Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، دکتر رشید جعفرپور رئیس بسیج اساتید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در یادداشتی، با گرامیداشت یوم الله ۹ دی، رمز پیروزی این روز بزرگ را "بصیرت" عنوان کرد. متن این یادداشت به شرح زیر است:

"بسمه‌تعالی"

انقلاب‌ها مبتنی بر ارزش‌ها، اهداف و آرمان‌های بلند شکل می‌گیرند و در راستای تحقق آنها گام به گام حرکت می‌نمایند، البته طبیعی است که در مسیر حرکت خود با موانع زیادی روبرو شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انقلاب اسلامی ایران مبتنی بر ارزش‌ها و آرمان‌های دین مبین اسلام با شعار «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» با همت و جانفشانی ملت و هدایت و رهبری امام راحل (ره) شکل گرفته و پس از سال‌ها مرارت و سختی در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ به پیروزی رسید.

از همان آغاز پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون دشمنان انقلاب با انواع دسیسه‌ها، چه مستقیم و چه غیرمستقیم، علیه انقلاب اسلامی سناریوهای مختلف را برای براندازی و یا تضعیف انقلاب اسلامی در پیش گرفته‌اند. التهابات و غائله‌های مختلف پس از پیروزی انقلاب، تحمیل جنگ علیه کشور با حمایت آمریکا و ایادی استکباری به سرکردگی رژیم بعث صدام، تحمیل انواع تحریم‌های فلج کننده، تهاجم فرهنگی گسترده و اِعمال جنگ نرم و جنگ هوشمند علیه ملت ایران از نمونه کارهایی است که برای براندازی این نظام در دستور کار دشمنان بوده است. از جمله کارهایی که برای سست شدن اراده مردم و نیز براندازی نظام در دستور کار دشمنان نظام بوده و از سویی عده‌ای از فریب خوردگان داخلی هم همراهی نموده‌اند، تردید افکنی در برخی انگاره‌های اصولی و بنیادی نظام است که گرچه این انگاره‌ها می‌توانست تبدیل به نقطه قوت نظام شود، اما تبدیل به چالش و بحرانی برای نظام شده بود.

انتخابات در هر نظامی زمینه حضور و پشتیبانی مردم را نسبت به نظام فراهم می‌نماید. انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۸۸ به دلیل اهمیتی که داشت یکی از نقاط عطف تاریخی انقلاب اسلامی است. به عبارت دیگر این انتخابات به دلیل مشارکت حداکثری ملت، پشتوانه بسیار بالایی برای مردم‌سالاری دینی نظام اسلامی ایران بود. در این انتخابات به دلیل نفوذ دشمن و نیز همراهی برخی از جریان‌های سیاسی و اجتماعی با خواسته ناحق دشمنان، تبدیل به چالشی برای نظام اسلامی شد.

هرچند نظام اسلامی تلاش کرد که نخبگانی که خود در تحریک مردم به اغتشاشات نقش عمده داشتند را در زیر چتر حمایتی خود نگه دارد و از آنان خواست خط خودشان را از دشمنان و سرویس‌های جاسوسی آنها دور نموده و به نتیجه بیرون آمده از صندوق‌های رأی ملت تمکین کرده و در مسیر خواست دشمن حرکت ننمایند، اما فضای غبارآلوده فتنه آن سال به گونه‌ای بود که خود آنها در آتش آن فتنه گرفتار شدند و علاوه بر خود، جمعی از همسویان خویش را نیز به سوی آن کشاندند و از مسیر اصلی انقلاب منحرف شدند. تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر مرزبندی صحیح بین اغتشاشگران و کسانی که مطالبه قانونی داشتند، به دلیل آن بود که بتواند جمعی اگر از روی غفلت در این مسیر قرار گرفته‌اند را در اردوگاه انقلاب اسلامی محفوظ نگه دارد.

مهلت چند ماهه نظام اسلامی برای تعیین مرز مشخص بین دو جریان اغتشاش‌گرِ قانون‌گریز و جریان مطالبه‌گر قانونمند، باعث شد که بسیاری از افراد با روشنگری بتوانند راه صحیح را از راه ناصواب تشخیص دهند و در مسیر انقلاب حرکت نمایند. اما در عین حال، عده‌ای با پشتیبانی و حمایت آمریکا و غرب همچنان در مسیر نافرمانی مدنی حرکت کردند و در ذهن خود، متأثر از انقلاب‌های رنگی که توسط جورج سورس-نظریه‌پرداز انقلاب‌های رنگی _ در برخی از کشورهای منطقه نتایجی را حاصل کرده بود، سودای جنبش سبز را می‌پروراندند، غافل از اینکه انقلاب اسلامی به دلیل ماهیت مردمی بودن، دینی بودن، و پشتیبانی از سوی ولایت فقیه به قدری در لایه‌های اجتماعی استحکام دارد که با چنینی تکانه‌های روبناییِ عارضیِ غیرمردمی به تزلزل در نیاید و راه و آرمان انقلابی خود را با قدرت و استحکام بیشتری ادامه دهد.

آنچه که انقلاب اسلامی را در همه بحران‌های این چهار دهه، با صلابت عبور داده، توکل به قدرت لایزال الهی و پشتوانه مردمی با عنصرِ محوریِ «بصیرت» است. بصیرت رمز پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی در همه این دوران‌ها است. حضور ملت تحت هدایت و روشنگری ولی فقیه زمان، در حرکت نهم دی ماه آن سال به گونه‌ای بود که همه دنیا را مجاب کرد، که راه انقلاب اسلامی مشخص و مبتنی بر ارزش‌های عاشورایی است و این راه همچنان ادامه دارد. به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی:

قوی‌ترین و آخرین ضربه را ملت در روز نهم دی و بیست و دوی بهمن وارد کرد. کار ملت ایران در بیست و دوم بهمن، کار عظیمی بود؛ نُه دی هم همین جور. یکپارچگی ملت آشکار شد. همه‌ی کسانی که در عرصه‌ی سیاسی به هر نامزدی رأی داده بودند، وقتی دیدند دشمن در صحنه است، وقتی فهمیدند اهداف پلید دشمن چیست، نسبت به آن کسانی که قبلاً به آنها خوشبین هم بودند، تجدید نظر کردند؛ فهمیدند که راه انقلاب این است، صراط مستقیم این است. در بیست و دوی بهمن، ملت همه با یک شعار وارد میدان شدند. خیلی تلاش کردند، شاید بتوانند بین ملت دودستگی ایجاد کنند؛ اما نتوانستند. و ملت ایستاد؛ این پیروزی ملت بود. از بیست و دوم خرداد تا بیست و دوم بهمن - هشت ماه - یک فصل پرافتخار و پرعبرتی برای ملت ایران بود؛ این یک درس شد. آگاهی جدیدی به وجود آمد. فصل تازه‌ای در بصیرت ملت ایران گشوده شد. این یک زمینه‌ی بسیار مهمی است. باید بر اساس این زمینه، حرکت کنیم.» (بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی ۰۱/۰۱/۱۳۸۹)

کد خبر 5387774 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری 9 دی دانشگاه های ایران دانشگاه های علوم پزشکی خوابگاه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی امتحانات پایان ترم همایش علمی رسانه و مکتب سلیمانی وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان سنجش دانشگاه پیام نور دانشگاه تهران مرکز سنجش آموزش پزشکی ظرفیت پذیرش آزمون دکتری تخصصی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علامه طباطبایی انقلاب اسلامی نظام اسلامی ملت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۸۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم ترین عامل توسعه یك جامعه نظام آموزشی است

ماموستا امجد محمودی در گفتگو با خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب با تبریک روز معلم و گرامیداشت یاد و خاطره شهید علامه مرتضی مطهری اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب‌اسلامی و شهادت استاد مرتضی مطهری در اردیبهشت ماه سال 1358 توسط گروه فرقان، این روز به عنوان روز معلم نامگذاری شد.

وی با اشاره به تاکیدات مهم در مورد حفظ شأن و منزلت معلمان افزود: باید تلاش کنیم مقام معلم را حفظ و حرمت آنها را نگه داریم، زیرا یکی از اهداف راهبردی و حیاتی برای انقلاب اسلامی، تربیت نسل متناسب و هماهنگ با آموزه‌های اسلامی است.

این عالم اهل سنت ابراز داشت: مسلماً یکی بارزترین الگوهای جمهوری اسلامی از تعلیم معلم تراز انقلاب، شهید مرتضی مطهری بوده است، لذا معلم باید قدردان و وظیفه شناس علم خود باشد و  ملتزم به دین مبین اسلام باشد.

ماموستا محمودی در ادامه از معلمی به عنوان شغل انبیا و اولیا نام برد که چراغ هدایتگر جوامع بشری از تاریکی به سمت نور و روشنایی است، و بیان کرد: در دنیای پیچیده امروز هیچکس بی نیاز از تعلیم و تربیت نیست، لذا معلم روی اخلاق دانش آموز تأثیر مستقیم و موثری دارد و در خط مقدم پژوهش می باشد.

امام جمعه موقت مریوان در ادامه تاکید کرد: باید جایگاه واقعی معلم در جامعه حفظ شود، زیرا مهم ترین عامل توسعه پرورش ذهنی علمی در یك جامعه نظام آموزشی است؛ بنابراین باید قدردان زحمات همه معلمان باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اساتید نقش مهمی در جهاد تبیین دارند
  • اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا، حرکتی هوشمندانه و انقلابی است
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • مهم ترین عامل توسعه یك جامعه نظام آموزشی است
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • ضرورت آرایش‌جنگی رسانه‌ها دربرابر رسانه‌های نظام سلطه
  • ضرورت آرایش جنگی رسانه‌های کشور در برابر رسانه‌های نظام سلطه
  • رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه سرگردان و متزلزل شدند
  • اجرای ۲۰۰عنوان برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی درگیلان