Web Analytics Made Easy - Statcounter

نزدیک به ۱۱ ماه است که از وقوع زمین لرزه در کهگیلویه و بویر احمد می‌گذرد و به گفته مسئولان استانی، تاکنون بیش از ۸۰ درصد منازل مسکونی ساخته و تحویل شده است.

گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، نزدیک به یک سال است که از زلزله ۵.۴ ریشتری در منطقه سی‌سخت استان کهگیلویه و بویر احمد می‌گذرد. زمین لرزه‌ای که باعث تخریب بیش یک هزار واحد مسکونی در این منطقه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زمین لرزه تلفات جانی نداشت، اما علاوه بر خسارت شدید به منازل مسکونی مردم، حدود ۶۷ نفر مصدوم برجای گذاشت.

همچنین زلزله ۴.۵ ریشتری در اسفندماه سال ۹۹ سی‌سخت را لرزاند که ۱۴ نفر مصدم برجای گذاشت و خانه‌هایی که ترک خوردگی و خسارت کمتری از زلزله قبلی دیده بودند در این زمین لرزه بیشتر و شدیدتر و حتی غیرقابل سکونت شدند. طی این زلزله ۱۷۰۰ واحد منزل مسکونی شهری و روستایی احداثی و ۲۷۰۰ واحد منزل مسکونی تعمیری در این شهرستان زلزله زده دچار خسارت شدند.


بیش از ۸۰ درصد منازل مسکونی مناطق زلزله زده دنا ساخته تحویل شده است

 

اسماعیل باقری، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تاکنون بیش از ۸۰ درصد منازل مسکونی مناطق زلزله زده شهرستان دنا ساخته و تحویل شده است، می‌گوید: ۱۷۰۰ واحد مسکونی احداثی و ۲ هزار و ۷۰۰ واحد تعمیری روستایی و شهری شهرستان دنا در زلزله ۵.۶ ریشتری ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۹ سی سخت خسارت دیده اند. از یک هزار و ۷۰۰ واحد احداثی تاکنون ۱۵۰۰ واحد سقف زده شده که از این تعداد ۵۰۰ واحد باقی مانده و مابقی تکمیل و تحویل شده اند.

 


مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: طی سفر رئیس جمهور به استان مردم زلزله زده سی‌سخت از کافی نبودن تسهیلات پرداختی برای ساخت منازل خود گلایه داشتند که در همین راستا برای تکمیل منازل مسکونی زلزله زدگان به مناطق روستایی ۴۰ میلیون تومان و مناطق شهری ۵۰ میلیون تومان برای هر واحد مصوبه شده و با همکاری بانک‌ها در حال پرداخت است که البته برخی بانک‌ها از هفته جاری اقدام به پرداخت این تسهیلات می‌کنند.


باقری در خصوص تسهیلات بلاعوض به زلزله زدگان شهرستان دنا تصریح می‌کند: تسهیلات بلاعوض کامل پرداخت شده است.۲ هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی روستایی و شهری مناطق زلزله‌زده شهرستان دنا تعمیری است که تسهیلات مورد نیاز آن‌ها پرداخت و تعمیرات لازم انجام شده است.


باقری تاکید می‌کند: به هر واحد مسکونی احداثی ۱۶۰ کیسه سیمان از طریق بنیاد مستضعفان به صورت رایگان داده شد. در مجموع باید ۲۸۰ هزار کیسه سیمان رایگان بین واحد‌های مسکونی احداثی زلزله زدگان شهرستان دنا توزیع می‌شد که تاکنون ۲۰۰ هزار کیسه سیمان توزیع و تحویل شده است.

 
ساخت دو واحد مسکونی به همت جهادگران


عباسیان، مسئول جهادی بسیج دانشجویی استان چهار محال و بختیاری می‌گوید: با وقوع زلزله زمستان سال گذشته در شهرستان دنا گروه‌های جهادی دانشجویی با حضور موثر فعالیت‌های خود را در عرصه‌های گوناگون مانند بهداشت و سلامت، فرهنگی و آموزشی، اقتصادی و عمرانی آغاز کرده و ادامه دادند.


مسئول جهادی بسیج دانشجویی استان چهار محال و بختیاری خاطرنشان می‌کند: گروه‌های جهادی دانشجویی دانشگاه‌های استان در کارگروه عمرانی پس از تلاش‌های مداوم اقدام به ساخت کامل دو واحد مسکونی کردند که با تلاش‌های صورت گرفته در ماه‌های گذشته از سوی دانشجویان واحد‌های مسکونی ساخته شده آماده بهره‌برداری و تحویل به خانواده‌های شناسایی شده است. به گفته وی این مهم با حمایت‌های مجموعه معاونت سازندگی ســپــاه فتح استان و بالاخص مشارکت دانشجویان جهادگر در دانشگاه‌های استان به نتیجه رسیده‌است.



بهره برداری بیش ۹۰۰ واحد مسکونی جدید در سی‌سخت


احمد زاده، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در خصوص ساخت خانه در این مناطق می‌گوید: از مجموع یک هزار و ۶۸۰ واحد مسکونی هدفگذاری شده در سی سخت، ۹۵۴ واحد به بهره برداری رسیده است.


حشمت الله احمد زاده بیان کرد: از ۹۵۴ واحد افتتاحی سی سخت، ۴۰۲ واحد شهری و ۵۵۲ واحد نیز مسکن روستایی بوده است. از این تعداد، ۳۹۲ واحد در مرحله سقف گذاری هستند که تا پایان آذرماه تکمیل می‌شوند.


احمد زاده می‌افزاید: ۸۰ واحد مسکونی برای افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در سی سخت به بهره برداری رسید. از ۱۵۰ منزل مددجوی که در زلزله، تخر یب شد، ۸۰ واحد به بهره برداری رسید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مناطق زلزله زده سی سخت زلزله دنا بنیاد مسکن کهگیلویه و بویر احمد بسیج دانشجویی مناطق زلزله زده تحویل شده منازل مسکونی واحد مسکونی شهرستان دنا بهره برداری تحویل شده زمین لرزه سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۶۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به ساخت ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده استان تهران از عملیاتی شدن ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در استان تهران خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، حسین جنتی مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران ظهر امروز در نشست شوراهای اسلامی با محوریت مشارکت مردم در بازآفرینی شهری به میزبانی شهرداری گلستان، با اشاره به اجرای طرح نهضت ملی مسکن اظهار داشت: با حضور و مشارکت حداکثری مردم شاهد شکوفایی مسکن در استان تهران خواهیم بود.

وی با بیان اینکه زمین برای ساخت مسکن در پروژه نهضت ملی مسکن توسط راه و شهرسازی استان تأمین‌شده است، افزود: شوراهای اسلامی شهرها نقش بسزایی در احیای بافت فرسوده و تولید انبوه مسکن دارند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به ساخت 59 هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده استان گفت: بسته‌های تشویقی بسیار متنوعی از سوی دولت برای احیای بافت فرسوده برای مردم در نظر گرفته است.

جنتی با بیان اینکه استان تهران در بازآفرینی شهری رتبه نخست را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: اقدامات در بازآفرینی شهری و احیای بافت‌های فرسوده استان تهران باید افزایش داشته باشد و سرعت آن بیشتر شود.

وی به ساخت 500 هزار واحد مسکونی در برنامه چهارساله استان تهران اشاره کرد و افزود: تا کنون ساخت 400 هزار واحد مسکونی در استان تهران عملیاتی شده است.

یک هزار هکتار بافت فرسوده در بهارستان وجود دارد

در ادامه عبدالله نوحی فرماندار بهارستان در نشست شوراهای اسلامی غرب استان تهران به مناسبت روز شوراها با تأکید بر تولید مسکن در شهرستان بهارستان اظهار داشت: در بهارستان عرصه دولتی و منابع طبیعی وجود ندارد.

وی با اشاره به وجود یک هزار هکتار بافت فرسوده در شهرستان بهارستان گفت: شهرداران شهرهای بهارستان می‌توانند در حوزه بازآفرینی شهری به وعده دولت در ساخت مسکن کمک شایانی کنند.

فرماندار بهارستان با استفاده از ظرفیت قانونی بر احیای بافت‌های فرسوده افزود: مردم باید از مشوقات نوسازی و احیای بافت فرسوده مطلع و از مزایای آن بهره‌مند شوند.

نوحی با بیان اینکه عملکرد شهرداران شهرهای بهارستان در بازآفرینی شهری موردقبول بود گفت: این مهم منجر به اخذ رتبه خوب بهارستان در حوزه بازآفرینی شهری استان تهران شد.

شناسایی 13000مسکن مهرخالی در پرند/تامین زمین 37درصد نهضت ملی

تولید بافت نامتعارف و فرسوده در شهر گلستان متوقف شد

در ادامه سیدمحمد میرزمانی شهردار گلستان با بیان اینکه در بازآفرینی شهری با مشارکت مردم امکان‌پذیر است گفت: برای نخستین بار ضوابط شهرسازی و بازآفرینی شهر را با نظر مردم بومی‌سازی کردیم.

وی به احداث آرامستان شهر گلستان در کمترین زمان اشاره کرد و افزود: 105 هزار مترمربع ابنیه در حوزه‌های مختلف سرانه در شهر گلستان در دست ساخت است.

شهردار گلستان با بیان اینکه در این شهر تولید ثروت نسبت به جمعیت پایین است، تصریح کرد: یک هزار متر طول هدایت آب‌های سطحی و فاضلاب برای برون‌رفت از آب‌گرفتگی در طول 3 سال گذشته انجام گرفته است.

میرزمانی با اشاره به تولید بافت فرسوده در سنوات گذشته گفت: در حال حاضر هیچ‌گونه بافت فرسوده‌ای در شهر گلستان تولید نمی‌شود و نوسازی واحدهای مسکونی با سرعت و مشوق‌های مختلف تداوم دارد.

شهردار گلستان در پایان با بیان اینکه 22 هکتار از اراضی شهر گلستان که در طرح تفصیلی قرار دارد به شهرک صنعتی الحاق شده است خاطرنشان کرد: این امر باعث اعتراض مردم شده است که از مسئولین درخواست می‌شود این مشکل را مرتفع کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احداث ۱۰۵۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خوی
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند آماده تحویل
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند/ آورده ۷۰۰ میلیونی متقاضیان
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود