Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، میر کمال‌الدین میرجعفریان بعد از ظهر پنجشنبه در جلسه شورای فنی استان اردبیل با اشاره به اینکه کارشناسی تخصصی قبل از اجرای سدها مانع اتلاف هزینه است، اظهار کرد: کارشناسی‌های تخصصی پیش از اجرای هر پروژه انجام مطالعات و پیش‌بینی‌های فنی قبل از اجرای سدها و… گامی برای کاهش هزینه و جلوگیری از اتلاف وقت و انرژی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از برخی بی‌توجهی‌ها در سال‌های گذشته به مطالعات و پیش‌بینی‌های تخصصی در اجرای سدها تصریح کرد: باید پیش‌بینی‌های لازم برای امکان آبگیری سدها قبل از اجرا انجام می‌شد تا از مشکلات بعد آبگیری پیشگیری به عمل می‌آمد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل با اشاره به کاهش آب سفره‌های زیرزمینی در دشت اردبیل گفت: اجرای طرح‌های آبخیزداری در سال‌های گذشته می‌توانست از هدر رفت آب‌های زیرزمینی و خشک شدن چشمه‌ها جلوگیری کند.

میرجعفریان هدایت مناسب روان آب‌ها و تسریع در اجرای سدها را گامی برای جلوگیری از فرو نشست دشت اردبیل دانست و افزود: اگر در روند اجرا تسریع نشود هیچ امکانی برای انجام اقدامات جبرانی و پیشگیری از عواقب فرو نشست دشت اردبیل نخواهد بود.

وی با اشاره به پیشنهاد استفاده از تکنولوژی ساخت بتن در شرایط هوایی سرد اردبیل، با استقبال از این تکنولوژی خواستار بررسی کیفیت تولیدات با این روش شد و خاطر نشان کرد: لازم است آزمایش‌های مرتبط از سوی آزمایشگاه مکانیک خاک انجام تا نتیجه‌ای که حاصل می‌شود دچار خدشه نشود.

کد خبر 5387847

منبع: مهر

کلیدواژه: استاندار اردبیل آب های زیرزمینی پروژه آبخیزداری فرونشست زمین 9 دی بوشهر ویروس کرونا قاسم سلیمانی گرگان سفر رئیس جمهور به قم آمار کرونا حماسه نهم دی ماه کرمانشاه فتنه 88 عکس استانها آلودگی هوا واکسن کرونا سویه اومیکرون کرونا اجرای سدها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۱۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان فرونشست‌های زمین همزمان تشدید بارندگی‌ها

علی بیت الهی رئیس مرکز زمین شناسی مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه با توجه به توسعه پهنه های فرونشستی زمین در کشور و فروافتادن خودروها به درون شکاف ها و فیشرهای فرونشستی(در چند مورد)، نصب علائم هشدار دهنده، در زون های پرخطر فرونشست زمین، ضروری است گفت: نصب این چنین علائمی نقش موثری در کاهش خسارات ناشی از فرونشست زمین دارد.

وی افزود: چنین اقداماتی در بسیاری از کشورهای خارجی اجرا شده و تجربیات نشان دهنده آثار مثبت این اقدامات بوده است.

بیت الهی بیان کرد: چنین کارهائی، نافی انجام کار بنیادین مقابله با فرونشست زمین که همانا جلوگیری از افت سطح آب های زیرزمینی بوده،  نیست، اما تا حصول نتیجه، منطقی است تا با اقداماتی در حد امکان، از بروز حوادث ناگهانی جلوگیری کرد.
 وی یادآور شد: تجربه نشان داده  که در فصول بارندگی، با تشدید جریان رگاب های زیر سطحی و نفوذ بیشتر آب های سطحی به درون شکاف های فرونشستی، فرسایش های تونلی و آب شستگی ها بیشتر و فروریزش زمین نیز به تبع آن افزونتر خواهد شد. 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • روند اجرای نهضت ملی مسکن شهر بوشهر تسریع شود
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • وضعیت دریاچه ارومیه برخلاف خوش‌بینی‌ها بحرانی است!
  • پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره+جدول
  • لزوم تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مخلان امنیت
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود
  • افزایش میزان فرونشست‌های زمین همزمان تشدید بارندگی‌ها
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت