Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم سرمایه‌گذاران بخش گردشگری قم در نشستی با اصحاب رسانه مشکلات و موانعی که بر سر راه شان قرار دارد را بازگو کردند.

امروز جمعی از فعالان بخش گردشگری قم به بیان نظرات و مشکلات خود با اصحاب رسانه پرداختند. 

در ابتدای این نشست رضا کاظمیان، مدیر و سرمایه‌گذار مجتمع آرین واقع در بوستان علوی، در نشست خبری مشکلات و موانع سرمایه‌گذاران بخش گردشگری قم، عنوان کرد: در ابتدای ایجاد این مجتمع استقبال خوبی صورت گرفت؛ اما در دو سال اخیر رفتارهای متولیان این امر تغییر زیادی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: نگاه شهرداری به سرمایه‌گذاران نگاه خوبی نیست و توجه به رفتاری که با سرمایه‌گذاران صورت می‌گیرد دیگر کسی وارد این حوزه نمی‌شود.
وی اظهار کرد: در حالی‌که سایر کشورها مانند ترکیه، امارات و... به دنبال جذب سرمایه‌گذاران هستند و از آن‌ها استقبال می‌کنند در اینجا فقط با وعده‌های بی‌ثمر مواجه می‌شویم.
وی افزود: زمانی که در مجتمع آرین شروع به فعالیت کردیم هیچ یک از امکانات زیربنایی وجود نداشت و با هزینه شخصی همه امکانات را به بهترین شکل فراهم کردیم.
این سرمایه گذار بیان کرد: ۱۴ سال قبل، در یک سرمایه‌گذاری مشترک با شهرداری که در آن شهرداری به عنوان صاحب عرصه و سرمایه‌گذار به عنوان صاحب عیان بود شروع به فعالیت کردیم؛ اما بعد از اتمام قرارداد ۱۴ ساله، شهرداری به تعهدش مبنی بر خرید عیان عمل نمی‌کند.
وی ادامه داد: باوجود همه موانع و چالش حاضر به تمدید قرارداد هستیم؛ زیرا اکنون زمینی که در آن سرمایه‌گذاری کرده‌ایم به ثمر نشسته است اما برای تمدید قرارداد نیز شهرداری موانعی را بر سر راه قرار می‌دهد و انتظار انعقاد قرارداد ترکمانچای را دارند.
کاظمیان اظهار کرد: ارزش واقعی ملک‌ها بیش از ۲۰۰ میلیارد است و قیمت‌گذاری انجام شده فقط هزینه فعالیت‌های انجام شده در آن است که با توجه به فشارها و سختی‌هایی که وجود دارد در صورت تمایل شهرداری به خرید، سرمایه‌گذاران حاضر به تخفیفات بالا به شهرداری شده‌اند تا از این زیر فشارها آزاد شوند.
وی افزود: ۳۵ کارگری که همگی آن‌ها بیمه بودند در مجموعه آرین مشغول به فعالیت بودند که در حال حاضر به خاطر بلاتکلیفی مجموعه دو سال است که بیکار شده‌اند.
بشارتی، سرمایه‌گذار مجتمع چهارسو، نیز در این نشست بابیان اینکه حضور سرمایه‌گذار باعث رونق در هر منطقه‌ای می‌شود، عنوان کرد: در ابتدای فعالیت مجموعه‌ها، این مناطق ارزشی نداشتند؛ اما به‌واسطه حضور سرمایه‌گذاران این مناطق رشد پیدا کرده‌اند.
وی با اشاره به اینکه عدم تعیین وضعیت این مجموعه‌ها باعث بیکار شدن بیش از ۱۵۰ تن شده است، اظهار کرد: به دلیل اینکه این مجموعه‌ها در فضای سبز و بوستان‌ها واقع شدند شهرداری نمی‌تواند زمین آن‌ها را بفروشد و مجبور به ایجاد همکاری مشترک با سرمایه‌گذاران است.
وی با تأکید بر اینکه مشکلات بیان شده مربوط به همه سرمایه‌گذاران این حوزه است، بیان کرد: در شرایطی که این مجتمع‌ها به سوددهی رسیده‌اند به خاطر مشکلات و موانع طاقت‌فرسایی که به وجود آمده است سرمایه‌گذاران حاضر به رها کردن و واگذاری آن شده‌اند.
این سرمایه‌گذار با تأکید بر اینکه سرمایه‌گذاران به صورت کامل به تعهداتشان عمل کردند، ادامه داد: در شرایطی که دولت علاقه‌مند به جذب سرمایه‌گذار است و دائم در این زمینه تبلیغات گسترده می‌کنند؛ اما در عمل از طرف مجموعه‌های ذی‌ربط نه‌تنها حمایتی صورت نمی‌گیرد بلکه سنگ‌اندازی نیز می‌شود.
خزائی، مدیر و سرمایه‌گذار مجتمع پرشین واقع در بوستان غدیر، عنوان کرد: در سال ۱۳۸۶ در شرایطی که بوستان غدیر امکانات زیربنایی و جاده‌ای نداشت شروع به فعالیت کردیم.
وی ادامه داد: در ابتدای فعالیت به مدت چهار سال منابع طبیعی به خاطر اینکه این مجموعه خارج از تعهدات و برنامه‌های از پیش ارائه شده شهرداری بود، مانع فعالیت شد.
وی با اشاره به اینکه در سال ۹۰ مجدد فعالیت آماده‌سازی آغاز شد و در سال ۹۱ مجموعه به بهره‌برداری رسید، گفت: نیرو انتظامی به مدت سه سال پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها، اعیاد و مناسبت‌ها بوستان غدیر را می‌بست و به دلیل اینکه مجموعه در بوستان واقع شده بود امکان فعالیت در این روزها را نداشتیم این در حالی است که اواخر هفته اوج فعالیت‌ و سودهی مجموعه‌های تفریحی است و شهردار هم هیچ‌گونه حمایت و رایزنی در این زمینه انجام نداد.
خزائی افزود: بعد از آغاز فعالیت مجموعه در بازدید شهرداری و شورای شهر از مجموعه اعلام کردند که تصمیم گرفته شده که مبلغ قرارداد اجاره افزایش یابد.
وی بابیان اینکه امکانات زیر بنایی در بوستان‌ها مانند آب، برق، تلفن و... به عهده شهرداری است که به آن عمل نکرد، ادامه داد: به دلیل عدم عمل به تعهدات شهرداری امکان فسخ قرارداد را داشتیم که در سال ۱۳۹۶ در کمیسیون ماده ۳۸ به توافق رسیدیم اما بعد از مدتی به بهانه اینکه این توافق مصوبه شورا را ندارد آن را باطل کردند و در سال ۱۳۹۷ توافق جدید امضا شد.
وی با تأکید بر اینکه پیست رالی بوستان غدیر را می‌توان تنها پیست استاندارد کشور معرفی کرد، اظهار کرد: مسابقات متعدد کشوری برگزار کردیم و شرکت‌کنندگانی که در مسابقات بین‌المللی هم حضور پیدا کرده بودند، کیفیت پیست را در سطح بین‌المللی معرفی کردند اما از طرف سازمان ورزش و جوانان هم حمایتی صورت نگرفت.
این سرمایه‌گذار ادامه داد: طرحی مبنی بر استفاده دانش آموزان از پیست با یک‌پنجم قیمت اصلی را به آموزش‌وپرورش پیشنهاد کردیم که با آن مخالفت کردند.
مهندس دانش پور مدیر و سرمایه‌گذار مجتمع آرتا در بوستان هاشمی عنوان کرد: همه دارائی خود را در این زمینه مصرف کردم اما با توجه به سنگ‌اندازی‌های صورت گرفته آن را از دست داده‌ام.
وی با اشاره به اینکه این موضوع به مجموعه استانداری مرتبط نبود اما در این زمینه کمک‌های زیاد کردند، ادامه داد: در حالی که استانداری، سپاه پاسداران، بیت رهبری و دفاتر مراجع هم برای همکاری و تسریع امور به شهرداری توصیه کردند اما باز هم توجهی کاری صورت نگرفت.
وی بابیان اینکه ما زیر مجموعه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هستیم اما آن‌ها هم همکاری‌های لازم را نمی‌کنند، گفت: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به صورت ناهماهنگ اقدام به افتتاح کردن این مجموعه کرد که همین امر سبب ناراحتی و سنگ‌اندازی دیگر بخش‌ها شد.
دانش پور با اشاره به اینکه با افتتاح پل روبه روی مجموعه، به مدت دو سال راه ورودی بسته شده بود، افزود: باوجود مشکلات فراوانی که داریم امکان ملاقات با شهردار را نداریم و ایشان را در راهروهای شهرداری ملاقات می‌کنیم.
وی ادامه داد: در هیئت کارشناسی سه نفره، پروژه قیمت‌گذاری شد اما بعد از مدتی شهرداری به بهانه بالا بودن قیمت از خرید آن سر باز زد و بعد از اینکه کارشناسان قیمت را کاهش دادند باز هم حاضر به خرید نشدند.
وی بیان کرد: امور مربوط به این مجموعه‌ها باید به بخش حقوقی شهرداری واگذار شود اما در حال حاضر این مسئولیت به عهده فضای سبز شهرداری است که در این زمینه تخصص ندارد.
این سرمایه‌گذار اظهار کرد: حاضر هستیم همانند پروژه‌های عمرانی به شهرداری درصد بدهیم.
وی افزود: زمان اجرای پروژه متوجه شدیم که محل احداث در حریم فاضلاب شهری است که با نامه‌نگاری‌های انجام شده ساختمان را عقب‌تر احداث کردیم و اکنون به این تغییر مکان ایراد گرفته‌اند درحالی که اگر در محل قبلی احداث می‌کردیم شهرداری مجبور به پرداخت خسارت می‌شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگري سرمایه گذار مجتمع سرمایه گذار بخش گردشگری قم سرمایه گذاران سرمایه گذار بوستان غدیر مجموعه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۵۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده در بازدید از مجموعه صنایع دستی فیروزه کوبی در برخوار گفت: یکی از راه‌های تحقق شعار سال جهش تولید، حمایت از تولید و به دنبال آن قشر پر تلاش کارگر است همان مشارکت کردمرا به دنبال دارد.


نرگس بختیار خلج افزود: یکی از ظرفیت‌های مجموعه‌های صنایع دستی به خصوص این شرکت، اشتغال۷۰ درصدی بانوان است که صورت مستقیم در محیط کار و غیر مستقیم برای تولید آثار و صنایع دستی فعالیت می‌کنند.


قائم مقام مجموعه صنایع دستی گفت: در حال حاضر بیش از دو هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این مجموعه فعالیت می‌کنند.


علی اکبری افزود: این مجموعه ۸۸ نمایندگی در سراسر کشور و ۱۶ نمایندگی در کشور‌های همسایه دارد.


در این بازدید از تعدادی از کارگران نمونه این شرکت صنایع دستی تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد رونمایی شد