Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که سونامی موارد ابتلا به اُمیکرون و دلتا فشار زیادی را بر سیستم‌های بهداشتی و درمانی که از قبل هم از توان افتاده بودند، وارد خواهد کرد.

به گزارش قدس آنلاین، سازمان بهداشت جهانی امروز (چهارشنبه) درباره تاثیر افزایش سونامی‌وار موارد ابتلا به سویه‌های اُمیکرون و دلتا بر سیستم‌های بهداشتی و درمانی هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سازمان جهانی بهداشت گفت که سویه‌های نگران‌کننده دلتا و اُمیکرون «تهدیدهای دوگانه» هستند که در حال رساندن موارد جدید ابتلا به بالاترین حد خود است که می‌تواند منجر به افزایش بستری در بیمارستان و مرگ و میر ناشی از بیماری شود.

«تدروس آدهانوم» رئیس سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: «من بسیار نگرانم اُمیکرون به دلیل سرایت بیشتر که همزمان با دلتا در حال شیوع است، منجر به سونامی مبتلایان شود.

وی افزود: این فشار بسیار زیادی بر کارکنان درمانی خسته و سیستم‌های بهداشت و سلامت در آستانه فروپاشی وارد کرده و وارد خواهد کرد. 

رئیس سازمان جهانی بهداشت تصریح کرد: فشار بر سیستم‌های بهداشت و سلامت تنها به دلیل بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا نیست، بلکه تعداد زیادی از کارکنان درمانی هم به این بیماری مبتلا شده‌اند.

او در پایان هشدار داد افراد واکسینه نشده چند برابر بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از هر دو سویه هستند.

سویه جدید ویروس کرونا اولین بار در آفریقای جنوبی و کشورهای واقع در جنوب قاره آفریقا شناسایی شد. سازمان جهانی بهداشت تاکید کرده تحلیل‌ها نشان می‌دهد جهش‌های موجود در سویه اُمیکرون فعالیت‌های خنثی‌کننده آنتی‌بادی‌ها و در نتیجه ایمنی طبیعی بدن را کاهش می‌دهد.

شیوع سریع این سویه باعث افزایش موارد ابتلا به کرونا در اروپا شده و دولت‌ها را بر آن داشته تا تدابیر سختگیرانه در آستانه تعطیلات کریسمس اعمال کنند. با شیوع گسترده سویه اُمیکرون در آمریکا نیز آمار میانگین هفت روزه ابتلای روزانه به ویروس کرونا در این کشور برای اولین بار به بیش از ۲۶۰ هزار نفر رسید.

به نوشته روزنامه «نیویورک تایمز»، فقط در بیست و چهار ساعت گذشته (روز سه‌شنبه) ۳۸۰ هزار آمریکایی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که از بیشترین آمار ابتلای ثبت شده از شروع همه‌گیری در ماه فوریه ۲۰۲۱ (اسفند ۱۳۹۹) نیز فراتر رفته است.

این روزنامه نوشت، آمار بستری شدن و مرگ در اثر ابتلا به ویروس کرونا روند صعودی داشته و مناطق مختلف واشنگتن، مریلند و ویرجینیا به کانون شیوع اُمیکرون تبدیل شده‌اند.

این آمار در حالی منتشر شده که از یک سو مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا به‌دلیل کمبود نیروی کار و فرصت‌های اقتصادی روزهای کریسمس، زمان لازم برای قرنطینه مبتلایان را از ده روز به پنج روز کاهش داده اما از سوی دیگر کارشناسان می‌گویند چنین تدابیری بذر افزایش بیش از پیش مبتلایان را خواهد کاشت و فرسودگی کادر درمان آمریکا را بیشتر خواهد کرد.

 سازمان جهانی بهداشت روز سه‌شنبه هم با اشاره به افزایش مبتلایان به سویه اُمیکرون ویروس کرونا هشدار داد که توفان جدید کرونا در راه است.

بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، سویه اُمیکرون کرونا تاکنون در ۸۹ کشور جهان شناسایی شده و مکان‌هایی که این ویروس شیوع یافته، تعداد موارد ابتلا هر یک و نیم روز تا سه روز دو برابر می‌شود.

«ماریا ون کرخوف» سرپرست فنی سازمان جهانی بهداشت گفت: من فکر می‌کنم ما با سونامی ابتلا در جهان، هم دلتا و هم اُمیکرون مواجه هستیم. واکسیناسیون به تنهایی کافی نیست. واکسیناسیون از بیماری‌های جدی و مرگ جلوگیری می‌کند، اما به طور کامل مانع ابتلا نمی‌شود. 

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سازمان بهداشت جهانی اومیکرون سازمان جهانی بهداشت سیستم های بهداشت سویه ا میکرون ویروس کرونا موارد ابتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۴۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود

سخنگوی سازمان جهانی بهداشت هشدار داد حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح واقع در جنوب غزه منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، «مارگارت هریس»، سخنگوی سازمان جهانی بهداشت امروز جمعه گفت: هرگونه حمله به رفح مانع از عملیات امدادرسانی خواهد شد.

وی از تهدیدات رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح ابراز نگرانی کرد و گفت این حمله منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد.

هریس به شبکه خبری الجزیره گفت: هرگونه حمله به رفح منجر به افزایش نرخ مبتلا به بیماری خواهد شد. آب آلوده غزه باعث افزایش شیوع بیماری‌ها در بین مردم می‌شود.

وی افزود افزایش دما، وضعیت سلامتی افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن را بدتر می‌کند.

پیش از این هم سخنگوی دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل هشدار داد هرگونه حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح می‌تواند باعث کشتار غیرنظامیان شود و جان صدها هزار نفر از ساکنان نوار غزه را به خطر بیندازد.

پیشتر وزارت بهداشت غزه تعداد شهدای جنگ غزه را ۳۴ هزار و ۶۲۲ نفر و تعداد مجروحان به ۷۷ هزار و ۸۶۷ تن اعلام کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله احتمالی اسرائیل به رفح
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت