Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی گفت: قیمت کنونی هر کیلو قزل آلا با کاهش ۲ تا ۳ هزار تومانی به ۶۲ تا ۶۳ هزار تومان رسیده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، آرش نبی زاده مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی گفت: قیمت هر کیلو قزل آلا بعد از شب یلدا با کاهش ۲ تا ۳ هزارتومانی در عمده فروشی‌ها به ۶۲ تا ۶۳ هزار تومان رسیده که این امر بیانگر ورشکستگی تولیدکنندگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او قیمت تمام شده هر کیلو قزل آلا را ۶۵ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با افزایش قیمت در هفته‌های اخیر، تولیدکنندگان نسبت به تولید رغبت بیشتری از خود نشان دادند که مجدد با تورم و افزایش قیمت نهاده، سود‌های قبلی از بین رفت و به عبارت دیگر این افزایش هزینه تمام شده، کام تولیدکننده را تلخ کرد.

نبی زاده ادامه داد: علی رغم افزایش ۵۰ درصدی قیمت قزل آلا نسبت به سال قبل، اما هزینه‌های تولید به قدری افزایش یافت که جوابگوی هزینه تولید نیست و هم اکنون خیلی از مزارع متضرر هستند.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی درباره وضعیت صادرات قزل آلا گفت: امسال برآورد‌ها حاکی از آن است که صادرات قزل آلا به ۱۲ هزار تن برسد، اما نمی‌دانیم در سامانه گمرک آمار‌ها چطور ثبت می‌شود و این احتمال وجود دارد که با کد دیگری در سامانه ثبت شده باشد که جزو آمار قزل آلا نمی‌آید.

به گفته او، با توجه به روند خوب صادرات، پرورش دهندگانی که می‌توانند تولید صادراتی داشته باشند، وضعیتشان مناسب است.

نبی زاده درباره تاثیر تغییر در تخصیص نرخ ارز نهاده بر بازار قزل آلا گفت: تغییر نرخ ارز نهاده‌های دامی به واسطه افزایش قیمت مرغ منجر به رقابتی شدن بازار با قزل آلا می‌شود، هر چند به دلیل کاهش قدرت خرید خانوار و وضعیت معیشتی مردم حاضر به افزایش قیمت نیستیم.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی ادامه داد: با تغییر نرخ ارز نهاده، قیمت مرغ به قیمت قزل الا نزدیک می‌شود که با این وجود ماهی به جایگاه واقعی خود در سبد مصرفی می‌رسد.

او گفت: تغییر در تخصیص نرخ ارز هر چه سریع‌تر باید اتفاق بیفتد یا به تمامی بخش‌ها ارز ترجیحی داده شود تا تولیدکنندگان بتوانند با آسودگی‌خاطر به تولید ادامه دهند، این درحالی است که در سه سال گذشته تولیدکنندگان قزل آلا به سبب بحث یارانه با مشکلاتی روبه رو شدند.

این مقام مسئول درباره اینکه واحد‌های پرورشی با ۵۰ درصد ظرفیت هم کار نمی‌کنند، گفت: طی سه سال گذشته با تخصیص ارز ترجیحی به واردات نهاده‌های دامی، تقاضا برای خرید ماهی به واسطه ارزان بودن مرغ کاهش یافت، کمااینکه به رغم عرضه محصول با ضرر هم مردم توان خرید ندارند که نبود تقاضا در بازار قزل آلا بیانگر افت مصرف ماهی است که با این وجود آینده روشنی پیش روی تولید نیست.

نبی زاده با تاکید بر این موضوع که تغییر در تخصیص نرخ ارز تاثیر ناچیزی بر بازار قزل آلا دارد، گفت: تولیدکنندگان قزل آلا ۵ درصد یارانه و تولیدکنندگان مرغ ۹۵ درصد یارانه می‌گیرند که با این وجود افزایش قیمت ماهی چندان نیست و در مقابل نوسان قیمت مرغ منجر به رقابتی شدن بازار قزل آلا می‌شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: قزل آلا ماهی افزایش قیمت کیلو قزل آلا بازار قزل آلا افزایش قیمت هزار تومان نبی زاده نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۳۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان از بازدید تولیدکنندگان هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین خبرداد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین‌المللی لاستیک و پلاستیک در کشور چین اظهار داشت: دستاورد بازدید از نمایشگاه‌های تخصصی خارجی، افزایش سطح تعاملات و روزآمدن شدن و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در تولیدات صنایع کوچک و بزرگ استان خواهد بود چراکه یکی از سیاست‌های استان توسعه واحدهای پایین دستی با استقرار در شهرک‌های صنعتی و حمایت از این واحدهای صنعتی است.

شهرزاد با اشاره به 7 ناحیه صنعتی راه‌اندازی شده در سال گذشته‌ افزود: آشنایی تولید کنندگان و صنعتگران با تجهیزات و ماشین‌آلات جدید در محیط‌های نمایشگاهی بین‌المللی می‌تواند در ارتقاء کیفیت تولیدات و افزایش سطح صادرات مؤثر باشد که تسهیلات تکمیلی تبصره 18 برای تجهیز واحد‌های تولیدی به ماشین آلات به روز و مورد نیاز واحدهای تولیدی درنظر گرفته شده است.

وی رونق بخشی به شهرک‌ها و نواحی صنعتی را جزء سیاست‌های اقتصادی استان برشمرد و افزود: در بازدیدی که از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک انجام شد مذاکرات دوجانبه بیشتری بین تولیدکنندگان شکل گرفت که در توسعه تولیدات فعلی و ایجاد صنایع جدید در راستای تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد اشتغال پایدار اثربخش خواهد بود.

گفتنی است هیئت تجاری و اقتصادی استان هرمزگان بااستقبال گرم سرکنسول در فرودگاه شانگهای، وارد کشور چین شده و در اولین و دومین روز از سفر هیات تجاری، مذاکرات دوجانبه تولیدکنندگان هرمزگانی با طرف چینی در حوزه‌های مختلف بویژه تولید قطعات بتنی و متدهای سبک ساختمانی، توسعه واحدهای پتروپلاستیک، تولید آب معدنی و تولید پلاستوفوم صورت پذیرفت همچنین نمایشگاه بین‌المللی صنعت لاستیک و پلاستیک (CHINA PLUST) کشور چین نیز در شهر شانگهای مورد بازدید هیئت تجاری قرار گرفت.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • قیمت گذاری دستوری، باعث افزایش قیمت لاستیک می‌شود
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد