Web Analytics Made Easy - Statcounter

اساسا بخشی مهمی از اصلاح طلبان به دنیال رفع تحریم ها نیستند و صرفا یک توافق سیاسی را دنبال می کنند؛ برای همین برجام پرنقص به کشور تحمیل شد و عایده‌ای هم نصیب ملت نشد.


به گزارش شریان نیوز،محمدرضا خباز، از چهره های اصطلاحا سینه چاک دولت روحانی که استانداری سمنان و خراسان شمالی را در دولت مدعیان تدبیر و امید عهده دار بود، با انتشار یادداشتی در روزنامه اصلاح طلب آرمان مدعی شده است که ترامپ از خارج و مخالفان در داخل، دولت روحانی را زمین گیر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فارغ از اتهام زنی بی شرمانه این فعال اصلاح طلب به منتقدان دولت، باید از جناب خباز پرسید کدام مسئول خردمندی اقتصاد کشور را به تصمیم دشمن ترین دشمن یک ملت گره می زند؟

همچنین ظاهرا جناب خباز از «امضای کری تضمین است» یا حرف های دهان پُر کن ظریف که می گفت رئیس جمهور بعد از اوباما نمی تواند از برجام خارج شود بی خبر است؛ هرچند که خود اوباما اولین ناقض برجام بود.

این وقاحت فعالان سیاسی اصلاحات است که می گویند نگذاشتند برجام در دقایق آخر دولت روحانی امضا شود. اساسا قرار بود طبق وعده روحانی در سال 94 یعنی شش سال گذشته همه تحریم ها لغو شود. طبق خواسته خباز مبنی بر محاکمه آنها که شرایط کشور را به این نقطه رساندند پس قطعا باید آنها که از خطوط قرمز عبور کردند، امتیازات نقد و وعده نسیه گرفتند و اقتصاد کشور را حتی تا حد آب خوردن مردم را معلق به چرخش نگاه اوباما، ترامپ و بایدن گرفتند در اولویت محاکمه قرار بگیرند.

خباز سعی کرده با احصای مشکلات مردم تیم مذاکره کننده را به دلیل تعلل(!) بی توجه به این موارد توصیف کند. اساسا بخشی مهمی از اصلاح طلبان به دنبال رفع تحریم ها نیستند و صرفا یک توافق سیاسی را دنبال می کنند؛ برای همین برجام پرنقص به کشور تحمیل شد و عایده‌ای هم نصیب ملت نشد.

به گزارش جهان نیوز، بخش هایی از اظهارات خباز را در ادامه خواهید خواند:

*همگان شاهدند که نزدیک شش سال عده‌ای در کشور فریاد زدند که برجام بد است و نگذاشتند تفاهم بین ایران و بقیه کشورهای مدعی به نتیجه لازم برسد و حتی تحریکات به جایی رسید که ترامپ ناآگاه هم از تعهدی که برعهده داشت شانه خالی کرد، مخالفان داخلی و ترامپ عهدشکن همراستا شده و دولت را زمین‌گیر کردند.

*وقتی دولت در 28 خرداد امسال انتخاب شد، به تیم مذاکره‌کننده گفته شد فتیله را پائین بکشد و فشار را برای ادامه مذاکرات کم کند. هرچه فریاد زدند که اجازه دهید به آخر کار رسیده و حدود 90 درصد بیانیه آماده شده ولی گفتند بگذارید این افتخار برای دولت بعدی در تاریخ ایران ثبت شود و نه برای دولت تدبیر و امید. حالا چه بر سر مردم می‌آید برای آقایان مهم نیست و خلاصه کلام شد آنچه شد و اجازه ندادند این تعهد امضا شود.


 
*اتفاقی که افتاده اینکه همان‌ها که تا دیروز فریاد می‌زدند و با برجام مخالف بودند الان مدعیان برجام شدند. البته خدا را شکرکه بعد از شش سال سر عقل آمدند ولی مسئول این همه خسارتی که به مردم خورده، کیست؟ الان فهمیدند که اصلاح اقتصاد کشور با وجود تحریم‌ها امکان‌پذیر نیست. از طرفی یکی از مذاکره‌کنندگان ادعا کرده که تحریم‌ها برداشته شد که شد، نشد هم آنها کار خودشان را بکنند ما هم کار خودمان را می‌کنیم! این سخن چه معنایی دارد؟ اگر توان کار داشتید که تا به‌حال انجام داده بودید. شکم سیر از گرسنه خبر ندارد. آقایان خانه اجاره‌ای نمی‌نشینند که بدانند اجاره‌ها سر به فلک کشیده. در خارج ازکشور ساکن هستند و در تیم مذاکره‌کننده شرکت می‌کنند و می‌گویند شد، شد، نشد نشد ولش کن! غافل از اینکه تا به‌حال سر ملت چه آوردند و بعد از این چه می‌خواهد بشود؟ اگر مثل این مردم درآمد زیر پنج میلیون تومان داشتید امروز صدای شکسته شدن استخوان خود و خانواده‌تان به گوش همه می‌رسید.

دسته بندیسیاسی

منبع: شریان

کلیدواژه: دولت روحانی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۲۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، دولت اوکراین تصمیم خود برای تغییر در وضعیت حکومت نظامی را که از فوریه ۲۰۲۲ میلادی در این کشور اجرایی شده، به شورای اروپا اعلام کرد.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین با امضای این فرمان تصمیم پارلمان کشورش برای گسترش حکومت نظامی در این کشور را تایید کرد. 

این فرمان که در ۲۳ آوریل صادر شد، شامل ایجاد مناطق نظامی در خط مقدم است که برخی از مناطق اشغالی را نیز دربرمی‌گیرد. در این مناطق اشغالی دولت اکنون این اختیار را دارد که بطور موقت اموال عمومی را برای اهداف نظامی تصرف کند.

شهر زاپوریژیا واقع در جنوب اوکراین از جمله این مناطق است که از زمان حمله روسیه در فوریه ۲۰۲۲ تا حد زیادی ویران شده است و بسیاری از دارایی‌ها در جریان بیش از دو سال نبرد سنگین تخریب یا رها شده‌اند.

بر اساس قانون حکومت نظامی که از ۲۴ ماه فوریه ۲۰۲۲ اجرایی شده، فرماندهی نظامی اوکراین می‌تواند آزادی رفت‌وآمد شهروندان را محدود و اموال خصوصی یا مشترک را برای نیازهای دولتی مصادره کند.

تعلیق بندهای حقوق بشری کنوانسیون اروپا در اجرای حکومت نظامی

دولت اوکراین در راستای افزایش تدابیر حکومت نظامی خود، در اوایل ماه آوریل شورای اروپا را از تعلیق برخی از بندهای کنوانسیون اروپایی حقوق بشر و آزادی  مطلع کرد.

بر اساس این درخواست، دولت اوکراین مفاد این کنوانسیون مانند مصون ماندن مسکن، محرمانه بودن مکاتبات، عدم مداخله در زندگی شخصی و خانوادگی، آزادی رفت و آمد و انتخاب آزادانه محل سکونت و عدم استفاده و تصرف دارایی‌ها را رعایت نخواهد کرد.

در حالی که این تغییرات مطابق با کاربردهای معمول در حکومت نظامی است، اما برجسته کردن آنها می‌تواند در تضاد با تضمین‌های حقوق بشری باشد که اوکراین می‌بایست در جهت درخواست عضویتش در اتحادیه اروپا انجام دهد.

مقابله با فرار مشمولان

فرمان جدید همچنین شامل محدودیت‌هایی در انجام خدمات کنسولی برای اوکراینی‌های خارج از کشور است که در صورت عدم به‌روزرسانی مدارک مربوط به ثبت نام نظامی‌شان اعمال خواهد شد. به این ترتیب مردان مشمول خدمت اجباری برای تمدید پاسپورت یا تهیه سایر مدارکشان در زمان حضور در خارج از کشور، ممکن است با مشکل مواجه ‌شوند.

دیده‌بان حقوق بشری هلسینکی در اوکراین از این تصمیم به ویژه برای اوکراینی‌هایی که نیاز به کمک اضطراری یا فوری از نمایندگان کنسولی در خارج از کشور دارند، انتقاد کرده است.

با این حال دیمیترو کولبا، وزیر خارجه اوکراین از این تصمیم در حساب کاربری خود در «ایکس» دفاع کرد و نوشت: «مردی در سن سربازی به خارج از کشور می‌رود و سپس بازگردد و بخواهد از این کشور خدمات دریافت کند. اینطور نمی‌شود. در کشور ما جنگ است.»

این اقدام چند هفته پس از آن صورت می‌گیرد که زلنسکی برای تقویت ارتش این کشور، قانونی را امضا کرد که حداقل سن خدمت اجباری را از ۲۷ سال به ۲۵ سال کاهش می دهد.

بر اساس مقررات حکومت نظامی، مردان در اوکراین ابتدا به خدمت نظامی عادی فراخوانده می‌شوند و سپس می‌توانند توسط دولت برای جنگ در خط مقدم بسیج شوند.

راهکار اوکراین برای دمیدن جان تازه به ارتش با فرض تشدید جنگ از سوی روسیه

اوکراین برای تقویت نیروهایش در جبهه‌های جنوبی و شرقی به نیروهای تازه‌نفس نیاز دارد. این در حالی است که روسیه با تسلیحات و نیروهای نظامی بیشتری که در اختیار دارد همچنان به تلاش‌های خود برای تصرف اراضی اوکراین ادامه می‌دهد.

از زمان تهاجم گسترده روسیه، میلیون‌ها نفر از شهروندان اوکراین عمدتا به کشورهای اروپایی همسایه گریخته‌اند.

آژانس آمار اتحادیه اروپا (یوروستات) می‌گوید ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار اوکراینی در کشورهای اتحادیه اروپا زندگی می‌کنند که حدود ۸۶۰ هزار نفر از آن‌ها را مردان بالای ۱۸ سال تشکیل می‌دهند.

 

دیگر خبرها

  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • خبر جدید معاون رئیسی برای ایرانیان مقیم خارج از کشور
  • توزیع کنسرو انفجاری بین مردم گرسنه غزه! +عکس
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • مخالفان اعتبازدایی از اسناد عادی از افشای اموالشان می‌ترسند
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • آینده برجام / توافقی صورت می گیرد؟
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!