Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد خدایی روز دوشنبه در نخستین نشست کمیته برق ستاد انرژی خراسان رضوی در مشهد افزود: زمستان امسال شرایط مطلوبی را برای تامین سوخت نیروگاه ها داریم و مسوولان دستگاه های اجرایی مرتبط نیز اقدامات ارزشمندی در این زمینه انجام داده اند.

وی ادامه داد: هم اینک احداث چند نیروگاه در خراسان رضوی در حال انجام است که باید ظرف یک سال آینده دستکم یک واحد نیروگاهی در استان به بهره برداری برسد و به منظور شتاب بخشی به روند ساخت این نیروگاه ها پیگیر تامین اعتبارات لازم هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون استاندار خراسان رضوی گفت: این استان در حوزه مدیریت انرژی انجام اقدامات پایدارتری را مدنظر دارد که یکی از آنها توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، بهینه سازی ظرفیتهای موجود، افزایش ظرفیت تولید نیروگاه ها با بهره گیری از فناوریهای جدید است.

وی با اشاره به تشکیل ستاد انرژی به منظور وحدت بخشی در اقدامات مربوط به حوزه برق، آب، نفت و گاز افزود: نخستین نشست کمیته برق ذیل این ستاد با هدف وحدت بخشی به فعالیتهای صنعت برق و پشتیبانی از این حوزه در استان برگزار شده که امید است برگزاری اینگونه نشستها به همگرایی و هم افزایی جدی و اتخاذ تصمیم گیریهای موثر منجر شود. 

در این نشست مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط برنامه‌های عمومی خود را ارائه دادند تا با تدابیری که در دبیرخانه این ستاد اتخاذ می‌شود، تصمیمات در حوزه تولید، انتقال و توزیع به تصویب رسیده و در ستاد انرژی و شورای برنامه‌ریزی استان به نتیجه برسد.

براساس آمار اعلام شده روزانه ۱۷ میلیون لیتر سوخت برای مصرف در نیروگاه های استانهای خراسان مورد نیاز است که تاکنون تامین شده و روند تولید برق آنها نیز مطلوب است. 

برچسب‌ها مشهد انرژی برق شرکت مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران ستاد سوخت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد انرژی برق مشهد انرژی برق ستاد سوخت خراسان رضوی نیروگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۲۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،حمیدرضا کریمی فرد افزود: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰کیلو وات در استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.
به گفته کریمی فرد، افزون بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد پنج نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق فارس فعال هستند.
وی متوسط میزان تابش این استان را بین ۲ هزار تا ۲هزار و ۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و گفت: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق فارس درباره شرایط راه اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.
انرژی خورشیدی یک منبع اساسی از انرژی تجدیدپذیر است و بسته به نحوه جذب و توزیع انرژی خورشیدی یا تبدیل آن به برق خورشیدی، فناوری‌های آن به دو دسته خورشیدی غیرفعال و خورشیدی فعال تقسیم می‌شوند. تکنیک‌های خورشیدی فعال شامل استفاده از سیستم‌های فتوولتائیک، انرژی خورشیدی متمرکز و گرمایش آب خورشیدی برای مهار انرژی است.


دیگر خبرها

  • با نقطه مطلوب وضعیت بنادر ،‌گمرکات و انبارها فاصله داریم
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • وضعیت نابسامان نیروی کار در خراسان رضوی
  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • تامین امکانات مورد نیاز برای برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • نگاهی به وضعیت بارندگی‌ها و سیلاب در نقاط مختلف انابد + فیلم