Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@22:28:54 GMT

اعتراضی ما نسبت به حرف‌هاست نه کنار گذاشتن فیلم

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۴۹۳۳۶

اعتراضی ما نسبت به حرف‌هاست نه کنار گذاشتن فیلم

به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا، محسن دریالعل در نشستی رسانه‌ای که عصر یکشنبه (۱۲ دی‌ماه) در سازمان هنری رسانه‌ای اوج، برگزار شد، با توضیح تغییر تمرکز سازمان اوج، اظهارداشت: ما در این سازمان در زمان متاخر ریل تولیدات‌مان را تغییر داده‌ایم و گرچه در تولید فیلم کم کار بوده‌ایم اما به‌سمت سریال سازی رفته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: یکی از دلایلی هم که در دوسال اخیر حرکت ما به سمت تولید در سریال سازی را شتاب بخشید، اپیدمی کرونا و تعطیلی سینماها بود. 

بر این اساس ما تعداد زیادی سریال در دست تولید داریم که در مراحل مختلفی از اتمام فیلمنامه گرفته تا مباحث فنی برای نمایش قرار دارند

دریالعل اضافه کرد: ما این تغییر موضع را در تولید از سمت سینما به سمت سریال سازی داشته‌ایم چرا که دنبال بازگشت سرمایه بوده‌ایم و این مهم را در سینما نمی‌بینیم. 

وی ادامه داد: بازگشت سرمایه موضوع کم اهمیتی نیست و سازمان اوج همواره این بازگشت سرمایه را مدنظر و در اولویت خود دارد. 

مدیر مرکز فیلم و سریال اوج تصریح کرد: حرف خوب را باید خوب و در معیار خودش زد؛ چون کیفیت تولیدات صدا و سیما در سال‌های اخیر کم شده است ما مدیوم سریال را قالب مناسبی برای تولیدات باکیفیت می‌دانیم. 

وی افزود: نمونه سریال‌های سازمان اوج، سریال مستوران است که با پولی کم اما باکیفیت بالا تولید شده است. 

دریالعل ادامه داد: در حقیقت سریال مستوران با بودجه روتین تلویزیون تولید شده اما به نسبت و در مقایسه با آثار روتین تلویزیونی، بهتر و بالاتر است. 

این مدیر فرهنگی بیان کرد: البته ما ادعای تولید سریال در رده الف نداریم اما مخاطب می‌تواند با تماشای این آثار در این باره قضاوت کند. 

ما برای دپوکردن فیلم در کشوها و آرشیو فیلم تولید نمی‌کنیم بلکه دنبال دیده شدن و اثرگذاری هستیم 

وی با اشاره به درخواست برخی از فیلم‌های حاضر در چهلمین جشنواره فیلم فجر برای همکاری با سازمان اوج، گفت: در جشنواره فجر امسال از ۲۲ فیلم حاضر، چهار فیلم هستند که تمایل همکاری و مشارکت اوج در پروژه‌هایشان را داشتند که ما به دلایل مختلف من الجمله بحث کیفی ورود نکردیم چراکه ما خود را سازمان تولیدکننده می‌دانیم و نه سازمانی صرفا مشارکتی. 

دریالعل اظهار داشت: انیمیشن پسر دلفینی را برای حضور در جشنواره فیلم فجر سال گذشته داشتیم اما به دلیل نبود انیمیشن در این جشنواره آن را کنار گذاشتیم اما اخیرا حق فروش آن را ۶۰۰ هزار دلار فروخته‌ایم و این رقمی دو برابر هزینه تولید آن بوده است. 

وی اضافه کرد: با این مصداق می‌خواهم بگویم که ما در سازمان هنر و رسانه‌ای اوج به دنبال ارز آفرینی هم هستیم. 

مدیر مرکز فیلم و سریال سازمان هنری رسانه‌ای اوج در ادامه به توضیح درباره فیلم مسیح پسر مریم پرداخت و با ابراز گلایه نسبت به کنار گذاشتن این فیلم در جشنواره فیلم فجر گفت: می‌خواهیم بدانیم این فیلم چه مشکل و چه ایرادی دارد که در این جشنواره رد شده است. 

ما اعتراضی نسبت به صرف کنارگذاشته شدن این فیلم در جشنواره نداریم بلکه اعتراض ما به حرف‌های متناقضی است که می‌شنویم 

دریالعل تاکید کرد: هیئت انتخاب رفتار حرفه‌ای با ما نداشته است؛ ما ۲۴ ساعت قبل از اعلام آثار در لیست بودیم و بعد چه اتفاقی افتاد که کنار گذاشته شدیم، نمی‌دانیم. 

وی ادامه داد: ضمن اینکه رسم امانت جشنواره این بود که اگر به هر دلیلی این فیلم را کنار گذاشتند، از آن حراست کنند؛ چرا برخی این فیلم را دیده‌اند و حواشی کسانی که با تماس می‌گیرند که فیلم را دیده‌اند را متوجه نمی‌شوم. 

وی گفت: ما در تلاش هستیم که برای فیلم مسیح پسر مریم پروانه نمایش بگیریم و در روزهای جشنواره این فیلم را برای اهالی رسانه پخش خواهیم کرد تا خود شما قضاوت کنید. 

مدیر مرکز فیلم و سریال اوج اظهار داشت: مسیح پسر مریم فیلمی خوش ساخت، خوش ریتم و سرپایی است که یک جوان دهه هفتادی ساخته و با قیمت زیر ۶ میلیارد تولید شده است.

وی افزود: این اولین بار نیست که جشنواره فیلم فجر فیلمی از سازمان اوج را کنار گذاشته است ما به‌ قواعد احترام گذاشته‌ایم اما خواستیم که این توضیحات را به رسانه‌ها ارائه دهیم. 

دریالعل در انتها با اشاره به یکی از جدیدترین ساخته‌های سازمان سینمایی اوج تاکید کرد: نائله مینی سریالی مناسبتی و ده قسمتی است که برای محرم امسال تولید شده و باز هم باید تاکید کنم که این سریال هم با بودجه تولیدات روتین تلویزیون تهیه و تولید شده اما کیفیت تولیدات تاریخی را دارد. 

برچسب‌ها سینمای ایران جشنواره فیلم فجر سازمان هنری رسانه ای اوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سینمای ایران جشنواره فیلم فجر سازمان هنری رسانه ای اوج سینمای ایران جشنواره فیلم فجر سازمان هنری رسانه ای اوج جشنواره فیلم فجر رسانه ای اوج سازمان اوج تولید شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۹۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است

اکبر شوکت در انتقاد از واگذاریِ تعیین دستمزد کارگران به مجلس اظهار داشت: صحبت‌های مسئولانِ وزارت کار نشان می‌دهد که آن‌ها اعتقادی به سه‌جانبه‌گرایی و اصلا اعتقادی به شرکای اجتماعی ندارند. آن‌ها می‌خواهند برخلافِ روالی که در بسیاری از کشور‌ها جاری است تشکیلاتِ کارگری را کنار بزنند.

به گزارش ایلنا، از قرار معلوم تصمیم وزارت کاری‌ها برای واگذاریِ تعیین دستمزد کارگران به مجلس جدی است. این موضوع طی دو ماه اخیر بار‌ها از زبانِ وزیر کار و معاونِ روابط کارش مطرح شده است. وزیر کار می‌گوید لایحه‌ای که در این خصوص نوشته شده مراحلِ پایانی تدوینش را می‌گذراند و رعیتی فرد نیز در تازه‌ترین اظهاراتش گفته: «برخی نمایندگان در سنوات گذشته مدام ایراد می‌گرفتند که چرا این تصمیم یا آن تصمیم درباره مزد گرفته شده است که ما در پاسخ راه حل را در سپردن این تصمیم به خود نمایندگان دیدیم، زیرا آنان بهتر از ما تصمیم خواهند گرفت!»

اکبر شوکت (نماینده کارگران) در اعتراض به تلاش برای واگذاری تعیین دستمزد به مجلس گفت: صحبت‌های این مسئولان نشان می‌دهد که آن‌ها اعتقادی به سه‌جانبه‌گرایی و اصلا اعتقادی به شرکای اجتماعی ندارند. آن‌ها می‌خواهند برخلافِ روالی که در بسیاری از کشور‌ها جاری است، تشکیلاتِ کارگری را کنار بزنند.

وی بیان کرد: در بسیاری از کشور‌های جهان، تشکل‌های کارگری آنقدر قدرت دارند که بتوانند مطالباتِ کارگران را مطرح و برای آن سازماندهی کنند. در اینجا می‌خواهند همان حقِ تعیینِ یک بار در سالِ دستمزد را هم از کارگران و نمایندگانِ آن‌ها بگیرند.

شوکت گفت: قانون کار برای حمایت از کارگران است تا آن‌ها بتوانند در مذاکره با کارفرمایانی که از قدرتِ بیشتری برخوردارند، حقوق خود را بگیرند. سه جانبه‌گرایی در قانون کار آمده و سازکاری برای تعیین دستمزد و تصمیم‌گیری برای سایر مسائل کارگران است. اگرچه سه جانبه گرایی آنطور که باید اجرا نمی‌شود و نظرِ نمایندگانِ کارگری از قدرتِ لازم برای تصمیم‌گیری برخوردار نیست، اما ظاهرا وزارت کار همین حد را هم تحمل نمی‌کند.

نماینده کارگران گفت: در قانون اصل مذاکره و پایه‌های مشارکت اجتماعی دیده شده است و این نشان از مترقی بودنی قانون ما دارد، حالا چرا باید این موادِ مترقی را با لوایح و دستورالعمل‌ها از بین برد؟ پس همه تصمیمات را به دولت واگذار کنید و مانند کره شمالی همه‌ی تشکل‌ها و گروه‌ها را کنار بگذارید!

شوکت بیان کرد: پیش از این هم وزارت کار برخوردِ خوبی با تشکلِ بزرگِ کارگران ساختمانی نکرد و کانون کارگران ساختمانی را به سمتِ انحلال برد، اگرچه به طور مستقیم دستور انحلال ندادند. اما ظاهرا اینطور که پیش می‌رود، به آنجا هم می‌رسیم.

وی تاکید کرد: این رفتار‌ها ضد مردمی و مغایر با دمکراسی است و با تمام اهداف انقلاب فاصله دارد. اهداف انقلاب افزایش مشارکت مردم بود. حتی این قبیل تصمیمات خلافِ نظرات مقام معظم رهبری است. ایشان می‌گویند اقتصاد را مردمی کنید و یکی از پایه‌های مردمی کردن این است که مذاکرات رشد پیدا کند و تشکل‌ها قدرت یابند. مذاکرات تشکل‌ها باید واقعی باشد، آن‌ها باید بتوانند امتیازات اقتصادی را با مذاکره از دولت‌ها بگیرند و در قالبِ تعاونی‌ها کار را به مردم واگذار کنند.

شوکت بیان کرد: یکی از ابزار مذاکره‌ی کارگران، شورایعالی کار بود و آقای وزیر همین را هم می‌خواهد از آن‌ها بگیرد. از آقای وزیر می‌خواهیم صحبت‌های رهبری را فراموش نکند. این اقدامات، ضد دمکراسی، ضد کار تشکیلاتی و ضد کارگری است و مغایر با قانون و سخنان رهبری است. مسیرِ و عملکردِ وزیر کار نتیجه‌ای جز نابودی تشکل‌ها ندارد.

دیگر خبرها

  • بازگشت مهاجم استقلال به تمرینات بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت
  • نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است
  • تلویزیون درام ورزشی می‌سازد/ چرا آثار کمدی کمتر به آنتن می‌رسد؟
  • سریال «سلمان فارسی» ۱۴۰۵ به پخش می‌رسد
  • «سلمان فارسی» پروژه‌ای جریان‌ساز
  • ترایبکا به سراغ سالگردهای خاطره‌انگیر می‌رود/۲۵ سالگی «سوپرانوها»
  • تلاش برای پخش سریال سلمان فارسی در سال ۱۴۰۵
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند
  • «سلمان فارسی» یک پروژه جریان ساز است/ پخش سریال در ۱۴۰۵
  • میرباقری: تلاش می‌کنیم «سلمان فارسی» را ۱۴۰۵ به پخش برسانیم