Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش وزارت بهداشت گفت‌: افزایش ظرفیت پزشکی با شیب ملایم و با هدف تامین نیاز جامعه و حفظ کیفیت آموزش باید محقق شود. ابوالفضل باقری فرد معاون آموزش وزارت بهداشت در گفت‌وگو با میزان در مورد افزایش ظرفیت پزشکی گفت:افزایش ظرفیت را وزارت بهداشت بار‌ها اعلام کرده است در واقع ما موافق این افزایش ظرفیت هستیم، اما شیب منطقی در افزایش را می‌پذیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد:باید این شیب ملایم و به گونه ای باشد که زیر ساخت‌های ما جواب دهد و دانشجو هم بتواند از کیفیت بالای آموزشی بهره ببرد.

دبیر شورای آموزش پزشکی گفت: افزایش ظرفیت پزشکی را ما هواره داشته ایم از سال ۹۳ اگر نگاه کنید ما آن سال ۵ هزار ظرفیت داشته ایم در حالیکه امسال ۸۱۰۰ نفر ظرفیت داشته‌ایم.

باقری فرد گفت:بنابراین همانگونه که بار‌ها هم گفته شده است افزایش جهشی در پذیرش دانشجوی پزشکی در آموزش جواب نمی‌دهد ما یکدفعه نمیتوانیم تعداد زیادی از افراد را با امکانات کم بپذیریم.

وی ادامه داد:باید اقتضاعات را نیز در نظر بگیریم بیمارستان، آزمایشگاه و فضا‌های آموزشی و بیمار برای این امر لازم است.
وی گفت:در تهران و شهر‌های بزرگ که برای این موضوع تصمیم گیری نمیشود. شهر‌های کوچک و امکانات آن را نیز باید در نظر بگیریم.

باقری فرد در مورد این موضوع که عمده مشکل کشور تعداد نیرو‌های پزشکی است و یا نوع توزیع گفت:ابتدا اینکه هم تعداد پزشک باید افزایش یابد و سپس نیز باید این توزیع متعادل باشد.

وی ادامه داد: از این رو نوع افزایش باید طوری باشد که در ده سال آینده به شاخص ۲۰ پزشک در ده هزار نفر برسیم و با توجه به این شاخص‌ها باید بتوانیم هرسال افزایش را داشته باشیم تا هم آموزش ضربه نخورد و هم به نیاز جامعه پاسخ داده شود.

باقری فرد گفت:در این راستا نیز باید دسترسی عادلانه به پزشک بر اساس فرمایش رهبری و تقویت شبکه‌های بهداشت همسو با هم اتفاق بیفتد تا موفقیت حاصل شود.

وی در مورد اینکه افزایش ظرفیت پزشکی با محوریت بومی گزینی انجام گرفته است ،گفت:عمده ظرفیت ما مناطق محروم با اولویت بومی گزینی را در بر می‌گیرد از این رو افرادی که پذیرفته میشودند از این مناطق هستند و در نهایت نیز برای ارائه خدمت به همان مناطق تعهد می‌دهند.   بیشتر بخوانید: واکنش وزیر آموزش و پرورش به افزایش سهم سوابق تحصیلی در کنکور   انتهای پیام / برچسب ها: ظرفیت پزشکی بومی گزینی باقری فرد

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ظرفیت پزشکی بومی گزینی باقری فرد افزایش ظرفیت پزشکی باقری فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۹۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد

رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان‌، گفت: ظرفیت و زیرساخت کافی برای به‌کارگیری و اشتغال فارغ‌التحصیلان رشته مامایی وجود ندارد. - اخبار استانها -

علیرضا مدرکیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، با بیان اینکه جمعیت ماماهای کشور بیش از 70 هزار نفر است، اظهار داشت: ماماها  نیروهایی هستند که برای مراقبت‌های قبل از بارداری، بارداری و زایمان طبیعی تربیت می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه در سال‌های اخیر نقش ماماها کمتر شده است، تصریح کرد: اخیرا عمده ماماها در قالب مامای همراه فعالیت دارند و مطب داری ماماها به حداقل رسیده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان با بیان اینکه در استان همدان 120 مطب مامایی فعال است، گفت: 420 ماما در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی مشغول به کارند و بیش از 100 ماماهم دارای پروانه هستند.

مدرکیان با تاکید بر اینکه در حال حاضر خدمات مراقبت از مادران باردار به صورت گسترده و در سطح بسیار بالایی ارائه می‌شود، بیان کرد: این خدمات حاصل زحمات قشر ماما و پزشکان زنان و زایمان است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه زایمان‌های ایمنی داریم و در این زمینه جزو کشورهایی هستیم که حرفی برای گفتن داریم، تصریح کرد: پس باید برای اشتغال نیروهای مامایی تلاش بیشتری شود.

رئیس نظام پزشکی همدان با اشاره به اینکه ماماها بخش بزرگی از جامعه پزشکی ما هستند، گفت: هنوز نتوانستیم به اندازه ظرفیت پذیرش این رشته مشاغل آن‌ها را هم تضمین و تامین‌کنیم.

مدرکیان با بیان اینکه خدمات مامایی پوشش بیمه‌ای ندارد، تصریح کرد: بارها درباره این مشکل پیگیری‌هایی انجام شده، اما در مقابل مقاومت‌هایی وجود داشته که مانع از انجام آن شده است.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت استخدام مامایی در بخش دولتی محدود است، گفت: در بخش خصوصی هم فضای کار فراهم نیست و درصد زیادی از فارغ التحصیلان این رشته بیکار هستند.

رئیس نظام پزشکی همدان با تاکید بر اینکه مامایی یک رشته سخت است و فارغ‌التحصیلان آن افرادی باسواد و توانمند هستند، عنوان کرد: باید یا ظرفیت پذیرش این رشته را کاهش دهیم و یا بستر مناسبی برای اشتغال این قشر را فراهم‌ کنیم.

انتهای پیام/743/

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است/ توافق حاصل نشد
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • ابطال مجوز فعالیت نانوایی های بی کیفیت
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟