Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: مسئله بیمه مشکل اصلی فعالان صنایع‌دستی قم است که باید موردتوجه قرار بگیرد و حداقل بیمه هنرمندان صنایع‌دستی انجام شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید عزت‌الله ضرغامی شامگاه پنج‌شنبه در جلسه شورای اداری استان که با حضور رئیس‌جمهور در سالن همایش‌های مدرسه علمیه امام موسی کاظم(ع) برگزار شد، اظهار داشت: قم دارای نقش ممتازی است که این موضوع به‌واسطه جایگاه زیارتی این شهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه سالانه 20 میلیون زائر به این شهر سفر می‌کنند، افزود: 20 هزار تخت برای زائرانی که به قم سفر می‌کنند نیاز است، 11 هزار تخت اماکن اقامتی در قم وجود دارد که نیازمند افزایش هتل و مراکز اقامتی در این استان هستیم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بیان کرد:در قم حدود 400 اثر ثبتی در حوزه‌های مختلف وجود دارد، قدیمی‌ترین کاروان‌سراها در این شهر وجود دارد و قدمت برخی از اماکن تاریخی به 7 هزار سال می‌رسد.

ضرغامی بابیان اینکه صنایع‌دستی قم منحصربه‌فرد است، افزود: قم شهر ملی انگشتر است و از 3 موزه و مراکز اقامتی بازدید انجام شد و با فعالین صنایع‌دستی جلسه برگزار کردیم.

خبر خوش معاون اجرایی رئیس‌جمهور برای جوانان قمی/ تخصیص 993 میلیارد تومان تسهیلات ‌ازدواج به قمآیت‌الله سعیدی: "مراجع، علما و مردم" نسبت به مشکلات فرهنگی قم دغدغه دارندمسئولان استان قم در جلسه شورای اداری کدام مشکلات را با رئیس جمهور در میان گذ‌اشتند؟

وی ادامه داد: در حوزه انگشتر و سنگ‌های تزئینی که بازدید داشتیم واقعاً هنرمندان قمی فوق‌العاده هستند و قرار شد کمک‌های لازم انجام شود، مسئله بیمه مشکل اصلی فعالان صنایع‌دستی قم است که باید مورد توجه قرار بگیرد و حداقل بیمه هنرمندان صنایع دستی انجام شود.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به لزوم  باید تاسیس بازارچه های برای عرضه صنایع دستی قم تصریح کرد: 70 درصد از بانوان در صنایع دستی استان مشغول فعالیت هستند که 20 درصد آنها سرپرست خانوار و نیازمند توجه جدی برای رفع مشکل بیمه هستند.

ضرغامی ادامه داد: علی رغم زحماتی که مسئولان اجرایی در سال های گذشته در استان انجام داده اند ولی اعتقاد دارم این استان بی قواره رشد کرده و بافت تاریخی قم مورد توجه قرار نگرفته است، بافت تاریخی استان قم دارای مشکلاتی است که با توجه به قوانینی که داریم باید به صورت موردی بررسی شود.

وی تصریح کرد: قم شهر تاریخی است و بازارچه و محلات مختلف و تیمچه و بناهای تاریخی این شهر مورد بی مهری قرار گرفته است که باید جبران شود و معماری قم باید اسلامی، دینی و تمدنی شکل بگیرد.

انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهور‌ در امور زنان و خانواده نیز در این نشست گفت: یکی از علت های آسیب های فرهنگی قم مهاجرین است که باید برای افراد بی هویت در این استان فکری اندشیده شود.

  کمبود پزشکان زن و سونوگرافی ویژه بانوان مورد توجه دولت است  

وی افزود: موضوع پزشکان زن و کمبود سونوگرافی ویژه زنان موضوعی است که سبب مشکلات بانوان قمی شده و ماه ها در نوبت می مانند و یا به مراکز درمانی در  تهران مراجع می کنند و در این زمینه باید اقدامات اساسی انجام شود.

معاون رئیس جمهور‌ در امور زنان و خانواده تصریح کرد: ورزش و سلامتی و تندرستی مهم ترین نیاز بانوان است، ظرفیت های ورزشی قم برای بانوان کم است و در این زمینه 20 میلیارد تومان برای ورزشگاه تختی اختصاص پیدا می کند.

خزعلی گفت: کارآفرینی بانوان با مشکلاتی روبرو است و برخی از بانوان در فناوری های نو و قالی  بافی مشغول فعالیت هستند ولی پشتیبانی های لازم از آنها کمتر از آقایان است که با همکاری استاندار محترم این موضوع مورد توجه قرار می گیرد.

وی ادامه داد: خانه تاریخی ملاصدرا در شهرستان کهک قم ظرفیت بالایی برای تبدیل شدن به یک مرکز مهم فرهنگی و میراثی و ایجاد زمینه اشتغال و گردشگری را دارا است.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: در این سفر همچنین 17 میلیارد تومان برای راه اندازی مرکز مشاوره، 9 میلیارد تومان برای حمایت از زنان سرپرست خانوار و 6 میلیارد تومان نیز برای بازپروری زنان آسیب دیده مصوب شد.

محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این نشست بیان کرد: قم کانون انقلاب اسلامی است و صد سال از تاسیس حوزه علمیه این شهر می گذرد و با مدیر حوزه های علمیه تفاهم نامه ای در این زمینه امضا می کنیم.

وی بیان کرد: دولت فرهنگی و انقلابی تکیه گاهش قم است و در این سفر چند کار مهم داشتیم که حضور در جمع مردم قنوات بود که مهم ترین درخواست مردم تبدیل شدن این شهر به شهرستان است که کمبود جمعیت دارد که در این زمینه باید جمع بندی انجام شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در مصلی شهر پردیسان حضور پیدا کرده و با مردم این شهر گفت و گو کردیم، شهر پردیسان دارای مشکلات زیادی است اماکن تجاری ندارد که عمده آن در تفاهم نامه میان وزارت راه و شهرسازی و شهرداری قابل حل شدن است.

 10 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل مصلی پردیسان اختصاص یافت 

اسماعیلی خاطرنشان کرد: امروز 10 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل مصلی پردیسان اختصاص یافت، 50 میلیارد تومان اعتبار نیز در راستای تامین زمین برای عرصه فرهنگ و هنر درنظر گرفته شد،‌ پنج میلیارد تومان به تالار مرکزی شهر قم اختصاص یافت و 15 میلیارد تومان نیز برای کتابخانه مرکزی قم درنظر گرفته شد، همچنین اعتباراتی برای مجتمع امام خمینی(ره)‌ قم لحاظ شد.

انتهای پیام/452/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیارد تومان صنایع دستی قم وزیر میراث رئیس جمهور مورد توجه توجه قرار انجام شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۲۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد

ایسنا/آذربایجان غربی معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی باید در اولویت قرار بگیرد چرا که بسته‌بندی نقش مهمی در جذب مشتری دارد.

جواد واحدی ۱۱ اردیبهشت در بازدید از مدرسه هدایت که تبدیل به موزه صنایع‌دستی شده است با اعلام این مطلب اظهار کرد: مدرسه هدایت ارومیه پس از تحویل به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی و مرمت آن به یک بنای پویا تبدیل شده است.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: راه‌اندازی موزه صنایع‌دستی در این مکان نیز یک ایده جالبی بوده که هنر اصیل مردم این دیار در این بنای تاریخی به نمایش درآمده است.

وی تصریح کرد: همچنین برای معرفی هر چه بیشتر صنایع‌دستی آذربایجان غربی می‌توان یکی از میادین ارومیه را به‌ نام صنایع‌دستی نام‌گذاری کرد و در طراحی میدان از تعدادی از آثار فاخر صنایع‌دستی استفاده کرد.

محمدرضا طنابی، معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی در این بازدید گزارشی از عملکرد معاونت صنایع‌دستی در سال گذشته ارائه کرد و گفت: سال گذشته طبق اعلام گمرک میزان صادرات صنایع‌دستی استان ۱۷.۵ میلیون دلار بوده است و در سال ۱۴۰۱ در تولید صنایع‌دستی چوبی رتبه سوم و در مجموع تولیدات صنایع‌دستی رتبه پنجم را کسب کردیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح هتل در ارومیه
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس در ارومیه
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس