Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، «علیرضا عباس زاده» سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان این مطلب در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان، خاطرنشان کرد: کلیه دستگاه ها مکلف شده اند برای جلوگیری از بحران های احتمالی تمهیدات لازم را بیندیشند.
وی، بحران ها را فرصت هایی برای آزمایش توانمندی ها خواند و تصریح نمود: میزان عملکرد ما در زمان وقوع هر بحران، عرضه مدیریتی مان را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی؛ کمترین آسیب و بیشترین سطح رضایتمندی مردم، نتیجه مدیریت مطلوب ما در زمان بحران است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری با اشاره به گزارش های ارائه شده در جلسه، گفت: بر مبنای این گزارش ها، سطح آمادگی استان برای مقابله با بحران ها در حد استاندارد می باشد.

عباس زاده به شرایط اقلیمی استان اشاره کرد و متذکر شد: با توجه به کم آبی های حاکم بر استان، این موضوع باید در مدیریت پروژه های عمرانی و تصمیمم گیری برای اجرای طرح ها مورد تأکید باشد.

وی برنامه ریزی برای مدیریت روان آب ها را الزامی خواند و اظهار داشت: باید برای استحصال و ذخیره سازی آب های روان در راستای تغذیه منابع آبی استان که به شدت کاهش پیدا کرده اند، برنامه ریزی نماییم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری درخصوص آمادگی دستگاه ها گفت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته ۵۷ اکیپ راهداری ، ۵۵ تیم امدادی پلیس راهنمایی و رانندگی، ۸۲ پایگاه اورژانسی، دو دستگاه اتوبوس آمبولانس، یک دستگاه بالگرد اورژانس، ۴۷ تیم عملیاتی امداد هلال احمر، ۳ پایگاه موقت بین راهی، کلیه بیمارستان ها به همراه یک تیم واکنش سریع در سطح استان برای مقابله با بحران سیل  در حال آماده باش هستند.

عباس زاده اظهار داشت: مهمترین کار در شرایط پیش رو، این است که پلیس راه و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای،  برای تردد راحت مردم در محورهای مواصلات تمهیدات لازم را بیندیشند.

وی تأکید کرد: برای آگاهی مردم، کلیه توصیه های هواشناسی و جهادکشاورزی باید در سطح وسیع اطلاع رسانی شوند.

انتهای پیام/۳۶۳۵

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان جنوبی بارندگی هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۸۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد

ایسنا/کرمانشاه کرمانشاه با توجه به زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های خوبش، به عنوان هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شد.

بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، امروز(هشتم اردیبهشت) در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، با اشاره به افزایش حوادث کوهستان در کشور، اظهار کرد: افزایش حوادث کوهستان ناشی از  گسترش روی آوردن مردم به طبیعت و کوهنوردی است که باید خود را برای امدادرسانی در این حوادث آماده کرده و از طرفی مردم را نیز از نقاط حادثه‌خیز آگاه کنیم. 

وی افزود: سازماندهی خوبی در کشور برای مقابله با حوادث کوهستان آغاز شده و از هیات‌های کوهنوردی در استان‌ها نیز انتظار می‌رود که مسیرهای پرتردد و ایمن کوهنوردی را در نقاط مختلف استانها شناسایی، علامت‌گذاری و به مردم معرفی کنند تا آمار تلفات در این بخش کاهش پیدا کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: گاها در برخی از استانها در مسیرهای کوهنوردی پرتردد، راهنما مستقر کرده‌اند که این موضوع آمار تلفات حوادث کوهستان آنها را کاهش داده است. 

وی با بیان اینکه با ایجاد یک فضای ایمن در کوهستان می‌توان مردم را بیشتر به سمت کوهنوردی ترغیب کرد، گفت: در استانی مانند کرمانشاه، کوه بیستون واقع شده که چهارمین توده سنگی بزرگ دنیاست و می‌تواند یک دانشگاه صخره‌نوردی برای علاقمندان به این رشته باشد و اگر تبلیغات مناسبی روی آن صورت گیرد، می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری، سنگنوردان زیادی را از سراسر دنیا به سمت خود جذب کند و به تبع ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای مردم محلی فراهم کند. 

محمودی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های خوب کرمانشاه برای امداد و نجات حوادث در غرب کشور، افزود: براین اساس در نشست امروز مصوب می‌شود که کرمانشاه به عنوان مرکزیت پشتیبانی و هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شود تا در مواقع بحران، استان‌های همجوار خود را پشتیبانی کند.  

وی تصریح کرد: در این راستا در بحث تجهیزات و پایگاه هوایی کمک‌هایی را به این استان خواهیم داشت و از بالگردهایی که قرار است امسال خریداری شود، یک بالگرد دیگر را به کرمانشاه اختصاص خواهیم داد تا در زمان آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، استان‌های غرب کشور را پشتیبانی کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور متذکر شد: اگر زیرساخت‌های لازم در استان تامین شود و یک  آشیانه دیگر در فرودگاه کرمانشاه احداث شود، می‌توانیم سه تا چهار بالگرد دائمی را در این استان مستقر کنیم تا پشتیبانی لازم را در زمان وقوع آتش‌سوزی در حداقل زمان ممکن برای کرمانشاه و استان‌های همجوار انجام دهد. 

وی به  قرار گرفتن کرمانشاه در مسیر تردد زوار اربعین هم اشاره کرد و گفت: سال گذشته در بحث امداد و نجات در مسیر تردد زوار اربعین، کرمانشاه از استان‌های موفق بود. امسال نیز اگر میزان استقبال از مرز خسروی بالاتر برود، تجهیزات دیگری را در اختیار استان قرار می‌دهیم. 

محمودی در ادامه با بیان اینکه کرمانشاه می‌تواند پایگاه‌های جدید امداد و نجات داشته باشد، افزود: در این زمینه باید خود استان و خیرین حمایت‌های لازم را داشته باشند. 

به گفته وی، در بحث تجهیزات تخصصی مورد نیاز سیلاب نیز امسال کمک‌هایی به این استان صورت خواهد گرفت. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • وقوع ۳۰ حادثه کوهستان در کرمانشاه/ استان دوم کشور در حوادث کوهستان هستیم
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز