Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور مجلس رئیس جمهور گفت: در طرح اختصاص سهمیه بنزین به افراد به جای خودروها، تعاملی میان مجلس و دولت وجود دارد و نظر نمایندگان تامین می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید محمد حسینی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با وجود تلاش وافر دولت و مجلس برای ارتقاء معیشت مردم، چقدر میان این دو قوه در اظهارنظر‌ها هماهنگی وجود دارد؟ افزود: نخستین اولویت دولت مردمی سیزدهم، مسئله سلامت مردم است که با عنایت الهی و با اهتمام جدی، تا حد زیادی از مشکلات از سر راه برداشته شد و امیدواریم بساط کرونا به طور کامل برچیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: دومین مسئله و دغدغه دولت مسائل اقتصادی و معیشت مردم بود که نهایت تلاش صورت گرفت و با حضور معاون و دستیار اقتصادی، تیم اقتصادی دولت؛ تقویت و از همه صاحبنظران و اندیشمندان کمک گرفته شد تا بتوانند طرح‌ها و ایده‌های خود را ارائه دهند و بحث سند تحول هم که در دولت مطرح است بخش مهمی از آن به مسئله اقتصادی مربوط می‌شود.

حسینی افزود: افزایش تولید، ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی و جذب سرمایه گذاری مهم‌ترین برنامه‌های اقتصادی دولت است.

معاون امور مجلس رئیس جمهور گفت: دولت در خصوص تصمیماتش سعی دارد که با نمایندگان مجلس تعامل داشته باشد و قبل از ارائه لایحه بودجه 1401 این تعامل صورت گرفت و

رئیس سازمان برنامه و بودجه با کمیسیون‌های مختلف مجلس به ویژه اقتصادی و با برخی فعالان و صاحبنظران اقتصادی جلسه‌ای برگزار کرد که در نهایت لایحه‌ای تقدیم مجلس شد.

حسینی افزود: درباره بنزین نیز همان طور که سخنگوی دولت اعلام کرد به گونه‌ای خواهد شد که یارانه‌ها عادلانه توزیع شود چرا که ما یارانه‌های پنهان و پیدا داریم و مشخص است که عادلانه توزیع نمی‌شود و آن‌ها که آب، برق، گاز و بنزین بیشتری مصرف می‌کنند در واقع یارانه بیشتری نصیبشان می‌شود و در مقابل آن‌ها که کم مصرف ترند یا مثلا خودرویی ندارند از یارانه کمتری بهره مند می‌شوند.

وی گفت: به تدریج باید به سمت عدالت حرکت کنیم که نمونه آن طرح بنزین است که به جای اینکه به خودرو تعلق پیدا کند به افراد داده شود.

معاون امور مجلس رئیس جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه طرح اختصاص سهمیه بنزین به افراد از چه زمانی اجرا می‌شود؟ گفت: بحث‌هایی در دولت مطرح است که در ستاد هماهنگی اقتصادی دولت و ستاد تنظیم بازار کار می‌شود و امیدواریم نتیجه خوبی داشته باشد.

حسینی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اجرای این طرح بدون مطرح شدن آن در لایحه بودجه امکان پذیر است؟ افزود: پیشنهاد‌های نمایندگان در لایحه مطرح است و هنوز جای جرح و تعدیل در بودجه وجود دارد و امسال بودجه را دو شوری کردند و قرار شد در شور اول، کلیات تصویب شود، بعد به کمیسیون تلفیق برود و مجدد برگردد که این در حال بررسی است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه امکان دارد این طرح امسال اجرا شود؟ گفت: به هر حال نظر نمایندگان تامین می‌شود و تعامل وجود دارد و تلاش می‌کنیم در اولین فرصت جلسه مشترکی با نمایندگان داشته باشیم تا از نظر آن‌ها در خصوص ارز ترجیحی، یارانه‌ها و موضوع بنزین و سوخت استفاده کنیم.

معاون امور مجلس رئیس جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چقدر دولت اصرار دارد طرح بنزین را امسال اجرا کند؟ افزود: دوستان اقتصادی دولت باید جزئیات این مسئله را مطرح کنند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پاسخ به سوالی مبنی معاون امور مجلس رئیس جمهور اقتصادی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۳۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی

با وجود اینکه قالیباف در دومین جلسه مشترک دولت و مجلس، تاکید کرده بود جلسه دیگری با دولت برگزار نخواهد شد، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، از برگزاری مجدد جلسات مشترک دولت و مجلس خبر داده است.

به گزارش خبرآنلاین، درحالی که ضرب الاجل قالیباف برای دولت رئیسی برای ارائه برنامه و راهکار‌های مدیریت بازار‌های اقتصادی، روز یکشنبه به پایان رسید نه تنها خبری از ارائه برنامه نشد، بلکه معاون رئیسی با انتشار نامه‌ای به مجلس ضمن بی توجهی آشکار به این ضرب الاجل، بر عملکرد اقتصادی دولت رئیسی با ارائه آمار‌هایی مُهر تایید زد.

قالیباف در نشست روز چهارشنبه هفته گذشته با دولتی‌ها تاکید کرده بود که جلسه سومی درکار نیست و اگر دولت در این بازه زمانی برنامه‌ای ارائه نکند، خود مجلس دست به کار خواهد شد، با این وجود، اما روز گذشته حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، در گفتگویی که با ایسنا داشت، با اشاره به برگزاری دو جلسه با حضور مقامات دولتی در مجلس شورای اسلامی برای بررسی مسائل ارزی در کشور مدعی شد حتما جلسات مشترک دولت و مجلس مجددا برگزار خواهد شد.

حاجی بابایی البته این را هم گفت که «تاکنون طی دو جلسه مهم با مقامات دولتی درباره ارز بحث و گفتگو کردیم و نظرات خود را گفتیم و نظرات دولت را نیز شنیدیم و در نهایت نیز قرار شد تا دولت راهکار‌هایی را که مورد توافق دولت و مجلس است و می‌توانند مشکلات را حل کنند، اتخاذ نماید.»

سکوت معنادار قالیباف

از سوی دیگر با اینکه تصور می‌شد با پایان ضرب الاجل تعیین شده برای دولت و نامه معاون رئیسی به مجلسی ها، قالیباف وارد فاز پاسخگویی شود، اما او در هیچ کدام از جلسات علنی این هفته مجلس اشاره‌ای به این واکنش دولت و پایان مهلت تعیین شده برای دولتمردان نداشت.

موضوعی که این احتمال را به ذهن متبادر کرده است که یا توافقی دیگر به مثابه توافق گذشته بین دولت و مجلس در پشت پرده صورت گرفته است یا قالیباف در فضایی که تحت فشار زیاد از سوی تندرو‌های نزدیک به دولت قرار دارد نمی‌خواهد این فضا را علیه خود تشدید کند.

گفتنی است که دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه، ۵ اردیبهشت ماه، با حضور وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی و معاون پارلمانی دولت و محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددی مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شده بود.

محمد باقر قالیباف، در این جلسه با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفته بود؛ «به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد. ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه (۹ اردیبهشت) برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.»

دیگر خبرها

  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • بیشترین اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در این دولت حضور دارند 
  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • تاکید رئیسی بر حضورگسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • رئیس جدید اداره امور شعب استان گلستان معرفی شد
  • روز خلیج فارس نماد استقلال، هویت ملی و استکبار ستیزی ملت ایران است