Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران محمدمهدی عزیزی گفت: شهروندان از این پس می‌توانند درخواست خود برای جمع‌آوری پسماندهای خشک را به سامانه ۱۳۷ اطلاع دهند تا خدمتگزاران‌شان در شهرداری تهران با مراجعه به درب منازل در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهند. 

عزیزی با اعلام این خبر گفت: در مجموع، حدود ۳۰ درصد از پسماندهای تولیدی شهروندان تهرانی را پسماند خشک تشکیل می‌دهد که از این میزان متاسفانه تنها ۳ تا ۴ درصد در مبدا تفکیک می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه این میزان در مقایسه با حجم زباله‌های تولیدی بسیار ناچیز است، اضافه کرد: شهرداری تهران در گذشته تلاش می‌کرد تا با استفاده از ظرفیت غرفه‌های بازیافت و وانت‌های ملودی، اقدام به جمع‌آوری پسماندهای خشک کند، اما این اقدامات به تنهایی کافی نبود. به همین دلیل، با تمهیدات تازه و رایزنی‌های صورت گرفته قرار بر این شد در روزهای آینده این امکان فراهم شود تا شهروندان با تماس با سامانه ۱۳۷، تقاضای خود برای جمع‌آوری پسماند را ثبت کنند و پس از آن، شهرداری‌های مناطق در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند. 

به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران؛ شهروندان در ازای تحویل پسماند خشک می‌توانند ما به ازای ارزش ریالی آن را دریافت یا از بسته‌های تشویقی شامل کیسه زباله یا کودهای گرانوله مناسب برای گل‌های آپارتمانی بهره‌مند شوند. 

عزیزی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود تا با این اقدام، میزان تفکیک پسماند از مبدا افزایش پیدا کند و در عین حال، امکان فعالیت زباله‌گردها محدود شود، تصریح کرد: در روزهای آینده دستورالعمل اجرایی این طرح به مناطق ابلاغ می‌شود و اطلاع رسانی گسترده‌ای در این زمینه در محلات صورت خواهد گرفت تا با مشارکت مسئولانه شهروندان بتوانیم گام‌های بلندی برای تفکیک حداکثری پسماند خشک و در نهایت حفظ محیط زیست  برداریم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهروندان تهرانی مدیریت سامانه ۱۳۷ جمع آوری پسماند شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۲۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح آزمایشی جمع‌آوری زباله از جلوی در منازل در تبریز

طرح آزمایشی تفکیک و جمع‌آوری پسماند از جلوی در منازل از شهرک رشدیه و شهرک زعفرانیه تبریز آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، در این طرح که از شامگاه _دوشنبه سوم اردیبهشت_ آغاز شده است، پسماندهای شهری تفکیک و به صورت شبانه و خانه به خانه از جلوی در منازل جمع‌آوری می‌شود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری منطقه پنج تبریز با نصب بنرهای اطلاع‌رسانی، چاپ و توزیع تراکت، برقراری ایستگاه‌های اطلاع‌رسانی و توجیه اصناف و کسبه محل، این طرح را از شهرک آزمایشی آغاز کرد.

در طرح آزمایشی تفکیک و جمع‌آوری پسماند به صورت شبانه و خانه به خانه، شهروندان پس از نصب اپلیکیشن behroob.ir پسماندهای قابل فروش را تفکیک و آدرس خود را در سامانه برای فروش بارگذاری می‌کنند، سپس پسماندهای غیرقابل فروش را بعد از تفکیک در منزل خود قرار می‌دهند.

ساعت جمع‌آوری پسماندها ۹ شب تعیین شده و لازم است شهروندان در این ساعت پسماندهای خود را برای جمع‌آوری در مقابل در منزل خود قرار دهند. هادی بدری، معاون خدمات شهری شهرداری تبریز کاهش ترافیک و کاهش آلودگی محیط زیست را مهمترین دستاورد این طرح اعلام کرد و از شهروندان خواست تا در این خصوص با همکاران شهرداری همکاری کنند.

شهرداری منطقه ۲ پایلوت جمع آوری شبانه زباله

موسی علیپور، شهردار منطقه دو تبریز اظهار کرد: این طرح از ناحیه یک منطقه دو تبریز به صورت پایلوت کار خود را آغاز کرده است.

وی با اشاره به مزایای این طرح از خدمات‌رسانی بهتر در راستای رفاه حال شهروندان دانست و تاکید کرد: جلوگیری از ایجاد ترافیک در معابر به هنگام تخلیه باکس‌ها به ویژه ممانعت از ترافیک در مسیرهای اصلی، جلوگیری از استهلاک خودروهای جمع آوری زباله، اتلاف سوخت، انرژی و زمان از دیگر مزیت‌های این طرح محسوب می‌شود.

شهردار منطقه دو تبریز با تاکید بر اینکه شهروندان با هدف رعایت زمان بیرون گذاشتن زباله‌ها و در راستای اجرای مفید این طرح، از آن‌ها درخواست می‌شود با کارگران تلاشگر حوزه خدمات شهری همکاری کنند.

کد خبر 747137

دیگر خبرها

  • فقط ۳ درصد از پسماندهای خانگی یزد تفکیک می‌شوند
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک در تهران
  • ضرورت آموزش جمع‌آوری و تفکیک پسماند در مدارس
  • ضرورت اجرای آموزش جمع‌آوری پسماند و تفکیک زباله در مدارس
  • سرانه ۶۰۰ گرمی تولید زباله شهروندان یزدی
  • فقط ۳ درصد از پسماند‌های خانگی تفکیک می‌شوند
  • آغاز اجرای طرح آزمایشی جمع‌آوری زباله از جلوی در منازل در تبریز
  • جمع‌آوری پسماندهای جزء ساختمانی در فازهای بعدی اپلیکیشن «اصپاک»