Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین کارگاه حقوقی ویژه منجیان غریق استان گیلان و‌مدیران اماکن آبی استان با حضور آقای علی پورمقبلان دبیر کمیته حقوقی و مدرس فدراسیون نجات غریق و غواصی کشور، برگزار گردید.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ حسین میرزایی رییس هیات نجات غریق و غواصی استان گیلان درخصوص برگزاری این کارگاه گفت: اولین کارگاه حقوقی منجیان غریق و‌مدیران اماکن آبی و استخرهای شنا به صورت مشترک،با هیات شنا و‌شیرجه و‌واترپلوی استان گیلان برگزار گردید و‌ در این کارگاه با حضور روسای هیاتهای شهرستانها  و مسولین کمیته ها و برخی از مدرسان ، پیشکسوتان و منجیان غریق ،در ۸ و‌۹ دی  برگزار گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این کارگاه حقوقی علی پورمقبلان دبیر کمیته حقوقی فدراسیون ،توضیحاتی در خصوص مصوبه عالی شورای کار در سال جاری، نحوه قرارداد منجیان غریق با مدیران اماکن آبی، قانون بیمه نامه های مسئولیت مدنی مدیران و منجیان در قبال استفاده کنندگان و همچنین مسئولیت های کیفری برای منجیان غریق هنگام بروز حادثه در محاکم قضایی محورهای آموزشی در کارگاه حقوقی موردنظر توضیحات اجمالی را برای منجیان غریق بازگو کردند.

میرزایی افزود: همه مدیران طرح های سالمسازی در کنار مدیران استخرها موظف به گذراندن این دوره که به صورت مشترک با هیات شنا صورت گرفته  می باشند، و در بازرسی های مشترک این موارد در اولویت مورد بررسی خواهد گرفت.

میرزایی در پایان از هماهنگی لازم در خصوص برگزاری این کارگاه از معاون سیاسی امنیتی و‌اجتماعی و مدیر کل فرهنگی و‌اجتماعی استانداری کیلان تشکر و قدردانی کرد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا استان گیلان پیشکسوتان قانون معاون سیاسی امنیتی حسین میرزایی کارگاه حقوقی منجیان غریق استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۱۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوش و کرخه خوزستان بدون اکیپ مجهز غریق نجات هستند

شهرستانهای شوش و کرخه دارای سه رودخانه دز، کرخه و شاوور می باشند که یک نعمت بزرگ به حساب می آید. رودخانه دز یکی از رودخانه های مهم کشور و استان می باشد. این رود از به هم پیوستن رودخانه‌های سزار و بختیاری در استان لرستان تشکیل می‌شود و پس از ورود به استان خوزستان به رود کارون می‌ریزد که رود دز بخشی از حوضۀ کارون بزرگ به شمار می‌رود.

دومین رودخانه در شهرستانهای شوش و کرخه، رود کرخه می باشد

رود خانه کرخه سومین رود بلند ایران پس از کارون و سفید رود است. این رود از به هم پیوستن دو رودخانه زال و سیمره در اندیمشک تشکیل شده و پس از طی مسیری نزدیک به ۷۵۵ کیلومتر به تالاب هورالعظیم در مرز ایران و عراق می‌ریزد.

رود خانه شاوور سومین رودخانه در دو شهرستان شوش و کرخه است.

رودخانه شاوور در ۱۸ کیلومتری شمال‌ غرب شهر شوش، در ساحل شرقی روستای جریه سید احمد از به هم پیوستن چند چشمه به هم شکل می‌گیرد. این رودخانه از میان شهر عبور می‌کند و شهرستان شوش را طی و بعد از آن به شهرستان تازه تاسیس کرخه می رسد. و از جاذبه های گردشگری شوش محسوب می‌شود. طبق اسناد تاریخی، شاوور یکی از قدیمی‌ترین و باستانی‌ترین رودخانه‌های ایران است. شاوور یکی از منابع تغذیه‌کننده تالاب بامدژ محسوب می‌شود و دو سد شاوور و خیر آباد، در چند دهه گذشته روی آن احداث شده‌اند.

با شروع فصل گرما مردم خوزستان علاقه خاصی به شنا در رودخانه ها دارند و میشود گفت که شنا کردن در رودخانه ها برای خوزستانی ها یک سنت تبدیل شده و کمتر کسی هست که علاقه ای به شنا کردن در رودخانه نداشته باشد،که متاسفانه شاهد غرق شدگی تعداد بالای مردم در سالهای گذشته بودیم و در سال گذشته خوزستان رتبه اول غرق شدگی را در کشور داشت

نبود استخر در شهرهای خوزستان یکی از دلایلی هست که مردم به رودخانه ها برای شنا مراجعه میکنند،رودخانه هایی که خیلی خطرناک و بدون امکانات غریق نجات هستند

این رودخانه ها مطمینا در هر کدام از مناطق کشور بود یک اداره مستقل با تمام امکانات غریق نجات را داشت اما چرا این اداره یا نهاد در شوش و کرخه وجود ندارد؟

چه کسی باید پیگیر راه اندازی یک غریق نجات مجهز برای شوش و کرخه باشد؟

دو شهرستانی که همیشه نیاز جدی به امکانات غریق نجات دارند و بارها شاهد غرق شدگی جوانان و کودکان در این رودخانه ها بودیم

در چند روز اخیر یک سرباز در رودخانه دز محدوده شوش غرق شد که بعد از گذشت ۶ روز پیدا شد و دلیل اصلی پیدا نشدن جسد این سرباز جوان نبود امکانات غریق نجات بود و مردم بصورت خود جوش پای کار امدند و چندین شبانه روز به دنبال پیدا شدن جسد بودند که بالاخره بعد از ۶ روز توسط نیروهای بسیج حوزه شهید بقایی شوش و هئیت جت اسکی شهرستان دزفول پیدا شد

اهمیت رودخانه ها را بیان کردیم تا نیاز شدید و کمبود یک اکیپ غریق نجات را درک کنیم.

در این شهرستانها چندین شرکت صنعتی و تولیدی، اعم ار خصوصی و دولتی وجود دارد که با کمک این شرکت ها و دولت میتوان یک غریق نجات مجهز و با امکانات کافی را احداث کرد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903151

دیگر خبرها

  • برخورد با مدیران مقصر در آتش سوزی شهرک امام زاده ابراهیم شفت
  • شوش و کرخه خوزستان بدون اکیپ مجهز غریق نجات هستند
  • احراز قصور برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی شهرک چوبی امامزاده ابراهیم
  • ‌قصور برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شفت ‌محرز شد
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • از اولین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای در اصفهان چه می دانیم؟/ رافائل گروسی؛ مهمان ویژه ایران در «نصف جهان»
  • شهرستان تکاب میزبان اولین اردوی ۴ روزه آماده سازی تیم نجات غریق آقایان
  • اختتامیه بیست ویکمین المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی
  • برگزاری مراسم ویژه شهادت امام جعفرصادق (ع) در ۱۶۲ بقعه متبرکه گیلان
  • اولین پست اینستاگرامی و معنادار نکونام بعد از رفتن خطیر