Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا دکتر سیدمحمد علوی صبح جمعه در گفت و گو با شبکه استانی مرکز خوزستان بیان کرد: همچنان سویه اُمیکرون در دنیا یکه تازی می کند و کشورهای مختلفی را درگیر کرده است به گونه‌ای که تاکنون در بیش از ۱۱۰ کشور به سویه غالب تبدیل شده است.

وی افزود: در بررسی انجام شده از هر ۱۷ بیمار بستری شده مبتلا به اُمیکرون فقط یک نفر واکسیناسیون کامل انجام داده است، و این موضوع  نشان می‌دهد کسانی که واکسیناسیون کاملی دارند کمتر دچار اُمیکرون می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به اینکه روند واکسیناسیون در استان با شتاب خوبی در حال انجام است گفت: تاکنون ۸۲.۷ درصد افراد بالای ۱۲ سال خوزستان یک دُز، ۶۶.۷ درصد دُز دوم و ۹ درصد دُز سوم را دریافت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه بیش از ۹۱.۵ درصد جمعیت دانش آموزی خوزستان تاکنون دز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند ادامه داد: متاسفانه ۱۸ درصد از افرادی که دُز اول را زده‌اند، هنوز برای دُز دوم مراجعه نکرده‌اند.

علوی با اظهار نگرانی از رعایت نکردن شیوه‌نامه‌های بهداشتی بیان کرد: طبق بررسی میدانی که انجام دادم از هر ۲۰ نفر حدود سه تا چهار نفر ماسک داشتند و بیشتر مغازه داران ماسک نمی زنند در حالی که به دلیل سرمای هوا، درب مغازه ها بسته بوده و تهویه صورت نمی گیرد و این مورد دغدغه ما را بیشتر می کند.

وی افزود: برخی از مشاغل مثل نانوایی ها، رستوران ها و پاساژها اصلا شیوه نامه ها را رعایت نمی‌کنند؛ همچنین داروخانه ها و مطب ها جزو اماکن شلوغ و حساس هستند که حتما باید دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

هم اکنون تمامی شهرستان‌های خوزستان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

برچسب‌ها واکسن خوزستان اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: واکسن خوزستان اهواز واکسن خوزستان اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۳۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون

دکتر زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، گفت: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد. 

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی دارو‌های آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون