Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: در استان پهناور سیستان و بلوچستان با عزم و تلاش دست‌اندرکاران حوزه سوادآموزی هم اکنون نرخ باسوادی در این استان از ٢٩ درصد قبل از انقلاب به ٨۴.٧۵ درصد رسیده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از سیستان و بلوچستان  ، رخشانی افزود: براساس آمار سرشماری سال 1395 اعلام شد که 330 هزار در سیستان و بلوچستان بی‌سواد هستند که در طول این مدت تا کنون از این تعداد، 60 هزار نفر در دوره های سوادآموزی جذب و از جرگه بی‌سوادان خارج شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه تلاش‌های فراوانی در زمینه جذب و آموزش بی‌سوادان در استان انجام شده است، گفت: تلاش برای جذب حداکثری دانش آموزان لازم التعلیم در استان در کاهش آمار بی‌سوادان تاثیر دارد.

رخشانی ادامه داد: جذب دانش آموزان بازمانده با تارک از تحصیل به آموزش عمومی از ورود افراد جدید به جمعیت بی سواد استان جلوگیری می کند که خوشبختانه در سال‌های اخیر با رشد 10 درصدی در زمینه جذب و نگهداشت دانش آموزان در سیستان و بلوچستان گامی رو به جلو در این زمینه برداشته شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بهره‌مندی از ظرفیت علما و معتمدان در تشویق بی‌سوادان به شرکت در دوره های سوادآموزی را ضروری دانست و خاطر نشان کرد: وسعت زیاد، پراکندگی و تراکمِ کمِ جمعیت از مهمترین مشکلات موجود در مسیر سوادآموزی در سیستان و بلوچستان است که وجود فاقدین شناسنامه، بازماندگان از تحصیل و گاهی دو هویتی بودن افراد، روی آوردن به مشاغل کاذب و ممانعت از تحصیل بانوان به دلیل برخی تعصبات در این استان نیز بر این مشکلات می‌افزاید.

وی با بیان اینکه مفهوم سواد امروز دچار تغییر و دگرگونی شده است، خاطر نشان کرد: در سومین تعریف ارائه شده از سواد از سوی یونسکو، فرد باسواد کسی است که دارای 12 نوع سواد یعنی سواد عاطفی، سواد ارتباطی، سواد مالی، سواد رسانه ای، سواد تربیتی، سواد رایانه‌ای، سواد سلامت، سواد نژادی و قومی، سواد بوم شناختی، سواد تحلیلی، سواد انرژی و سواد علمی باشد.

وی ادامه داد: همچنین براساس آخرین تعریف ارائه شده نیز سواد به معنای توانایی ایجاد تغییر است و کسی باسواد تلقی می‌شود که بتواند در خود، دیگران و جامعه تغییر مثبت ایجاد کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان تغییر در برنامه های درسی و محتواهای آموزشی متناسب با تعاریف جدید از سواد را ضروری دانست.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نرخ باسوادی سیستان و بلوچستان مدیرکل آموزش و پرورش بی سوادان بی سواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۶۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد

هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور  گفت: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامد‌های سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روز‌های آینده مشکل آب شرب این روستا‌ها نیز برطرف خواهد شد.

او ادامه داد: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که هم‌چنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استـفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

امینی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تامین شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد