Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه یک موضوع برای قانون شدن از مسیرهای زیاد کارشناسی می گذرد، تاکید کرد: مدیران قانون جامع ایثارگران را اجرا کنند.

سید امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی امروز در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان گلستان که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه وقتی از تکریم ایثارگران حرف می زنیم این خودش یک کار ترویجی است، اظهار کرد: باید با تکریم از ایثارگران و مجاهدین عرصه جهاد و شهادت به صورت عملی ترویج این فرهنگ را تثبیت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه خداوند رحمان خودش دلهای مردم را به سمت الگوهای بی نظیر ایثار و شهادت به عنوان الگوهای بی‌نظیر تعالی می برد، افزود: جامعه و ما هم به فرهنگ ایثار و شهادت و هم به عناصر کلیدی که همان ایثارگر است توجه کند.

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بدون توجه به ایثارگر نمی توان فرهنگ ایثار را ترویج داد، خاطرنشان کرد: نباید با ایثارگران به گونه ای رفتار شود که انگار تمام مجاهدت‌ها و از خودگذشگی های این عزیزان که جان خود را برای حفظ و حراست از میهن و انقلاب به خطر انداحته اند فراموش کرده ایم.

مرجعیت بخشی به الگوهای ایثار ضروری است

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه باید الگوهای ایثار و شهادت را به مردم بشناسانیم، ادامه داد: آنچه رسالت و وظیفه ما در شرایط فعلی است مرجعیت بخشی به الگوهای ایثار و شهادت و تبدیل آنها به جلوه های مقدس و البته کارآمد برای ترویج فرهنگ این حوزه است.

وی با اشاره به تصویب قانون جامع حمایت از ایثارگران و تبدیل وضعیت نیروهای جذب شده در دستگاههای اجرایی، تصریح کرد: درخواست جدی ما از مدیران این است که وقتی قانونی با هزاران راه پر فراز و نشیب تصویب شده و شورای نگهبان تائید کرده را اجرایی کنند و به آن به عنوان یک مصوبه لازم الاجرا نگاه کنند.

معاون رئیس جمهورو رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران احترام و تکریم خانواده شهدا را کمترین کار در برابر حجم رشادت های آنان و صبوری خانواده آنهاست، اضافه کرد: اگر از همان ابتدا در سیستم جذب و ایجاد اشتغال برای ایثارگان و فرزندان آنها مسیر درست قانونی انجام می شد امروز نیازی به تصویب مجدد قانون تبدیل وضعیت نبود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایثار و شهادت فرهنگ ایثار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۷۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست منطقه‌ای واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به منظور برنامه ریزی برگزاری چهارمین جشنواره امامت و مهدویت، با حضور مدیرعامل موسسه امامت و مهدویت و با حضور واحد‌های دانشگاهی این استان به میزبانی دانشگاه آزاد دماوند برگزار شد.

به منظور حضور در این نشست سید جواد جعفری مدیرعامل موسسه امامت و مهدویت و دیگر همراهان در مزار شهدای گمنام واحد دماوند حضور یافته و در طلیعه برگزاری جلسات هماهنگی چهارمین جشنواره امامت و مهدویت با آرمان‌های بلند شهدای انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

در ابتدای این نشست سید جواد جعفری مدیرعامل موسسه امامت و مهدویت؛ با تاکید بر این که باید شاکر و قدردان خداوند باشیم که در زمانه‌ای بسر می‌بریم که نظام جمهوری اسلامی ایران حاکم است گفت: ما در این نظام مقدس فرصت پیدا کرده ایم که در ساحت مقدس دانشگاه خدمت کنیم.

دبیر جشنواره امامت و مهدویت افزود: ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است و این خدمت در ادامه مسیر انبیا قرار دارد که به خدمتگزاران حوزه فرهنگ سپرده شده است.

وی با بیان اینکه خدمت در عرصه فرهنگ امامت و مهدویت و اهل بیت پیامبر نعمتی است که خداوند به ما ارزانی داشته است اظهار کرد: خدا را شاکریم که در این مسیر دوستان خوب وهمدلی داریم واین همدلی را می‌شود در نشست‌های منطقه‌ای جشنواره علمی فرهنگی وهنری امامت ومهدویت که به میزبانی واحد دماوند و با حضور فرهیختگان برگزار می‌شود به وضوح مشاهده کرد.

در ادامه این نشست پیام دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مورد تبادل نظر قرار گرفت و نسبت به چگونگی اجرایی شدن مفاهیم زیارت جامعه کبیره از طریق تولید آثار فرهنگی وهنری تصمیمات لازم اتخاذ شد.

هم چنین در این نشست هریک از واحد‌های دانشگاهی استان تهران گزارشی از دوره سوم جشنواره را ارائه کردند.

در ادامه اولین نشست منطقه‌ای برنامه ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، در خصوص بعضی از عناوین جشنواره تجدید نظر صورت گرفت و در بعضی عناوین نیز در بین واحد‌ها جابجایی صورت گرفت.

هم چنین در مقرر شد شاخص‌های فنی تولید پوستر جشنواره تدوین و به دبیرخانه‌های جشنواره ابلاغ شود.

واحد‌های دماوند، تهران مرکزی، اسلامشهر، ورامین، استاد فرشچیان، علوم و تحقیقات، علوم پزشکی، پرند، تهران جنوب، تهران شرق، تهران شمال و یادگار امام واحد‌های دانشگاهی منطقه یک چهارمین جشنواره امامت و مهدویت را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها توسط رئیس جمهور ابلاغ شد
  • رئیسی «قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» را ابلاغ کرد
  • انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • قانون اختصاص خودرو داخلی به ایثارگران دوباره تمدید شد
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه