Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت ایرنا، سعید کریمی روز دوشنبه در نشست خبری افزود: واکسن‌های داخلی یا خارجی که بر روی دلتا موثر بودند به نظر می‌رسد که بر اومیکرون نیز اثر بخش هستند.

وی اظهار داشت: اکنون  ابتلا به آنفلوآنزا زیاد است و افراد به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند اما هنوز در زمینه واریانت ترکیبی دلتا و امیکرون موردی مشاهده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی ادامه داد: اکنون بیش از ۱۲۰ میلیون دز واکسن در کشور تزریق شده که از این تعداد بیش از هشت میلیون نفر دز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

به گفته وی، با انجام واکسیناسیون، تعداد افراد بستری در بخش مراقبت‌های ویژه به ۲۶۵۸ نفر در کشور کاهش پیدا کرده است.

کریمی تصریح کرد: تعداد مراجعه کنندگان سرپایی با علائم مشکوک به کرونا ۱۲۵۰ مورد است که در روزهای اخیر  مراجعه به مراکز درمانی روند  افزایشی نداشته است.

 وی ادامه داد: میزان بستری بیماران در حدود ۵۸۰۰ نفر و ۱۴۰۰ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و این به معنای عدم رعایت دستورالعمل‌ها نیست.

معاون وزیر بهداشت افزود: تفاوت درمانی بین بیماری کرونا و آنفلوآنزا وجود ندارد و بیمارستان‌ها در آماده باش کامل قرار دارند و امیدواریم دچار مشکل نشویم.

به گزارش ایرنا، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه ۲۸ آذر ماه مشاهده سویه اومیکرون کرونا در ایران را تایید کرد. 

نسخه الکترونیکی در جریان است ‌
کریمی به اجرای نسخه الکترونیکی از اول دی ماه اشاره کرد و افزود: قطعی اینترنت و برق از جمله مشکلات در زمینه نسخه نویسی الکترونیکی است و باید فرصت داد تا نواقص رفع شود.

وی اظهار داشت: توزیع پزشک در مناطق  باید بهتر شود و برای اینکه یک پزشک متخصص در مناطق طرحی خود بماند با ایجاد تسهیلات باید کاری کرد تا آن پزشک با رضایت بعد از دوران تعهد در مناطق محروم ماندگار باشند. 

کریمی خاطرنشان کرد: سهمیه مناطق محروم در حدود ۳۰ درصد است و این طرح برای بومی گزینی راه اندازی شده و در این خصوص بسته تسهیلاتی آماده و بعد از تصویب اجرا می‌شود.

تعداد پزشک در مناطق محروم کافی نیست
معاون درمان وزیر بهداشت تاکید کرد:  تعداد پزشک در مناطق محروم کافی نبوده، اما این موضوع به معنای کمبود پزشک نیست، زیرا همکاران در برخی مناطق تجمع پیدا کرده اند و با ایجاد تسهیلات در مناطق کم برخوردار باید کاری کرد تا پزشکان ماندگار شوند.

به گفته وی، تاکنون بیماری پشت در بیمارستان نمانده و مواردی مانند انتقال از اورژانس به بخش «آی سی یو» که بیمار فوت کند،  نداشتیم. 
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: اگر هم موردی فوتی رخ داده به دلیل آن بوده که بیمار دیر به پزشک مراجعه کرده و هیچ بیماری به دلیل نبود تخت پشت در بیمارستان‌ها نمانده است.

کریمی در خصوص ممنوعیت واکسن‌های خارجی گفت: این به حوزه درمان مربوط نمی‌شود و نمی‌توانم اظهار نظری کنم.

سامانه ۱۹۰ برای گزارش تخلفات 

وی درباره تخلفات زیر میزی اظهار داشت: سامانه ۱۹۰ برای گزارش و شکایات و نظارت‌ها راه اندازی شده و تمرکز ما در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها است و در صورت تخلف برخورد جدی خواهد شد.

کریمی تصریح کرد: درمان بیماران سرطانی و مبتلا به کرونا پیچیده‌تر است.

وی به بحث ارز دارو اشاره کرد و اظهار داشت: در زمینه قطع ارز دارو مشکلی نیست و جلسات متعدد در مجلس برگزار می‌شود و نمایندگان مجلس از حوزه سلامت دفاع می‌کنند.

برچسب‌ها سعید کریمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سعید کریمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت سعید کریمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت بیمارستان ها وزیر بهداشت مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۱۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟

سرانجام با اعلام رسمی وزیر بهداشت، دستورالعمل درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی، شکل اجرایی به خود گرفت.

به گزارش مشرق، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روزهای اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آنها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است