Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@23:08:10 GMT

ورزش در ارتفاعات برای افراد دیابتی خطر آفرین است

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۲۶۴۹۱

ورزش در ارتفاعات برای افراد دیابتی خطر آفرین است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، ورزش فواید زیادی مانند بهبود سلامت قلب، حساسیت بهتر به انسولین و کیفیت زندگی برای افراد مبتلا به دیابت دارد و اغلب توسط پزشکان توصیه می‌شود.

با این حال، ورزش می‌تواند باعث هیپوگلیسمی- قند خون پایین- در افراد مبتلا به دیابت در طول و بعد از ورزش شود.

«کوری دوگان»، نویسنده این مطالعه از دانشگاه استرالیای غربی، در این باره می‌گوید: «این یافته‌ها نشان می‌دهد که ورزش در ارتفاعات بالا ممکن است خطر هیپوگلیسمی ناشی از ورزش را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

کاهش شدید قند خون نیاز به اقدام فوری دارد زیرا این خطر وجود دارد که فرد دچار تشنج شده، بیهوش شود یا حتی جانش را از دست دهد.

برای ارزیابی اینکه چگونه ورزش در ارتفاعات بالا بر قند خون افراد مبتلا به دیابت تأثیر می‌گذارد، محققان سطح قند خون هفت فرد مبتلا به دیابت نوع ۱ را قبل و بعد از انجام دو جلسه دوچرخه سواری در داخل خانه که مشابه شرایط در سطح دریا و در ارتفاع بالا بود، اندازه گیری کردند.

پس از یک ساعت ورزش در ارتفاع شبیه سازی شده ۴۲۰۰ متری (تقریباً نیمی از ارتفاع قله اورست) و در زمان ریکاوری، سطح قند خون شرکت کنندگان به طور قابل توجهی کاهش یافت.

این یافته‌ها نشان می‌دهد که افراد مبتلا به دیابت ممکن است نیاز به نظارت دقیق بر قند خون خود در هنگام انجام فعالیت در ارتفاعات داشته باشند.

کد خبر 5387605

منبع: مهر

کلیدواژه: ورزش کوهستان دیابت سویه اومیکرون کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا سازمان بیمه سلامت درمان ناباروری سازمان غذا و دارو واکسیناسیون ارز دارو دارو جامعه پزشکی نسخه الکترونیک پروتکل های بهداشتی افراد مبتلا به دیابت قند خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۶۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • همایش تجلیل از خیران سلامت فریدونشهری
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است