Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@17:05:21 GMT

پیگیری احداث اتوبان ساحلی از ساری تا رامسر

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۴۲۵۵۳

پیگیری احداث اتوبان ساحلی از ساری تا رامسر

استاندار مازندران گفت: احداث اتوبان ساحلی از ساری تا رامسر را پیگیری می کنیم.‏

به گزارش خبرنگار ایمنا، سید محمود حسینی پور در نشست مشترک با، نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه از نظر جمعیتی آخر هفته‌ها شرق تا غرب استان قفل می‌شود با این حال در شرایطی که بودجه یک استان را دریافت می‌کنیم، اظهار کرد: خدمات ملی ارائه می‌دهیم در حالی که تردد زیاد ماشین‌ها در جاده‌های مواصلاتی استان باعث فرسودگی جاده‌های استان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بحث اتوبان ساحلی موضوع دیگری است که در استان پیگیری و دنبال می‌کنیم که از ساری، آغاز و تا رامسر ادامه پیدا می‌کند.

استاندار مازندران با عنوان اینکه پسماند مسئله اول استان است به طوری که در شرایط عادی بطور روزانه ۳۵۰۰ تن زباله تولید می‌شود که در ایام تعطیل و پیک جمعیت به ۷۰۰۰ تن می‌رسد، خاطرنشان کرد: متأسفانه در موضوع پسماند با توجه به مزیت جغرافیایی و شرجی بودن استان، کار سختی را در پیش داریم.

حسینی پور با بیان اینکه طی سال‌های اخیر این موضوع پسماند یک معضل اساسی بود و اکنون برای ساماندهی آن نیازمند بودجه هنگفتی هستیم که از ظرفیت بودجه‌ای دولت تقریباً خارج است، تصریح کرد: در حال تنظیم قرارداد با دو شرکت چینی از طریق فاینانس هستیم تا مشکل زباله را حل کنیم و به همراهی و کمک نمایندگان مجلس بویژه نایب رئیس مجلس بطور خاص نیازمندیم.

وی با اشاره به اینکه آزادراه تهران شمال در ۲۵ سال اخیر تبدیل به یک چالش و مطالبه مردمی شده است و هنوز راه اندازی نشده و مورد بهره برداری قرار نگرفته است، ادامه داد: این استان می‌تواند قطب گردشگری کشور شود و در حوزه فعالیت‌های اقتصادی، اگر تنها بتوانیم پای کشورهای اطراف را به مازندران باز کنیم بهترین میوه‌ها و مرکبات استان را می‌توانیم به این کشورها صادر کنیم، همه اینها در گرو دارا بودن زیرساخت‌های مناسب در استان است.

حسینی پور یادآور شد: نبود کشتی جرثقیل دار در بندر امیرآباد موجب عدم صادرات این محصولات شده است که با تأمین این زیرساخت‌ها در بندر امیرآباد سبب ۵۰ هزار میلیارد سود سالانه برای استان می‌شود و ۲۰۰۰ شغل ایجاد می‌کند و با فعال شدن بنادر مشکلات اقتصادی کشور و استان حل می‌شود و با استفاده از فضای موجود در اقتصاد دریا و جنگل در مازندران می‌توانیم بیکاری را در استان کاهش دهیم و ریشه کن کنیم.

کد خبر 545739

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مازندران ساری ترافيک ساحل دريا تردد خودرو شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۲۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: باید از فضای مشارکتی در سطح شهر استفاده بهینه‌ شود و رویکرد مشارکتی، هم‌افزایی و مردمی افزایش پیدا کند و برنامه‌های رویدادی با حضور و مشارکت مردم و مجموعه‌های فرهنگی مردمی مؤثرتر برگزار شود.

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا، حجت‌الاسلام منوچهر مهروی‌پور امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در سومین جلسه از سلسله‌نشست‌های مدیران شهری با نخبگان فرهنگی، اجتماعی منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان تحت عنوان «به احترام مردم اصفهان» اظهار کرد: در طرح چشمه‌های نورانی اگر مسجدی از طریق اداره فرهنگی اجتماعی منطقه ۱۲ اعلام شود و زمین آن به‌صورت وقفی توسط مردم باشد، شهرداری برای احداث مسجد در آن منطقه اقدام خواهد کرد.

وی افزود: از فضای مشارکتی در سطح شهر باید استفاده بهینه‌ای شود و رویکرد مشارکتی، هم‌افزایی و مردمی افزایش پیدا کند و برنامه‌های رویدادی با حضور و مشارکت مردم و مجموعه‌های فرهنگی مردمی مؤثرتر برگزار شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه بودجه فرهنگی شهرداری نسبت به سال گذشته شش درصد افزایش یافته است، تصریح کرد: در این راستا تلاش شد بودجه فرهنگی به دوهزار و صد میلیارد تومان افزایش پیدا کند.

وی با تاکید بر توسعه زمین‌های روباز ورزشی و ارتقای مباحث عمرانی در منطقه ۱۲، توضیحاتی در خصوص مصوبات کمیسیون فرهنگی در رابطه با چشمه‌های نورانی ارائه کرد.

پیشرفت ۲۰ درصدی پروژه احداث فرهنگ‌سرای مهدی‌آباد

علی‌اکبر رسالت، مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان نیز در این نشست اظهار کرد: برنامه‌های فرهنگی، مناسبتی و برنامه شهید کوچه ما روشنایی شهر است که برای تجلیل از خانواده شهدا در این منطقه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به احداث فرهنگ‌سرای مهدی آباد منطقه ۱۲ شهرداری گفت: احداث این فرهنگ‌سرا آغاز شده است و حدود ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امیدواریم تا پایان سال تکمیل شود.

وی با بیان اینکه احداث مسجد قدس در محله عاشق آباد آغاز شده است، در خصوص کمک‌های غیر نقدی و مناسبتی به کانون‌های فرهنگی نیز توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش ایمنا، در این جلسه فرماندهان حوزه مقاومت بسیج منطقه ۱۲، فرماندهان پایگاه‌های بسیج، مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد منطقه ۱۲ و حجت‌الاسلام محمدی به عنوان نماینده دبیرخانه ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور حضور داشتند که توضیحاتی در خصوص نحوه ثبت نام در سامانه بچه‌های مسجد، صدور مجوز کانون‌ها و مسائل مربوط با آن‌ها مطرح شد.

در حاشیه این مراسم نیز توسط فعالان فرهنگی منطقه ۱۲ از مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان به دلیل کمک به کانون‌های فرهنگی تجلیل به‌عمل آمد.

کد خبر 750189

دیگر خبرها

  • قرارداد شهرداری تهران با چین ابهامی ندارد
  • مسابقات سوارکاری استانهای شمال کشور در ساری
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • برگزاری مراسم سالگرد شهدای «خان‌طومان» در ساری
  • افزایش ۳۰ درصدی اعتبار شهرداری گنبدکاووس
  • واکنش پلیس به حمله سارقان به مهاجم سابق استقلال تهران
  • جزئیات حمله به بازیکن سابق استقلال (+عکس)
  • این شهروند باید به پلیس اعتماد کند | واکنش پلیس به حمله سارقان به مهاجم سابق استقلال تهران
  • بازدید استاندار مازندران از ورزشگاه ماهفروجک ساری
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان