Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کل انجمن صنفی صنعت پتروشیمی گفت: کمبود خوراک در نیروگاه‌ها منجر به افت صادرات محصولات پتروشیمی به ارزش ۷۰۰ میلیون دلار شده است.

احمد مهدوی ابهری در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به آخرین وضعیت خوراک صنایع پتروشیمی، گفت: صنایع پتروشیمی برخلاف واحدهای فولادی و سیمانی، از گاز متان برای خوراک در واحدهای اوره، آمونیاک و متانول استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: روزانه ۷۲ میلیون مترمکعب گاز در پتروشیمی‌ها مصرف می‌شود، اما مقدار مصارف خانگی ۶۰۰ میلیون مترمکعب است، تصریح کرد: ارزش تولیدات صنعت پتروشیمی هرسال ۲۱ میلیارد دلار است لذا اگر گازی که به مردم داده می‌شود تبدیل به مصرف پتروشیمی شود سالانه ۱۷۰ میلیارد دلار ارزش خواهد داشت.

دبیر کل انجمن صنفی صنعت پتروشیمی افزود: از ۷۰ میلیون مترمکعب گازی که در نیروگاه‌ها به‌صورت روزانه دریافت می‌شود باید ۲۰ میلیون مترمکعب آن را در فصل زمستان کاهش دهیم.

مهدوی ابهری بابیان اینکه برخی از پتروشیمی‌ها یک فازشان کار نمی‌کند و با ۵۰ درصد ظرفیت کار می‌کنند، گفت:  بیشترین آسیب ناشی از کمبود خوراک در پتروشیمی‌ها در اوره، آمونیاک و متانول ایجادشده است.

دبیر کل انجمن صنفی صنعت پتروشیمی خاطرنشان کرد: کمبود خوراک در نیروگاه‌ها منجر به افت صادرات محصولات پتروشیمی به ارزش ۷۰۰ میلیون دلار شده است.

 

بیشتر بخوانید: هیچ‌گونه آتش‌سوزی در سکوی ۱۶ اتفاق نیفتاده است

 

انتهای پیام/

برچسب ها: پتروشیمی مهدوی ابهری گاز

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پتروشیمی مهدوی ابهری گاز صنعت پتروشیمی پتروشیمی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۳۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حامد نجفی علمدارلو، قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و ادامه آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تأمین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تأمین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تأمین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی