Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@05:14:38 GMT

چالش‌های مسکن ملی در شهر کارگرنشین ساوه

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۴۴۵۵۹

چالش‌های مسکن ملی در شهر کارگرنشین ساوه

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، با آغاز طرح مسکن ملی در کشور و ثبت‌نام از افراد و پالایش واجدین شرایط این طرح در سراسر شهرها و استان‌ها از جمله ساوه، حدود 500 واحد برای متقاضیان این شهر در نظر گرفته شد که با پیگیری‌های اداره کل راه و شهرسازی و مسئولان شهرستان این عدد به یک هزار و 848 واحد رسید.

عملیات ساخت پروژه‌های مسکن ملی در کوی مهر با 980 واحد، شهرک علوی با 384 واحد و بام ساوه با 484 واحد پس از اخذ پروانه ساخت از شهرداری ساوه زیرنظر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متقاضیان مسکن ملی در ساوه طی 2 مرحله 90 میلیون تومان آورده خواسته شده از سوی ستاد اجرایی را تامین کرده‌اند تا اینکه صبح روز جمعه 10 دیماه پیامکی مبنی بر واریز سومین مرحله از آورده متقاضیان به میزان 50 میلیون تومان برای آنها صادر شد.

این پیامک در راستای برگزاری جلسه مشترک شورای مسکن شهرستان‌های ساوه و زرندیه که شامگاه چهارشنبه برگزار شده بود ارسال شد که طی آن اعلام شد برای پیشرفت پروژه‌ها و تحویل آن تا سال آینده متقاضیان باید به فکر پرداخت 40 تا 50 میلیون تومان در هر 2 ماه باشند.

خبری که موجی از نگرانی را در بین متقاضیان به وجود آورد و آنها اعلام کردند اگر یک کارگر توانایی پرداخت این مبلغ در این مدت کوتاه را داشت قطعا تاکنون از راه‌های دیگر صاحبخانه شده بود، برخی دیگر اما تامین مالی را لازمه پیشرفت پروژه می‌دانند اما می‌گویند هیچ تضمینی برای اخذ مبالغ بیشتر در سال‌های آینده داده نشده و درواقع رقم نهایی یا علی الحساب در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

 به امید خانه دار شدن بعد از 20 سال مستاجری در  طرح ثبت نام کردم

یکی از متقاضیان مسکن ملی در این خصوص به خبرنگار فارس گفت: زمانی که دولت طرح حمایتی مسکن را آغاز کرد با هزاران امید و آرزو و به امید خانه دار شدن بعد از 20 سال مستاجری در آن ثبت نام کردم و با اعتماد به گفته مسئولانی که قیمت را متری 2 میلیون و 700 هزار تومان اعلام کردند بخشی از پول را از پس‌انداز و مابقی را بوسیله فروش خودرو و اندک طلای همسرم تامین کردم.

باقری افزود: با گذشت زمان مبلغ وام را 300 میلیون تومان کردند تا آورده متقاضی را کم کنند اما با اخباری که از جلسه منتشر شده مشخص گردیده ارقامی که برای ساخت این واحدها از متقاضیان طلب شده بیش از 250 تا 300 میلیون تومان است که با اقساط وام رقم بالایی خواهد شد.

گلایه از عدم پیشرفت پروژه 

متقاضی دیگری که در پروژه شهرک علوی است با گلایه از عدم پیشرفت پروژه علیرغم اینکه بعنوان اولین پروژه عملیات ساختش آغاز شده بود، گفت: ما در خردادماه سال 1399 اولین آورده را به میزان 40 میلیون تومان تامین کردیم اما میزان پیشرفت پروژه ما نسبت به دو پروژه دیگری که ماه‌ها بعد آغاز شد قابل مقایسه نیست.

 

طاهرنژاد افزود: تورم در زمان پرداخت 40 میلیون تومان با حال حاضر قابل مقایسه نیست و اگر در آن زمان اقدامات در خصوص تهیه مصالح و مواد اولیه اندیشیده می‌شد و آن مشکلات درون شرکتی بین پیمانکاران نبود امروز متقاضیان جبران کننده این ضرر نبودند.

وی تصریح کرد: چه تعهدی وجود دارد که متقاضیان این میزان آورده را تامین کنند و پروژه در سال آینده تحویل شود یا در هنگام تحویل رقم بالاتری از ما تقاضا نکنند؟ چرا ستاد اجرایی و راه و شهرسازی قراردادی را با متقاضیان منعقد نمی‌کند؟

عدم شفافیت مالی در این پروژه

یکی دیگر از افراد حاضر در این طرح نبود عدم شفافیت مالی در این پروژه را باعث بوجود آمدن مشکلاتی برای آنها دانست و گفت: اگر از روز اول می‌گفتند که باید دو ماه یا سه ماه یک بار این میزان پول را تا سقف عددی مشخص واریز کنید قطعا من و برخی افراد دیگر در این طرح شرکت نمی‌کردیم تا با فروش طلا و ماشین دچار ضرر مالی شویم.

تقوی اضافه کرد: به بهانه خرید و فروش امتیاز از امضای قرارداد با متقاضیان شانه خالی می‌کنند تا زیر تعهد نباشند در صورتی که خرید و فروش غیرقانونی این واحدها از ابتدای این موضوع در حال انجام است و میتوان با ساز و کار دقیق و قانونی از فروش امتیاز با قراردادنیز جلوگیری کرد.

این متقاضی مسکن ملی با گلایه از وضعیت فعلی بیان کرد: مدیران استان و نماینده و فرماندار باید وضعیت اقتصادی کشور و شرایط مالی و حقوق کارگران و اقشار ضعیف جامعه را برای ساخت این واحدها در نظر بگیرند وگرنه این خانه‌ها قطعا سال‌ها بر زمین خواهد ماند.

 شرایط ما کارگران را در نظر بگیرند 

دیگر متقاضی مسکن ملی ساوه در پروژه کوی مهر نیز خواستار ورود و اعلام موضع نماینده شد و عنوان کرد: از نماینده می‌خواهیم شرایط ما کارگران را در نظر بگیرد و صدای ما را از طریق مجلس به گوش دولت مردان برساند.

حسنی افزود: من توان تامین این میزان آورده را ندارم و به فکر انصراف هستم و تمام امید خود را برای خانه دار شدن نا امید می‌بینم و فکر می‌کنم این مسکن برای اقشار ضعیف نبوده است.

به گزارش فارس این ناراحتی‌ها از زمانی بروز داده شد که در جلسه کمیسیون شهرسازی ساوه و زرندیه عنوان شد که حداقل آورده متقاضیان 300 میلیون تومان بوده که باید هر 2 ماه یکبار به میزان 50 میلیون تومان تامین شود.

حال باید دید دولت و مجلس برای حمایت از متقاضیان این واحدها چه تصمیماتی خواهند گرفت و ستاد اجرایی و اداره کل برای شفافیت موضوع حاضر به انعقاد قرارداد با متقاضیان هستند یا خیر؟

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: مسکن کارگران ساوه شهرسازی مسکن ملی در ساوه میلیون تومان پیشرفت پروژه ستاد اجرایی مسکن ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۴۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه

تین نیوز

شهردار تهران گفت: به زودی بزرگراه یادگار امام به بزرگراه شهید بروجردی متصل می شود و در نهایت به آزاد راه ساوه می رسد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در دیدار با شهروندان محله یافت آباد در مسجد جامع چهارده معصوم با بیان اینکه کمتر از سه سال از شروع به کار ششمین دوره مدیریت شهری گذشته است، افزود: سعی کردیم تهرانی که تحویل خواهیم داد با آنچه تحویل گرفته ایم، متفاوت باشد. زمانی بیشترین خدمات و امکانات در نیمه شمالی تهران متمرکز بود. تلاش کردیم فاصله بین شمال و جنوب را کم کنیم. از مرداد سال ۱۴۰۱ پویش «امیدوافتخار» را آغاز کردیم تا هر هفته در یکی از مناطق ثمره خدمات را تقدیم شهروندان کنیم. تا امروز حدود ۱۲۰ پویش برگزار شده است.

زاکانی ادامه داد: یکی از رویدادهای «امیدوافتخار» که در منطقه ۱۸ برگزار شد، افتتاح ۳.۷ کیلومتر از بزرگراه شهید بروجردی بود. این پروژه سال ها رها شده بود. در مدیریت شهری قبلی روی بعضی از پل ها خاک ریخته بودند و می خواستند روی آن درخت بکارند! چون تصور نمی کردند، بتوان این پروژه ها را دنبال و تکمیل کرد.

او با اشاره به هزینه کرد اعتبارات برای تکمیل پروژه های شهری، تصریح کرد: برای تکمیل ۱۰۰ پروژه نخست پویش «امیدوافتخار»، بالغ بر ۱۷۸ هزار میلیارد تومان هزینه شده است. بالای ۸۰ درصد این پروژه ها در مدیریت شهری ششم آغاز شده و کسر قابل توجهی از آن ها متعلق به مردم جنوب پایتخت و پایین خط میدان انقلاب است.

اتصال بزرگراه یادگار امام به بزرگراه بروجردی

شهردار تهران با بیان اینکه یکی از مشکلات منطقه ۱۸ با توجه به همه استعدادها، این بود که در «بن بست» حمل ونقلی قرار داشت، اضافه کرد: به همین دلیل پروژه تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام» آغاز شد. این بزرگراه به زودی به بزرگراه شهید بروجردی متصل و در نهایت به آزادراه ساوه مرتبط خواهد شد. به این ترتیب مناطق ۹ و ۱۸ از شرایط بهتری در حوزه حمل ونقل بار و مسافر برخوردار می شوند.

زاکانی تصریح کرد: امسال پروژه امتداد یادگار امام تا میدان فتح افتتاح شود و شرایط جدیدی را برای منطقه ۱۸ فراهم کرده و بخشی از محرومیت در این منطقه رفع شد. همچنین بخش قابل توجهی از پروژه باغ راه حضرت زهرا(س) هم امسال افتتاح می شود. همین حالا چند پیمانکار با هم در این پروژه در حال فعالیت هستند. باغ راه حضرت زهرا(س)، به طول ۹.۵ کیلومتر دو منطقه ۱۷ و ۱۸ را به هم متصل کرده و یک محل بی دفاع شهری را به فضای سبز و دیگر کاربری های فرهنگی و تفریحی بدل می کند.

او اضافه کرد: آن طور که شهردار منطقه ۱۸ گزارش داده است، در این ۲ سال، بالغ بر پنج همت پروژه های محلی در منطقه ۱۸ افتتاح شده است. مناطق جنوبی پایتخت، فوق العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد. ما بدهکار مردم هستیم و تمام تلاش خود را برای خدمت به آنها انجام می دهیم. اما به دعا و پشتیبانی مردم برای خدمت و آبادانی نیاز داریم.

شهردار تهران با اشاره به اجرایی شدن پویش «من شهردارم»، تصریح کرد: سال ۱۴۰۱، شهروندان بالغ بر ۱۳۰۰ پروژه توسعه محلی را به ارزش ۴هزار میلیارد تومان انتخاب کردند. سال گذشته اغلب این پروژه ها به اتمام رسید. ۳۵۰ هزار نفر از شهروندان در پویش «من شهردارم» شرکت کردند. سال ۱۴۰۲، میزان مشارکت مردم در پویش «من شهردارم» به یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر رسید. آنها بالغ بر ۳هزار و سیصد پروژه را به ارزش حدود ۸ همت انتخاب کردند. این پویش نمودار روشنی از مدیریت مشارکتی و پیوستگی به متن جامعه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان+ فیلم
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • متقاضیان ملی مسکن هیچ قراردادی برای پروژه های نهضت ملی مسکن ندارند
  • زمین ۹۰ درصد متقاضیان نهضت ملی مسکن گناباد تامین شد
  • آرزوی سه ساله تامین زمین در طرح نهضت ملی مسکن شیراز
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه