که در این حوزه به صورت تخصصی فعالیت می کنند می توان به سایت دادیاب که فعالیت خود را در ایران و سایر کشورها به صورت بین المللی شروع کرده اشاره نمود و سایت های مشابه این سامانه که در جایگاه جهانی فعالیت دارند می توان به سایت findlaw.com که بسیار قدرتمند و حرفه ای در این حوزه حاضر شده و همچنین سایت thelawyerportal اشاره کرد. می توانید از این سایت ها نیاز های خود را در همه حوزه های حقوقی به خصوص حقوق خانواده برطرف نمایید و بهترین وکیل خانواده را از این سایت ها انتخاب نمایید.

مهم ترین دعاوی حوزه خانواده

برخی از مهم ترین دعاوی که در حوزه خانواده مطرح می‌شوند شامل موارد زیر هستند:

مهریه: مهریه توافق مالی است که هنگام عقد نکاح فی مابین زوجین تعیین می گردد و نوعی الزام قانونی و شرعی است که مرد به پرداخت آن الزام می شود و ممکن است که به صورت عندالمطالبه یا عندالاستطاعه در نظر گرفته شود. ممکن است در عقد نکاحمهریه تعیین نشود در چنین صورتی زوجین پس از توافق با یکدیگر نسبت به تعیین مهر توافق نمایند و چنانچه ضمن عقد سخن از مهر گفته نشود یا عدم استحقاق زوجهمهریه شرط شود زن پس از وقوع نزدیکیمستحق دریافت مهر المثل است.طلاق توافقی: به طلاقی گفته می‌شود که زوجین باید در خصوص مهریه، اجرت المثل، حضانت، نفقه و غیره با هم دیگر توافق داشته باشند. مانند این که زوجین توافق می‌کنند که زوجهتمام یا بخشی از مهریه خود را ازای طلاق، به زوج بذل نماید. در این خصوص، تمامی توافقات بین زوجین در دادنامه طلاق قید خواهد شد و قابلیت اجرا و لازم الاجرا خواهد بود.طلاق به درخواست زوجه: با توجه به این که در قانون ایران حق طلاق با مرد است، گرفتن طلاق از جانب زن نیاز به اثباتعسر و حرج می‌باشد مانند اعتیاد شوهر به نحوی که به اساس زندگی خلل وارد کند، محکومیت قطعی زوج بیش از 5 سال و یا امتناع زوج از پرداخت نفقه، سوء معاشرت و غیره. با توجه به این که طلاق به درخواست زوجه نیاز به مهارت و تجربه دارد.  وکیل پایه یک دادگستری می‌تواند روند طلاق را با توجه به علم و آشنایی رویه در دادگاه ها برای شما هموار کند.طلاق به درخواست زوج: به گفته وکیل خانواده زوج می‌تواند با رعایت شرایط مقرر در قانون مدنی و پرداخت کلیه حقوق مالی زوجه مهریه، نفقه، اجرت المثل و شرط نصف دارایی در صورتی که در عقدنامه ذیل آن را امضاء نموده باشد در هر زمان برای طلاق اقدام نماید. مزایای داشتن وکیل خانواده در خصوص پرونده طلاق به درخواست زوج، مدت زمان آن است که حدوداَ 5 الی 6 ماه خواهد بود و نیاز به حضور زوج در هیچ کدام از مراحل دادرسی نیست و اجرای صیغه طلاق در دفترخانه بدون حضور زوج انجام خواهد شد.نفقه: یکی دیگر از حقوق مالی زوجه نفقه است. دو شرط برای نفقه وجود دارد که شامل دائمی بودن عقد و تمکین کامل زن می‌شود. در صورتی که زوجه از زوج تمکین ننماید، زوج می‌تواند نسبت به طرح دعوای الزام به تمکین اقدام نماید و در صورتیکه زوجه تمکین ننماید وی مستحق دریافت نفقه نخواهد بود و همچنین زوج می‌تواند اقدام به ازدواج مجدد نماید. در عقد موقت نفقه همسر بر شوهر واجب نیست، مگر این که پرداخت نفقه شرط شود.حضانت: موضوع دیگری که در دعاوی خانوادگی دارای اهمیت می‌باشد موضوع حضانت فرزند است. هنگامی که یک زن و شوهر جدا می شوند یکی از مشکل ترین مسائل برای حل و فصل باید این باشد که بعد از طلاق چه اتفاقی برای بچه ها می‌افتد و زوجین باید در مورد چگونگی مراقبت از فرزند توافق کنند. در قانون مدنی حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است و از 7  سالگی به بعد حضانت با پدر می باشد. دختر در سن 9 سالگی و پسر در سن 15 سالگی از دایره حضانت خارجو پس از آن خود فرزند می‌تواند برای زندگی نزد پدر یا مادر دارد.شرط نصف دارایی: مسئله دیگری که در حوزه دعاوی خانوادگی دارای حائز اهمیت است شرط نصف دارایی است که زوج متعهد می‌شود هنگام طلاق تا نصف دارایی موجود که در زندگی مشترک به دست آورده به زن منتقل نماید. به گفته وکیل خانواده اعمال شرط نصف دارایی مندرج در سند ازدواج مشروط به شرایطی است؛ مانند درخواست طلاق از طرف زوجه نباشد، طلاق به دلیل سوء رفتار زوجه نباشد، دارایی در طول زندگی مشترک کسب شده باشد، دارایی به دست آمده موجود باشد.

مشاوره حقوقی توسط وکیل خانواده چه مزایایی دارد؟

مشاوره حقوقی قبل از انجام هر عمل حقوقی می‌تواند شما را از مشکلات متعدد احتمالی که ممکن است به وجود آید جلوگیری می‌نماید. بنابراین، قبل از طرح هر گونه دعوا یا دفاع از دعوا و به منظور جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه حتما از مشاوره وکیل بهره مند شوید. در صورتی که پرونده به وکیل خانواده ارجاع شود تمام مراحل تقدیم دادخواست و پیگیری پرونده اعم از تقدیم دادخواست تا مرحله اجرای حکم  توسط وکیل متخصص خانواده انجام خواهد شد و نیاز به حضور موکل در هیچ یک از مراحل دادرسی نمی‌باشد، مگر آن که ضمن ابلاغ حضور موکل برای دادرسی الزامی باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: وکیل خانواده طلاق به درخواست زوج شرط نصف دارایی وکیل خانواده سایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۱۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

والدین با استقلال‌طلبی نوجوانان مواجهه منفی نداشته باشند

ایسنا/قزوین یک روانشناس گفت: استقلال‌طلبی نوجوانان با جملاتی چون من بزرگ شدم یا با من مثل بچه‌ها رفتار نکنید، ظاهر می‌شود و متأسفانه والدین در برابر استقلال‌طلبی فرزند خود جنگ قدرت به راه می‌اندازند. به والدین توصیه می‌کنم در برابر ویژگی استقلال‌طلبی به فرزند خود فشار وارد نکنند چراکه درنهایت این رفتار والدین باعث باخت آنان می‌شود و شرایط را بحرانی می‌کند.

فاطمه نوری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: دوران نوجوانی حدفاصل بین کودکی و بزرگسالی و فرصت آماده شدن برای تغییر است، تفاوت‌هایی بین دوران کودکی و نوجوانی وجود دارد و خانواده‌ها به همین دلیل که فرزندانشان به‌اصطلاح از دوره «دختر خوب» و «پسر خوب» به‌یکباره پا به دوران نوجوانی و دنیای جدیدی می‌گذارند دچار مشکل و استرس می‌شوند.

وی افزود: پیش‌نوجوانی از ۱۰ تا ۱۱ سالگی شروع می‌شود و در این سن نشانه‌هایی نوجوانی همچون رویش موی زیر بغل ظاهر می‌شود، مرحله دوم نوجوانی اولیه بین ۱۱ تا ۱۳ سالگی است که از آن به‌عنوان آغاز نوجوانی یاد می‌شود و بیشتر والدین در این سن با نوجوان خود با مشکل مواجه می‌شوند، نوجوانی میانی هم بین ۱۴ تا ۱۶ سالگی است که نوجوان در این سن ارتباط بیشتری با همسالان خود دارد و شروع به دور شدن از خانه و خانواده می‌کند.

این روانشناس تصریح کرد: پایان نوجوانی از سن ۱۷ سالگی به بالا رقم می‌خورد اما مشکل دیگری که در دوران نوجوانی وجود دارد نوجوانی گسترده شده است یعنی افرادی که ۱۸ سالگی را گذرانده‌اند اما هنوز ویژگی دوره نوجوانی آنان تمام نشده و مهارت خودکنترلی و حتی قدرت تصمیم‌گیری ندارند.

وی ادامه داد: نوجوانی با بلوغ جسمانی شروع می‌شود و این اولین ویژگی در تمامی نوجوانان است، در این شرایط هورمون مغز و بدن در حال تغییر است تا فرد در آینده تولیدمثل کند و بتواند به‌عنوان یک فرد مستقل به زندگی خود ادامه دهد.

نوری بیان کرد: پسران معمولاً بین ۱۱ تا ۱۶ سالگی اما دختران زودتر به بلوغ می‌رسند، باور غلطی وجود دارد که دختران چون زودتر به بلوغ می‌رسند پس رشد عقلانی بیشتری دارند اما این باور کاملاً غلط است اگرچه بلوغ دختران زودتر شروع می‌شود اما پسران خود را به رشد عقلی برابر می‌رسانند.

وی خاطرنشان کرد: ویژگی دوم نوجوانی تمایل رابطه با همسالان و عدم شرکت در جمع و میهمانی‌ها است و همین موضوع سبب می‌شود تمایل به ارتباط با جنس مخالف در نوجوان افزایش پیدا کند، همه این موارد از ویژگی‌های طبیعی و به‌هنجار دوره نوجوانی است اما خانواده‌ها می‌توانند با به‌کارگیری راهکارهایی چون پیش‌آگاهی دادن در خصوص دوره بلوغ به فرزندان خود، پیامدهای منفی این ویژگی‌های طبیعی را کاهش دهند.

اهمیت پرورش استعداد در کودکی

این روانشناس تصریح کرد: برای جلوگیری از پیامدهای منفی ویژگی‌های طبیعی دوره نوجوانی، والدین می‌توانند استعدادهای فرزند خود را در دوره کودکی پرورش دهند و با آشنایان و بستگان ارتباط داشته باشند چراکه تحقیقات نشان داده خانواده‌هایی که از دوران کودکی فرزند خود در جمع بستگان شرکت می‌دهند در نوجوانی فرزندانشان مشکلات کمتری را تجربه می‌کنند.

وی در خصوص راهکارهایی برای کاهش جنبه‌های منفی دوره نوجوانی بیان کرد: مواردی همچون تشویق نوجوان، انتقاد نکردن بیش‌ازحد، اهمیت دادن به نظرات او و مشارکت دادن می‌تواند جنبه‌های منفی دوره‌های نوجوانی را کاهش دهد.

نوری اظهار کرد: یکی دیگر از ویژگی‌های دوره نوجوان هیجان‌طلبی و استقلال‌طلبی است به همین دلیل ممکن است نوجوان دست به انتخاب و رفتارهای هیجانی بزند، والدین برای کنترل این شرایط باید برای فرزند خود وقت بگذارند، با هم به بازیگاه و طبیعت بروند چراکه این امر سبب مدیریت هیجان‌طلبی در نوجوانان می‌شود.

وی بیان کرد: استقلال‌طلبی نوجوانان با جملاتی چون من بزرگ شدم، با من مثل بچه‌ها رفتار نکنید، اینجا اتاق خودمه و من برای پوششم تصمیم می‌گیرم ظاهر می‌شود و متأسفانه والدین در برابر استقلال‌طلبی فرزند خود جنگ قدرت به راه می‌اندازند. به والدین توصیه می‌کنم در برابر ویژگی استقلال‌طلبی به فرزند خود فشار وارد نکنند چراکه درنهایت این رفتار والدین باعث باخت آنان می‌شود و شرایط را بحرانی می‌کند.

این روانشناس گفت: میل به متفاوت بودن از دیگر ویژگی‌های دوره نوجوانی است. در این دوره والدین شاهد رفتارهای پرخطری همچون سیگار کشیدن، لباس‌های عجیب پوشیدن و رانندگی و موتورسواری پرسرعت در فرزند خود هستند که در این شرایط خانواده باید فضایی چون پرورش استعدادها و ارتباط دوستانه و عمیق با فرزند را فراهم کند که این میل به متفاوت بودن به شکل مثبت بروز پیدا کند.

وی در پایان اظهار کرد: آخرین ویژگی نوجوانی تلاش نوجوان برای دستیابی به هویت شغلی، تحصیلی، عاطفی و اجتماعی است که با مواردی چون سردرگمی و بی‌هدف بودن و تغییر چندباره علایق و عادات و وسایل شخصی نمایان می‌شود، رسیدن به هویت در دوره نوجوانی و حتی تا اوایل دوره جوانی ادامه دارد و تا وقتی‌که فرد بتواند خود را پیدا کند دائماً از شاخه‌ای به شاخه دیگر می‌پرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اهمیت کادرسازی و تربیت نیروهای متخصص در آموزش و پرورش
  • نکات حقوقی و قوانین مربوط به دیه
  • جرم معلم بلاگرها چیست؟ + فیلم
  • امکان آزادی مشروط بابک زنجانی با تایید رییس قوه قضاییه
  • والدین با استقلال‌طلبی نوجوانان مواجهه منفی نداشته باشند
  • آزادی مشروط در انتظار بابک زنجانی؟
  • کوهپایه زاده: بابک زنجانی امکان بهره‌مندی از «آزادی مشروط» را دارد
  • تخمین بازه زمانی پروسه طلاق در نبود شوهر با مشاوره حقوقی
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد