Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@16:41:11 GMT

استاندار: جایگاه فارس در کسب و کار ارتقا یابد

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۴۴۴۸۸

استاندار: جایگاه فارس در کسب و کار ارتقا یابد

محمدهادی ایمانیه شنبه در پنجاه و یکمین جلسه گفت و گوی دولت و بخش خصوصی تصریح کرد: با یک اقدام تحقیقاتی برای مشخص نمودن تمام معیارها در استانهای موفق، موارد به دستگاه های اجرایی استان برای ارتقای شاخص ارزیابی ارسال شود. 
استاندار فارس با اشاره به اینکه فضای استان آماده برای کسب و کار و سرمایه گذاری است گفت: در صورتی که سرمایه گذار نسبت به تعلل و کندی کار دستگاهی گلایه دارد می تواند با مراجعه به معاونت امور اقتصادی نسبت رفع مشکل اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: سیاستگذاری و شعار ما این است که از این پس استان فارس بهشت سرمایه گذاری است. 

محصولات کشاورزی ورودی به فارس،‌شناسنامه دار شوند
بررسی میزان نیترات و نیتریت در محصولات کشاورزی عرضه شده در میدان میوه و تره بار از دیگر دستور کارهای مطرح شده در این جلسه بود که استاندار فارس با اشاره به ضرورت شناسنامه دار بودن محصولات کشاورزی که به استان وارد می شود، گفت: شناسنامه دار بودن محصولات کشاورزی مبدا، ورود این محصول تولیدی به میدان تره و بار را مشخص می کند و در صورت بروز مشکل امکان پیگیری را فراهم می کند. 
ایمانیه بر آموزش به کشاورزان در مسیر تولید محصولات به عنوان یک ضرورت قابل توسعه در تولید محصولات کشاورزی استان اشاره کرد و گفت:استانداردهای لازم برای توسعه محصولات کشاورزی باید استخراج و در مسیر تولیدمحصولات به کشاورزان گوشزد شود.
روش های کشت های قراردادی به عنوان اهداف وزارت جهاد کشاورزی دولت سیزدهم در مسیر تولید محصولات کشاورزی با کیفیت، موضوع دیگری بود که استاندار فارس به آن اشاره کرد و گفت:در این روش تامین سم،بذر و بیمه نمودن کشاورز جزو تعهدات دولت است و در قبال آن محصول کشاورزی تولید شده به دولت تحویل داده می‌شود.

کاهش استفاده سموم کشاورزی در دستور کار باشد
ایمانیه با تاکید بر اهمیت تولید محصول استاندارد و ضرورت توجه به سلامت مصرف کنندگان عنوان کرد: در مسیر تولید محصول باید میزان و نوع سم استفاده شده در تولید محصول کشاورزی با ضابطه مندی در دستور کار قرار بگیرد.
وی داشتن یک برنامه زمانبندی در کاهش میزان سموم قابل استفاده در محصولات کشاورزی را به عنوان یک راهبرد اصلی برای دستگاه های اجرایی دانست و گفت: در برنامه زمانبندی، نقش دستگاه ها مشخص گردد.
استاندار فارس همچنین بر تهیه یک سند جامع برای کنترل سموم خطر ساز در محصولات کشاورزی به عنوان تکلیف دستگاه اجرایی و ارائه راهکارهای تولید محصولات سالم تاکید کرد.

تنزل جایگاه فارس در گزارش ارزیابی محیط کسب و کار
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس نیز در این نشست گفت: بر اساس نتایج گزارش ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی کشور مرتبط با محیط کسب و کار، دستگاه‌های اجرایی فارس با ۱۰ پله سقوط در رتبه شانزدهم در کشور قرار گرفتند.
یلدا راهدار افزود: بر اساس گزارش مذکور، استان فارس در میانگین شاخص ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در سال ۹۹ با میانگین شاخص چهار و ۶ دهم و ۱۰ پله تنزل رتبه شانزدهم را به خود اختصاص داده در حالی که در سال ۱۳۹۸ با میانگین شاخص چهار و ۳۳ در جایگاه ششم قرار داشته است.
وی ادامه داد: در مولفه سهولت در فرآیندهای اداری و سرعت در ارائه خدمات نیز فارس رتبه هفدهم را از آن خود کرده که در این مولفه نیز نسبت به پارسال، هشت پله تنزل داشته است.
او اظهار داشت: در مولفه کیفیت رسیدگی به درخواست‌های قانونی مراجعه کنندگان هم استان فارس در سال ۹۹ با ۱۲ پله تنزل نسبت به سال ۹۸ در جایگاه بیستم قرار گرفت.
او گفت: همچنین این استان در مولفه نحوه رفتار با فعالان اقتصادی و تکریم ارباب رجوع نیز سال گذشته در جایگاه چهاردهم قرار گرفت که در این زمینه نیز نسبت به سال هشت پله تنزل یافته است.
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی فارس بیان کرد: در مؤلفه شفافیت و اطلاع‌رسانی در زمینه نحوه ارائه خدمات نیز این استان در جایگاه شانزدهم قرار گرفت و نسبت به سال ۹۸ هفت پله تنزل یافت.

برچسب‌ها اتاق بازرگانی ایران شیراز استانداری فارس محمدهادی ایمانیه فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتاق بازرگانی ایران شیراز استانداری فارس اتاق بازرگانی ایران شیراز استانداری فارس فارس دستگاه های اجرایی محصولات کشاورزی استاندار فارس تولید محصولات مسیر تولید تولید محصول کسب و کار پله تنزل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۴۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در بازدید از یک واحد پرورش مرغ گوشتی در دست ساخت گفت: در شورای معاونان وزارت جهاد کشاورزی به ریاست، وزیر جهاد عملکرد استان‌ها در شاخص مهم جوجه‌ریزی به صورت رسمی اعلام شد که استان کهگیلویه و بویراحمد، در این شاخص مهم، عملکردی درخشان داشته است. رضا بهنام‌پور افزود: از مردادماه سال قبل تاکنون وزارت جهاد کشاورزی برای همه استان‌ها، سهمیه‌ای برای جوجه‌ریزی تحت عنوان برش استانی مشخص کرد که استان کهگیلویه و بویراحمد نه تنها به صد درصد تعهد خود عمل کرده بلکه ۱۱ درصد نیز بیشتر جوجه‌ریزی داشته و در این زمینه رتبه دوم کشور را کسب کرد. بهنام‌پور ادامه داد: در سال‌های قبل، کمبود و حتی نبود مرغ در بازار یکی از دغدغه‌های مردم بود، اما در این دولت با احیای واحد‌های راکد، احداث چندین واحد تولیدی جدید و اجرای دقیق برنامه های جوجه‌ریزی و همچنین مجاهدت کشاورزان فعال در این زمینه، تولید گوشت مرغ، پایدار شده به طوری که در یک سال اخیر به ویژه در ۶ ماه اخیر به ندرت نیاز به تزریق مرغ منجمد در بازار شده است. وی با قدردانی از همه تولیدکنندگان و فعالان صنعت مرغ تاکید کرد: همواره مدافع حقوق تولیدکنندگان بوده و برای استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای حمایت از آنان و تحقق جهش تولید با مشارکت مردم، تلاش بیشتری خواهیم کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: یک میلیون و ۳۱۸ هزار قطعه در مرغداری‌های این استان جوجه‌ریزی شده است.

دیگر خبرها

  • کردستان دارای ظرفیت‌های مهم و ارزشمند اقتصادی است
  • وکلا وظیفه سنگینی در حفظ جایگاه خود و وکالت دارند
  • شیراز میزبان نمایشگاه تخصصی بین‌المللی کشاورزی شد
  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد
  • تولیدهندوانه بافلزات سنگین/سلامت محصولات کشاورزی چقدرتضمین می‌شود
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان