Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زاکانی در هفتمین برنامه از سلسله بازدیدهای هفتگی خود از مناطق پایتخت، برای بررسی آخرین وضعیت طرح‌ها و پروژه‌های فرهنگی، عمرانی و به منظور بهبود سطح زندگی شهروندان به منطقه ۲۲ رفت.

شهردار تهران برنامه هفتمین پویش قرار خدمت خود در منطقه ۲۲ را با زیارت مزار شهدای دانشگاه علامه طباطبایی و ادای احترام به مقام شامخ این شهدا آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زاکانی سپس از بخش‌های مختلف موزه دانشگاه علامه طباطبایی دیدن کرد.

شهردار تهران در اولین بازدید خود از پروژه‌های منطقه از پروژه هزار و یک شهر در شمال بزرگراه شهید خرازی بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت و مشکلات آن قرار گرفت.

بررسی وضعیت ساخت بیمارستان شریعتی ۲

زاکانی پس از بازدید از پروژه هزار و یک شهر از پروژه بیمارستان شریعتی ۲ در منطقه ۲۲ بازدید کرد و از آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی و مشکلات آن مطلع شد.

دراین بازدید یکی از مدیران پروژه توضیح داد که این بیمارستان در ۳۰ هکتار زمین در حال احداث است و مصوبات شورای عالی شهرسازی و کمیسیون ماده ۵ را دارد. در واقع فاز اول بیمارستان هزار تختخوابی شریعتی ۲ که ادامه رسالت بیمارستان شریعتی را خواهد داشت، در حال انجام است.

شهردار پایتخت و همراهان در ادامه به سایت (شهرک) مروارید شهر رفتند. در این سایت ۷۰ هکتاری پکیج تعاونی مسکن چند نهاد و ارگان مختلف در ۶۰ بلوک طراحی شده و مشکل تأمین سرانه‌های خدماتی دارد.

«معابر و شبکه جمع آوری آب‌های سطحی این شهرک ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد اما اعتباری که برای آن پرداخت شده بسیار اندک است و باعث کندی در روند اجرا شده است. در سایت مروارید شهر ۱۰ هزار واحد در حال شکل گیری است و در آینده بیش از ۳۰ هزار نفر در این سایت سکونت خواهند داشت. از ۱۰ بلوک ۱۹۸ واحدی بهره برداری شده و هزار واحد نیز در حال حاضر در آن سکونت دارند. ۳۱ بلوک در مرحله اسکلت بندی و ۷ بلوک در مرحله نازک کاری است. در بحث وضعیت معابر نیز معابر نیز هزار متر طول معبر پیرامونی آن اجرا شده و ۹۰۰۰ متر طول آن باقیمانده است و پیشرفت فیزیکی و ریالی ۵ درصدی داشته است».

بررسی چالش‌های وضعیت شبکه جمع آوری و تصفیه خانه‌های فاضلاب منطقه ۲۲

زاکانی در بازدید بعدی خود از چالش‌های شبکه جمع آوری و تصفیه خانه‌های فاضلاب منطقه ۲۲ آگاهی یافت.

عدم پیشرفت و توسعه زیرساخت شبکه جمع آوری انتقال و تصفیه خانه‌های فاضلاب شهری همزمان و متناسب با افزایش جمعیت و ساخت و سازهای منطقه از یک سو و استفاده از سیستم‌های غیراستاندارد و نامناسب دفع فاضلاب خصوصی مجتمع‌ها از سوی دیگر باعث ایجاد مشکلاتی در این منطقه شده است. بازبینی دفع و تصفیه فاضلاب مجتمع‌های در حال ساخت و جلوگیری از اضافه شدن سیستم فاضلاب این مجموعه‌ها به سیستم فعلی از مواردی است که در این بازدید توسط کارشناس طرح پیشنهاد شد.

شهردار تهران نیز پس از بررسی آخرین وضعیت فاضلاب و تصفیه خانه‌های آن در منطقه ۲۲ که مشکلات آن به چند بخش دسته بندی شد، بر مشخص و تفکیک شدن سهم دستگاه‌های مختلف همچنین سهم شهرداری برای حل این مشکل تاکید و برای مذاکره با نهادهای مختلف در هیأت دولت برای رفع هر چه سریع‌تر مشکلات اعلام آمادگی کرد.

در این بازدید زاکانی همچنین درخواست‌های چند تن از همشهریان را شنید.

شهردار تهران پس از بررسی وضعیت تصفیه فاضلاب و مشکلات آن از پروژه تقاطع غیر همسطح کاج- شهید همدانی بازدید کرد. دراین پروژه تنها روگذر شهید همدانی احداث شده و نیمه کاره مانده است که با برآورد ۱۷ میلیارد تومانی تا کنون ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

به گفته شعبانی - معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران - این پروژه از جمله پروژه‌هایی است که احداث آن می‌تواند مسافت و مسیر سفر برای شهروندان منطقه را بسیار کاهش دهد. اگر همه رمپ و لوپ ها و پروژه‌های اصلاح هندسی و تقاطعی منطقه ۲۲ انجام شود، مسیر سفر و دسترسی شهروندان منطقه از ۱۹۰ کیلومتر به ۸.۵ کیلومتر کاهش پیدا می‌کند.

این پروژه تا کنون ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و مشکل معارضین آن در حال مرتفع شدن است. طبق پیش بینی‌ها می‌توان خرداد سال ۱۴۰۱ را برای افتتاح آن متصور دانست.

زاکانی در ادامه راهی محل نشست با نخبگان منطقه ۲۲ شد و پیش از این نشست از برخی از دستاوردهای نخبگان منطقه ۲۲ از جمله پهپادهای کشاورزی که برای سم پاشی و بذر پاشی به کار می‌رود و سایر سازه‌های فضایی کامپوزیت دیدن کرد. بازدید از تجهیزات گروه‌های دوام برای مواقع بحرانی نیز از دیگر برنامه‌های شهردار تهران پیش از نشست با نخبگان بود.

پس از دیدار با نخبگان، جلسه جمع بندی و ارزیابی نظارت ستادی مدیران ارشد شهرداری تهران برگزار می‌شود.

در پایان زاکانی با حضور در منزل یکی از خانواده‌های شهید منطقه ۲۲ با آنها دیدار و گفتگوی صمیمانه ای خواهد داشت.

به دلیل شیوع سویه جدید کرونا حضور در مسجد و دیدار مردمی شهردار تهران در این دوره از پویش قرار خدمت انجام نمی‌شود.

کد خبر 5387793

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا زاکانی شهرداری تهران شهر تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران قوه قضاییه وزارت آموزش و پرورش سازمان تامین اجتماعی آلودگی هوا قاسم سلیمانی شهر تهران کمیته امداد امام خمینی پلیس راهور میدان میوه و تره بار میراث فرهنگی مهدی چمران حجاب و عفاف بیمارستان شریعتی تصفیه خانه پیشرفت فیزیکی شبکه جمع آوری شهردار تهران آخرین وضعیت مشکلات آن منطقه ۲۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۷۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم تم در شهرستان جوانرود در حال اجراست.
⁦رضا داودی پیشرفت فیزیکی این پروژه را ۹۵ درصد اعلام و تصریح کرد:تاکنون کار‌های خوبی در پروژه از جمله انجام ۱۲ کیلومتر لوله گذاری با لوله ۳۱۵ پلی اتیلن، تجهیز چاه و ساخت ۲۲ باب حوضچه تا مخزن صادق آبادانجام شده
وی افزود:با بهره برداری از این پروژه از تنش آبی شهر جوانرود کاسته و چندین روستای شهرستان روانسر هم از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند میشوند.
داودی گفت:عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم سال گذشته توسط شرکت آبفا استان کرمانشاه آغاز و علی رقم وجود بارش‌ها به ویژه در ابتدای سال جاری پروژه به مراحل پایانی خود رسیده است.
وی همچنین در خصوص اقدامات انجام شده توسط آبفا در سال گذشته نیز گفت: ۳۸۸ فقره انشعاب آب شهری، ۳۶۰ فقره انشعاب آب روستایی و ۴۹۹ فقره انشعاب فاضلاب شهری واگذار شده و همچنین ۳۱۴ فقره کنتور خراب مشترکین در شهر و روستا‌های جوانرود نیز تعویض گردیده است.
مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه یادآور شد:در سال گذشته هزار و ۷۰۵متر شبکه فاضلاب و ۳۵ هزارو ۱۲۵ متر لوله گذاری در سطح شهر جوانرود و روستا‌های تابعه انجام شده است.
داودی افزود:برای اجرای شبکه فاضلاب از لوله‌های پلی اتیلن در سایز‌های ۲۰۰ و ۲۵۰ میلیمتر استفاده شده که برای متصل کردن لوله‌ها به یکدیگر در جهت هدایت مسیر فاضلاب ۲۹ باب منهول سایز ۱۰۰۰ متری نیز ساخته شده است.
وی افزود: در راستای حفظ و کنترل بهداشت آب شرب روستایی و شهری در جوانرود، سال گذشته۲۶ هزارو ۲۷۲ مورد کلرسنجی از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب انجام و هزارو ۳۹۴مورد آزمایشات میکروبیولوژی، و ۳۶۱ مورد استانداردسازی انشعابات آب و فاضلاب هم انجام شده است.
داودی تصریح کرد: رفع حوادث و اتفاقات شبکه‌های آب و فاضلاب به تعداد هزارو ۹۲۶ مورد در سطح شهر جوانرود و شروینه، هزارو ۱۱۷ مورد رفع حوادث آب در سطح روستا‌های تحت پوشش، شست و شو و لایروبی شبکه‌های مدرن و سنتی فاضلاب به طول ۵۵ کیلومتر، و ۴۶۱ مورد احداث، لایروبی، هم سطح سازی و تعویض دریچه‌های منهول فاضلاب از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته در شهرستان جوانرود می‌باشد.

وی با اشاره به شست و شو و گند زدایی ۳۳ باب مخزن و همچنین شست و شوی ۷۲ کیلومتر از شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب در سطح شهر‌های جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش یادآور شد: با توجه به ضرورت شستشوی سالانه مخازن ذخیره آب شرب و شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال با هدف ارتقای کیفیت آب شرب، در زمان بندی‌های مشخص اقدامات لازم انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت:برای جلوگیری از هدر رفت آب ۸۷ هزارو ۹۳۰ متر از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع،۴هزارو ۲۹۰فقره انشعاب کنترل گردیده و ۷۰ مورد تعمیرات دوره‌ای و اضطراری در ایستگاه‌های پمپاژ و منابع تامین آب در سطح شهرستان انجام شده است.

داودی افزود: طول خطوط انتقال آب در این شهرستان ۴۰ کیلومتر، طول شبکه توزیع آب در سطح شهرستان (جوانرود، شروینه، و روستا‌های تحت پوشش) ۲۸۸ کیلومتر، طول خطوط انتقال فاضلاب ۳/۸ کیلومتر و طول شبکه جمع آوری فاضلاب ۹۶ کیلومتر است.

گفتنی است تعداد کل مشترکین آب در شهر و روستا‌های جوانرود ۲۴هزارو ۶۷مشترک و تعداد مشترکین فاضلاب ۲۰ هزارو ۲۱۱مشترک است و همچنین ۱۰۰ درصد جمعیت شهر جوانرود تحت پوشش شبکه آب شرب و بیش از ۹۴ درصد نیز تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند.

دیگر خبرها

  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد فاضلاب درپی بارندگی‌های اخیر ایلام
  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد و پس زدگی فاضلاب در شهر ایلام
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان