Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، رضا محتشمی‌پور معاون امور معادن وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز در دیدار با استاندار بوشهر افزود: بیش از ۶۰ تا ۷۰ درصد از عوامل غیرفعال بودن برخی از واحد‌های معدنی کشور وجود معارضان محلی یا دستگاهی است که منجر شده تا سرمایه‌گذار امکان فعالیت نداشته باشد.

او ادامه داد: چنانچه یک فعالیت معدنی به محیط زیست منطقه خسارت وارد کرد پس از شناسایی میزان خسارت از سوی دستگاه مربوط باید این خسارت از محل یک درصد از درآمد‌های واحد‌های معدنی جبران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور معادن وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: درصد موافقت با درخواست‌های اکتشاف به یک درصد رسیده به نحوی که در برخی از استان‌ها کمی کمتر از یک و در برخی بیشتر از یک درصد با درخواست‌های اکتشاف معدنی موافقت می‌شود.

محتشمی‌پور افزود: موانعی که برای اصل اکتشاف وجود دارد بسیار زیاد است که این موضوع بدون مشارکت متولیان و نماینده عالی دولت در استان‌ها حل نمی‌شود.

معاون وزیر صمت ادامه داد: شورای عالی معادن ظرفیت خوبی است که با توجه به حضور استانداران در این شورا باید در راستای پیشبرد امور استفاده مطلوب کرد.

به گفته محتشمی‌پور، موانع اکتشافی باید در مناطق برداشته شود تا از ظرفیت معدنی کشور بخوبی استفاده شود.

معاون امور معادن وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: اکنون متوسط عمق اکتشاف منابع زیرزمینی در کشور ۵ متر، دنیا ۷۵ و کشور‌های پیشرفته بالاتر از ۲۰۰ متر است، با این حال در برخی از مناطق کشور نیز به صورت نقطه‌ای عمق اکتشاف به ۳۰۰ تا ۴۰۰ متر رسیده است.

محتشمی‌پور گفت: برای نمونه در استان بوشهر عمده سرمایه‌گذاران حوزه معدن، توانایی اکتشاف بالایی برای دسترسی به مواد معدنی موجود در عمق‌های بسیار پایین نداشتند.

او ادامه داد: در راستای توسعه پایدار نیاز است نگاه همزمان به حوزه‌های منابع طبیعی و محیط زیست، رفاه و توجه به نیاز‌های مردم و اقتصاد کشور صورت گیرد زیرا افراط و تفریط در هرکدام از این بخش‌ها منجر به رشد و توسعه ناپایدار می‌شود.

معاون امور معادن وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: توجه به حوزه محیط زیست خط قرمز در حوزه فعالیت‌های معدنی محسوب می‌شود و باید از تحمیل هر نوع خسارتی به محیط زیست به طور جد جلوگیری شود.

محتشمی‌پور گفت: براساس ظرفیت قانونی، ۱۵ درصد حقوق دولتی معادن در مناطق هزینه می‌شود که این ظرفیتی برای توسعه زیرساخت‌های حوزه معدن است.

او افزود: در حوزه حمل و نقل اتصال بوشهر به شبکه ریلی کشور بسیار مهم است و این یک مطالبه مهم برای سایر استان‌ها نیز محسوب می‌شود زیرا به رونق اقتصادی و صادرات مواد معدنی کمک شایانی می‌کند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معدن ماده معدنی صمت محیط زیست معدن و تجارت محتشمی پور محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۸۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد

محمدرضا حسین‌نژاد در گفت‌وگو با مهر اظهار داشت: در سی و ششمین جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست به ریاست رئیس جمهور، با صدور مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن سرب و روی آلبلاغ اسفراین موافقت شد.

وی در ادامه افزود: در این جلسه پس از توضیحاتی درباره مناطق چهارگانه محیط زیست، مورد بازنگری و اصلاح قرار گرفت و با صدور مجوز بهره‌برداری معدن سرب روی آلبلاغ شهرستان اسفراین موافقت شد و مورد تصویب شورای عالی محیط زیست قرار گرفت.

کد خبر 6095327

دیگر خبرها

  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • بهره‌برداری از معدن آلبلاغ برکات زیادی برای مردم دارد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی