Web Analytics Made Easy - Statcounter

با نزدیک شدن به پایان سال، مهلت مصوب از سوی مجلس شورای اسلامی به مرکز ملی بهبود و پایش محیط کسب و کار در زمینه ساماندهی به مجوز‌های شروع کسب و کار رو به پایان است.

به گزارش تابناک اقتصادی؛ در حالی وارد زمستان شده‌ایم که درگاه ملی مجوزهای کشور روزهای بسیار بدی را می‌گذراند. سامانه G4B این روزها کارآفرینان بسیاری را خسته کرده‌ است؛ روزهای متوالی و طولانی که سامانه به طور کلی از دسترس خارج شده بود و روزهای اندکی هم که این سامانه در دسترس عموم مردم قرار گرفت، روزهای خوبی برای مراجعان به این سایت نبوده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درگاه ملی مجوزهای کشور مشکلات بسیار متعددی را با خود حمل می‌کند؛ مشکلاتی مانند ناقص بودن امکان جستجو در بین مجوزهای مختلف. این ایراد بزرگ سامانه G4B از ابتدای شروع به کار این سامانه همراه آن بوده‌ است و در روزهای پایانی مهلت مصوب در ماده ۷ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ از سوی مجلس شورای اسلامی نیز برای دفعات متوالی، شاهد ایراد در جستجو هستیم؛ به صورتی که اکنون امکان جستجو در این سایت فراهم نیست و برای جستجو در بین مجوزها به سایت قدیمی باید مراجعه کرد که اگر خوش شانس باشید و در ابتدای ورود به سایت قدیمی، موفق به مشاهده پیامی که برای چند ثانیه ظاهر می‌شود شوید، می‌توانید با کلیک روی آن به قسمت جستجو منتقل شوید و به دنبال مجوز مورد نظر خود بگردید.

عدم امکان جستجو در سایت، تنها یکی از ساده‌ترین اشکالات درگاه ملی مجوزهای کسب و کار است. در این روزها شاهد هستیم که این سامانه از درگاهی برای صدور مجوز بودن تبدیل به یک صفحه‌ی حاوی چند لینک شده‌ است.

درگاه ملی مجوزهای کشور از ابتدا با کاربری صادر کردن مجوزهای مختلف شروع کسب و کار راه‌اندازی شد، ولی در طول زمان به محلی برای جمع‌آوری آیین‌نامه‌ها و ضوابط مختلف دستگاه‌ها تبدیل شد و در نهایت در این روزهای پایانی سال مانع‌زدایی از تولید شاهد این هستیم که درگاه ملی مجوزهای کشور، کامل کاربری خود را از دست داده‌ است.

جالب‌تر آنکه با کلیک روی لینک‌های پایین صفحه برای ثبت شکایت و یا درخواست مشاوره کسب و کار به سایت قدیمی ارجاع داده می‌شوید و نمی‌توانید شکایتی ثبت کنید. چند باری برای پیگیری چند مجوز با شماره‌های مندرج در درگاه ملی مجوزهای کشور تماس گرفتیم؛ اما متاسفانه موفق به برقراری ارتباط با کارشناسان مربوطه نشدیم.

درگاه ملی مجوزهای کشور طبق اصلاحیه ماده ۷ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل چهل و چهارم مصوب اسفندماه سال ۹۹ موظف است، تمامی مجوزهای کشور را تا پایان اسفند سال ۱۴۰۰ جمع‌آوری کند و در سامانه خود قرار دهد؛ همچنین این درگاه موظف است تا صدور تمامی مجوزها را تنها از طریق سامانه G4B ساماندهی نماید. هرچند این مهم قدمی برای بهبود محیط کسب و کار است، باید دانست که مهم‌ترین عامل در بهبود محیط کسب و کار ارائه‌ی نقشه‌ی دریافت مجوز برای هر کسب و کار است.

مرکز ملی بهبود و پایش محیط کسب و کار باید مراحل مختلفی را که یک کارآفرین برای شروع کسب و کار خود طی کند، در یک نمودار به صورت ترتیبی برای استفاده عموم مردم آماده کند.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: ایام فاطمیه اومیکرون قاسم سلیمانی مذاکرات وین ابومهدی مهندس کسب و کار سامانه G4B مجوز اشتغال جوانان ساماندهی مجلس پایش محیط کسب و کار ایام فاطمیه اومیکرون قاسم سلیمانی مذاکرات وین ابومهدی مهندس درگاه ملی مجوزهای کشور شروع کسب و کار محیط کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۷۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، مهدی دوستی استاندار هرمزگان در جلسه وبیناری با فرمانداران که به محوریت حذف مجوزهای کاغذی برگزار شد، اظهار داشت: در نظام بروکراتیک ارتباطات انسانی و کاغذ منشأ فساد هستند که با حذف آن‌ها و توسعه سامانه‌های الکترونیک گلایه مهم مردم از فساد نیز رفع می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم شفاف سازی در تمام ابعاد تجاری، مالی و تخصیص یارانه‌های دولتی، افزود: تاکید دارم نباید محدودیت‌ها باعث زیان فعالان واقعی حوزه بازار و اقتصاد شود و یکی از موارد ساماندهی شناسایی ایشان از طریق درگاه‌های الکترونیک است.

استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه هرمزگان اولین استان ایجاد کننده واحد مبارزه با پول شویی در کشور بوده، گفت: سال گذشته با جدیت شفاف سازی را آغاز کرده‌ایم در حوزه‌های مختلف، از انتقال پروانه‌های مالیاتی، کارت‌های بازرگانی و حساب‌های بانکی مجهول تا بازپس‌گیری چندصد قطعه زمین واگذارشده برای انجام فعالیت اقتصادی که هیچ اقدامی در این زمینه انجام نداده بودند.

دوستی ضمن بررسی آخرین آمار ثبت نام صنوف مختلف در درگاه ملی مجوزها در تمام شهرستان‌های استان، اظهار داشت: فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی تکلیف دارند وقت بگذارند تا جایگزینی پروانه کسب الکترونیک به طور کامل انجام و تا فرصت ۲۵ اردیبهشت ماه همه اصناف شناسه یکتا دریافت کنند.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان افزود: باید میان فعالین اقتصادی واقعی و غیر واقعی تفکیک ایجاد شود و حمایت‌ها بویژه در راستای تحقق شعار سال به فعالان واقعی اختصاص داده شود که این مسئله با ثبت نام صنوف در درگاه ملی مجوزها تسریع خواهد شد.

کد خبر 6090278

دیگر خبرها

  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • برپایی میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی در بازار و مترو تهران | ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شد
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد
  • سازمان ملی استاندارد صدرنشین جدول تبدیل دستگاهی
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد