Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه پرسپولیس با توجه به ابهامات شکلی و ماهوی در پرونده‌های اعطای امتیاز به بعضی از حریفان گل‌گهر سیرجان و اعمال آن در جدول مسابقات و عادت دادن افکار عمومی به آن قبل از رای نهایی، با صدور بیانیه‌ای خواهان تعیین تکلیف هرچه سریع تر لیگ شد.

به گزارش برنا، این باشگاه با توجه به طولانی شدن زمان رسیدگی به پرونده شکایت از باشگاه گل‌گهر و ابهامات موجود در رسیدگی و اعلام رای تا مسائل پس از آن، بیانیه‌ای را صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه آمده است: با یک حکم عجیب و غریب در نحوه رسیدگی، مستندات و صدور و اعمال رای روبه رو هستیم. در پرونده بازیکن خارجی گل‌گهر با توجه به آن چه از سوی کارشناسان و مقام‌های رسمی مطرح شد، نتیجه‌گیری‌ای اتفاق افتاده که طی آن همه جوانب امر بررسی نشده. اتفاقاتی که در ادامه در حال روی دادن است نیز احساس خوبی را منتقل نمی‌کند. سه تیم سود برده‌اند و دیگران همه متضرر شده‌اند. این مساله تاثیر عجیب و حساب شده‌ای روی لیگ گذاشت.

این رای همچنین در حالی صادر شد که در جریان رسیدگی با مشکلات و ابهام‌های زیادی روبه‌رو بود. کارشناسان فن در صحبت‌های خود اشاره به اشتباهات فراوانی داشتند که در جریان رسیدگی اتفاق افتاد. حتی به قوانین و آیین نامه‌های خود فدراسیون اشاره کردند که موید همین نکته بود و بر اساس آن‌ها اصولا صدور چنین حکمی جایز نبود. در این ارتباط مثال‌هایی از فوتبال دنیا و حتی رقابت‌های داخلی هم ارائه شد که صدور چنین رایی را زیر سوال می‌برد. در متن رای هم که ابهام و عدم بررسی کافی دیده می‌شود. هنوز یکی از سوالات این است که چرا اصرار بر تعجیل در اعلام رای بود آن هم رایی که شاکله لیگ را به هم ریخت و پشتوانه قانونی کافی هم نداشت.

ماجرا به همین جا ختم نمی‌شود. پیش از این مدت زمان مشخصی اعلام شده بود که کمیته استیناف نظر خود را اعلام کند. پس چه شد؟ اگر بررسی به این میزان زمان نیاز داشت چرا کمیته انضباطی باید با آن سرعت رای را صادر می‌کرد؟ این کشتن زمان فعلی چه هدفی را دنبال می‌کند؟ آیا کسی توجه دارد؛ عادت کردن به این امتیازات و جدول چه تبعاتی دارد؟ به راستی چرا دیگر باشگاه‌ها که متضرر شده‌اند دیگر واکنشی ندارند؟ برای آن ها چه اتفاقی افتاده است؟ باشگاه گل‌گهر دیگر چرا صدایی ندارد؟ چه مسائلی در میان است که احیانا سال‌ها بعد درباره‌اش روشنگری اتفاق بیفتد؟

چطور است که بخش بین‌الملل فدراسیون فوتبال که سهم زیادی در این پرونده داشته، نقشش گم شده و سازمان لیگ که کارت بازی صادر کرده جوابگو نیستند. نمی‌شود در خروجی رای، فقط باشگاه پرسپولیس و بقیه باشگاه‌هایی که سکوت کرده‌اند ضرر کنند!

سخن ما این است که کمیته استیناف هر چه زودتر نتیجه بررسی خود را اعلام کند. اگر تخلفی اتفاق افتاده که محرز شده است بگوید. اگر در صورت تخلف، مستند قانونی برای صدور رای اهدای امتیاز به چند تیم وجود دارد، آن را مشخص کند. روشنگری کند که چه عاملی باعث می‌شود که بر خلاف رویه‌های بین‌المللی و داخلی عمل شود که سود خاصی نصیب خواص و ضرر نصیب اکثریت شود؟ اگر هم نه و رای باطل است که آن را بگوید. تکلیف باشگاه‌ها و لیگ روشن شود.

از سوی دیگر، با توجه به حساسیت امر و ابهام درباره بروز تخلف و همچنین بندهای قانونی برای صدور رای، دلیل اعمال رای قطعی نشده در جدول مسابقات که در عمل باعث فشار روی کمیته استیناف برای تایید آن شده چیست؟ گذر زمان همچنین باعث عادت به این امتیازات و چینش جدول می‌شود و همه این‌ها در عمل فوتبال ایران و کمیته استیناف را برابر عمل انجام شده قرار می‌دهد و می‌تواند منجر به مصلحت اندیشی‌ها شود که به عادت موجود دست زده نشود.

همه ما می‌دانیم لیگ فصل جاری تا چه حد سنگین و با رقابت فشرده همراه است. حتی یک گل می‌تواند شرایط نهایی جدول را دگرگون کند چه رسد به این که بر اساس یک پرونده با ابهام‌هایی که دارد به چند تیم امتیازاتی بدهند. نباید این‌گونه امتیاز گرفتن در فوتبال ایران به رسم و بدعت تبدیل شود چون می‌توان برای تکرار آن، انواع سناریوها را اجرا کرد. از سوی دیگر سوال است که آیا در سال‌های گذشته بازیکنانی چون پاتوسی و استنلی نبوده‌اند که با بدون بازی‌های ملی در این لیگ حضور پیدا کردند؟ چرا در آن زمان خبری از این حرف‌ها و آرا نشد؟ آیا منافع تیم‌هایی خاص در میان بود که باید لحاظ می‌گردید؟

از سوی دیگر چرا به پرونده‌ای موازی و مشابه با همین پرونده باشگاه گل‌گهر توجه نشد و حکمی صادر نگردید. در آن پرونده هم براساس قوانین داخلی با موضوع بازیکن خارجی روبه‌رو هستیم. قاعدتا رفتار و رای باید برای هر دو مشابه باشد. در آن پرونده مشخصا از سوی ناظر بازی اعلام شد که دو بازیکن تیم تهرانی بدون مجوز وارد بازی شده‌اند. اگر قانونی هست باید برای همه اجرا شود و اگر قانونی نیست که آن رای چه‌طور صادر شد؟ چه قدرتی وجود دارد که می‌تواند یک جایی منجر به صدور رای بدون قانون شود یا این که جلوی اجرای قانون را گرفته باشد؟ باشگاه نساجی تاکنون بارها اعتراض کرده که چرا به شکایتش رسیدگی نمی‌شود.

یکسری مسایل واضح و روشن وجود دارد که به آن ها توجهی نشده و جای سوال دارد. درست در همین زمان هم پرسپولیس و سپاهان باید براساس یک رای در زمین بی‌طرف از هم میزبانی کنند که این هم باز به سود تیم خاصی شده است که همه این ابهامات را موجب شده است.

بار دیگر تاکید می‌کنیم نتیجه این پرونده باید هر چه زودتر مشخص و اعلام شود. بلاتکلیف بودن لیگ و تیم‌ها به چه قیمتی و به سود کیست؟

انتهای پیام//

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عجیب و غریب مشکلات فوتبال کمیته انضباطی جدول فدراسیون فوتبال سازمان لیگ بازی باشگاه پرسپولیس فوتبال ایران رقابت ایران قانون نساجی پرسپولیس زمین پرسپولیس جدول فدراسیون شکایت بیانیه گل گهر کمیته استیناف گل گهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۶۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم

ایتنا - نتایج نشان می‌دهد افرادی که زودتر به دنیا می‌آیند، نسبت به افرادی که دیرتر به دنیا می‌آیند، تمایل به پیری زودتر دارند. با این حال، محققان دریافتند که روند به سمت شروع دیرتر پیری در سال‌های اخیر کند شده است.
مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تصور مردم از «سالمندی» خود پیری است و افراد میانسال و سالمندان معتقدند که سالمندی دیرتر از همسالان دهه‌های قبل شروع می‌شود.
این مطالعه حول این سوال می‌چرخد که "در چه سنی فردی را پیر توصیف می کنید؟"

به گزارش ایتنا، محققان در 22 آوریل در مجله Psychology and Aging گزارش دادند که دهه‌ها پیش، افرادی که در سال 1911 متولد شده بودند، زمانی که این سوال از آنها در سن 65 سالگی پرسیده شد، شروع پیری را در 71 سالگی تعیین کردند.
اما محققان دریافتند افرادی که در سال 1956 متولد شده‌اند، وقتی از سن 65 سالگی پرسیده می شود، شروع پیری را از 74 سالگی شروع می‌دانستند.

مارکوس وتشتاین، محقق و روانشناس دانشگاه هومبولت در برلین گفت:« مشخص نیست که چرا مردم این روزها تاریخ دیرتری را برای شروع سالمندی تعیین می‌کنند. امید به زندگی افزایش یافته است، که ممکن است به شروع دیرتر سالمندی کمک کند. همچنین برخی از جنبه‌های سلامتی در طول زمان بهبود یافته‌اند، به طوری که افراد در سن خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، امروزه دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از 14000 شرکت‌کننده در مطالعه پیری آلمان را بررسی کردند که شامل افرادی است که بین سال‌های 1911 تا 1974 در آنجا متولد شده‌اند. شرکت‌کنندگان در طول 25 سال هشت بار به نظرسنجی‌ها پاسخ دادند و یک سوال به طور خاص سنی را مطرح کرد که در آن فردی می‌توان پیر در نظر گرفت.

 
نتایج نشان می‌دهد افرادی که زودتر به دنیا می‌آیند، نسبت به افرادی که دیرتر به دنیا می‌آیند، تمایل به پیری زودتر دارند. با این حال، محققان دریافتند که روند به سمت شروع دیرتر پیری در سال‌های اخیر کند شده است.

وتشتاین خاطرنشان کرد: «روند به تعویق انداختن سالمندی خطی نیست و ممکن است لزوماً در آینده ادامه پیدا نکند.»
این مطالعه همچنین در نظر گرفت که چگونه درک افراد از سالمندی با افزایش سن تغییر می‌کند. محققان دریافتند با افزایش سن، افراد تمایل داشتند تا شروع سالمندی را دورتر تصور کنند.

در سن 64 سالگی، میانگین شرکت‌کننده‌ها می‌گویند که سن از حدود 75 سالگی شروع شده است. اما در سن 74 سالگی، آنها می‌گویند که سن به 77 سالگی نزدیک‌تر شده است. نتایج نشان می دهد که به طور متوسط شروع درک سالمندی به ازای هر چهار تا پنج سال پیری واقعی حدود یک سال افزایش می یابد.

وتشتاین گفت:« معلوم نیست که روند به تعویق انداختن سالمندی تا چه اندازه منعکس‌کننده گرایش به دیدگاه‌های مثبت‌تر در مورد افراد مسن‌تر و پیری است، یا بهتر بگوییم برعکس - شاید شروع سالمندی به تعویق افتاده است زیرا افراد، سالخوردگی را حالتی نامطلوب می‌دانند.»

جنسیت و وضعیت سلامتی نیز به نظر می‌رسد که تصور فرد از سالمندی را شکل می‌دهد. زنان به طور متوسط دو سال دیرتر از مردان شروع به سالمندی می‌کنند که این تفاوت در طول زمان افزایش یافته است.

نتایج نشان می‌دهد، افرادی که احساس تنهایی بیشتری می‌کنند یا از سلامتی بدتری برخوردارند، تمایل دارند بگویند پیری زودتر از افرادی که احساس تنهایی کمتری دارند و سلامت بهتری دارند، آغاز می‌شود.

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم
  • محکومیت شدید برخوردهای خشونت آمیز علیه اساتید و دانشجویان غربی
  • در اوج تجربه بودم/کاش زودتر می‌گفتند!
  • لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان
  • ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های محکومان به قصاص در کردستان
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  • اگر می‌خواهید وزن کم کنید، شام را زودتر بخورید (فیلم)