Web Analytics Made Easy - Statcounter

 لاله ملک نیا، مدیرکل ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره حل موانع ارتباط دانشگاه با صنعت و نقش سامانه ساتع برای اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در رویداد گام دوم اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در جایگاه یکی از ارکان علمی کشور و به‌عنوان یک دانشگاه پیشرو در حل مسائل، می‌تواند با تکیه بر توان علمی و ظرفیت‌های متعدد پژوهشی خود در حل مشکلات کشور گام‌های اساسی بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس و با توجه به رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به مقوله پژوهش، تاکید بر تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه از یک سو، و هدایت توان علمی و امکانات و ظرفیت‌های تجهیزاتی دانشگاه برای حل مسائل و مشکلات کشور از سوی دیگر، همواره یکی از اهداف و دغدغه‌های اصلی اداره کل کانون‌های دانشگاه، صنعت و جامعه بوده است.

وی افزود: در این راستا تلاش­‌های زیادی در زمینه‌های گوناگون از جمله عقد قراردادهای کلان صنعتی و هموارسازی جذب منابع پژوهشی خارج از دانشگاه و همچنین حمایت از طرح­‌های پژوهشی کاربردی، ماموریت‌گرا و حل مساله در این اداره کل صورت گرفته که به یاری خدا در آینده‌ای نزدیک شاهد آثار و ثمرات این تلاش‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی خواهیم بود. یکی از روش‌­های ارتباط موثر دانشگاه­‌ها با صنعت، استفاده از خدمات ارائه شده در سامانه ساتع وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری است. بر همین اساس با تلاش­‌های اداره کل کانون­‌های صنعت، جامعه و دانشگاه، استفاده از این سامانه برای اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی امکان­‌پذیر و تاکنون حدود دویست نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد در این سامانه عضو شده‌­اند و حدود ۱۸ میلیارد ریال قرارداد از طریق این سامانه به نام دانشگاه آزاد اسلامی عقد گردیده است.

مدیرکل ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه با اطلاع رسانی گسترده‌­ای که برای طرح­‌های پژوهشی سامانه ساتع توسط این اداره کل در کل واحدهای دانشگاه آزاد می‌­شود، انتظار می‌رود مقادیر مذکور افزایش چشمگیری داشته باشند، تاکید کرد: ضمن اینکه با مهیا شدن امکان استفاده از خدمات سامانه ساجد وزارت علوم و معافیت مالیاتی طرح­‌های پژوهشی، این روند شتاب بیشتری خواهد یافت.

ملک نیا درباره اینکه چه واحدهایی تاکنون در جذب طرح‌های برون دانشگاهی موفق و سرآمد بوده اند، خاطر نشان کرد: واحد علوم و تحقیقات، استان تهران، استان اصفهان، واحد نجف آباد، استان خراسان رضوی، استان کرمان، استان سمنان، استان فارس و استان قزوین در این زمینه فعالیت‌های خوبی داشته‌اند.

وی در ادامه به طرح‌های جدید و کارآمدی که  اداره کل کانون­‌های صنعت، جامعه و دانشگاه برای ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه در دست دارد، اشاره کرد و گفت: این طرح‌ها شامل شبکه‌سازی و ایجاد ارتباط مؤثر بین واحدهای دانشگاهی در راستای گسترش ارتباط با صنعت و جامعه، مدیریت طرح‌های پژوهشی و توسعه پژوهش‌های مبتنی بر تقاضا و مساله محور، توسعه همکاری­‌های مشترک با وزارت­خانه­‌ها، دستگاه­‌های اجرایی و بخش خصوصی، برندسازی دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه صنعت، رصد اولویت­‌های پژوهشی و انتقال نیازهای صنعت به محققین و مراکز علمی، تلاش برای جذب پروژه‌­های کلان صنعتی (مگا پروژه­‌ها) است که در آینده با جدیت بیشتری دنبال خواهند شد.

انتهای پیام /

کد خبر: 1123698 برچسب‌ها ارتباط دانشگاه و صنعت دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ارتباط دانشگاه و صنعت دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۲۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت

ایسنا/بوشهر قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با حمایت مدیران ارشد سازمانی و همت همکاران در استان‌ها، برخی از واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در بسیاری از حوزه‌ها، برندی معتبر در کشور شده‌اند که پیشنهاد می‌شود صنایع حتماً از این واحدها استفاده نمایند.

به گزارش ایسنا، سروری‌مجد روز شنبه ۸ اردیبهشت در جریان بازدید از پتروشیمی های مستقر در عسلویه  با اشاره به برخی طرح‌های دانشجویی و دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد: یکی از طرح‌هایی که با استقبال از سوی دانشجو و صنعت روبرو بوده، طرح پویش است که دانشجویان به‌عنوان نیروی کار، برای تجربه‌اندوزی و با حداقل هزینه به صنایع معرفی خواهند شد و پس از اتمام تحصیل، صنایع به انتخاب خود می‌توانند مستعدترین‌ها را جذب کنند. همچنین مدارس عالی مهارتی به‌عنوان طرح راهگشا با توجه به نیاز صنایع و رفع این نیازها در مناطق تأسیس می‌شوند.

وی اضافه کرد: مزیت مهم دانشگاه آزاد اسلامی، وجود آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های پیشرفته و مجهز است که با توجه به یکپارچگی دانشگاه، این ظرفیت‌ها در خدمت هر واحد دانشگاهی در هر استان به‌عنوان پشتیبان برای انعقاد قرارداد با صنایع قرار می‌گیرد. این اقدامات نشان‌دهنده تحولاتی است که در دانشگاه به وجود آمده تا آینده‌ای روشن برای دانشگاه، کشور و نسل جوان ترسیم شود.
دانشگاه آزاد کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌ها به استان‌هاست
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز با بیان اینکه در مدیریت جدید دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مجموعه یکپارچه و ید واحد در مسائل دانشگاهی و کشوری ایفای نقش می‌کند، گفت: آن چیزی که در استان بوشهر به‌عنوان چالش یا مزیت وجود دارد در حقیقت دغدغه یا فرصتی برای کل دانشگاه آزاد اسلامی است.
سعید رازقی ادامه داد: در کل استان‌ها با توجه به فرصت‌های موجود، ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از طریق دانشگاه آن استان پای‌کار آورده می‌شود و در حقیقت این دانشگاه در هر استان، مدخل و کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌های پژوهشی، آموزشی و مهارتی دانشگاه به استان‌هاست.
وی با اشاره به وجود نفت، گاز، پتروشیمی، دریا و نخیلات در استان بوشهر بیان کرد: امید است با این حس همکاری و علاقه‌مندی موجود در دانشگاه و صنایع مستقر در عسلویه با انعقاد قراردادها و تفاهم‌نامه‌های همکاری، آنچه به‌عنوان مأموریت در حوزه‌های ذکر شده برای دانشگاه در نظر گرفته و در استان بوشهر عملیاتی و به منصه ظهور رسانده شود.
دانشگاه‌ها راهگشای صنایع هستند
مدیر فنی مجتمع شرکت دماوند انرژی عسلویه نیز با ابراز علاقه‌مندی ارتباط با دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: بستر همکاری فراهم است و از چند جهت می‌توان این ارتباط را پیش برد.
غلامرضا یعقوب‌زاده با بیان اینکه می‌توان تلفیق صنعت و دانشگاه را پیش برد، افزود: این پتروشیمی می‌تواند پذیرای دوره‌های کارآموزی دانشجویان دانشگاه باشد که امکانات رفاهی نظیر خوابگاه نیز مهیاست و قطعاً در طرح‌های توسعه‌ای از این گروه از دانشجویان می‌توان بهره برد.
وی با بیان اینکه در بخش R&D نیز می‌توان از ظرفیت دانشگاه بهره گرفت، مطرح کرد: در بخش فنی چالش‌هایی وجود دارد که با توجه به اینکه دانشگاه و دانشجویان به دانش روز مسلط هستند، به‌ویژه در بحث افزایش بهره‌وری و بهینه‌سازی و نیز افزایش ایمنی و کارایی تجهیزات می‌توانند راهگشای صنایع باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • دانشگاه جای رفتارهای وحشیانه با دانشجویان و اعضای هیات علمی نیست
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت