Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ در شرایطی که ظاهرا شعله‌های همه‌گیری در سراسر کشور فروکش کرده افزایش نرخ ابتلا در برخی نقاط حکایت از ایجاد خوشه‌های تازه بیماری دارند و کارشناسان تاکید می‌کنند باید مراقب این خوشه‌ها باشیم. - اخبار استانها -

به‌گزارش گروه استانهای خبرگزاری تسنیم، در شرایطی که روی کاغذ شرایط همه‌گیری کرونا در سراسر ایران روند بهبودی به خود گرفته اما واقعیت امر اینجاست که نگرانی‌هایی از فعالیت ویروس امیکرون در کشورمان وجود دارد که کارشناسان نسبت به آن هشدار می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته کارشناسان افزایش مراجعه سرپایی به برخی مراکز درمانی و همچنین موارد بستری در تعداد از استان‌ها حکایت از این دارد که خوشه‌های تازه‌ای از همه‌گیری ایجاد شده و لازم است با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همچنین تکمیل روند واکسیناسیون مانع از شکل‌‌گیری بحران در کشورمان باشیم.

در این زمینه کارشناسان تاکید می‌کنند شکل‌گیری خوشه‌های تازه بیماری در گوشه و کنار ایران با درنظر گرفتن ورود سویه امیکرون می‌تواند یکباره بحرانی جدی به کشورمان تحمیل کند همانطور که اکنون در برخی کشورهای اروپایی می‌بینیم انفجار بیماری نگران کننده شده و محدودیت‌های گسترده‌ای را در این مناطق ایجاد کرده است.

به گفته این گروه بهترین و البته کم هزینه‌ترین راهکار رعایت پروتکل‌ها و تکمیل فرایند واکسیناسیون زیر سایه غربالگری هوشمند می‌تواند راهکاری مطمئن در مدیریت بحران آینده باشد که نباید نسبت به آن بی‌تفاوت باشیم.

آخرین اخبار امیکرون در ایران| بیم و امیدهای کادر درمان برای مقابله با موج ششم/ ویروس جهش یافته آفریقایی مهمان ناخوانده 45 درصد کشور است + نقشه و نمودارمحدودیت کیت‌های تشخیصی امیکرون؛ دستگاه‌های اجرایی فارس در کنترل کرونا کمک کنندبیمار مبتلا به "امیکرون" در همدان مشاهده نشدوضعیت شیوع امیکرون در استان مرکزی نگران‌کننده است

 

استان ایلام / لزوم تشدید کنترل مبادی ورودی برای پیشگیری از ورود مبتلایان

جهانگیر رستمزاد در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام، با تاکید بر کنترل ورودهای استان ایلام به ویژه مرز مهران و تردد مسافران این مرز اظهار داشت: کنترل ورودی‌های استان ایلام به ویژه مرز‌ مهران به دقت در حال انجام است و تمام تلاش بر آن است تا فرد آلوده به استان وارد نشود. 

معاون اقتصادی استاندار ایلام گفت: فعال‌تر شدن طرح شهید سلیمانی، ترغیب و مهیا کردن امکان تزریق واکسن دز سوم برای شهروندان، کنترل و نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تمام ابعاد نیز به جد برای مقابله با  سویه اومیکرون در دستور متولیان و برنامه ریزان پیشگیری کننده از ورود این ویروس در استان ایلام است.

فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا در ادامه خاطرنشان کرد: قرارگاه عملیاتی کرونا به صورت میدانی و عملیاتی،کوچکترین مسائل را  رصد می‌کند که خدا رو شکر با همراهی مردم و یاری خداوند امروز وضعیت پایداری دراستان حاکم است.

وی با تاکید بر تزریق دز سوم واکسیناسیون در راستای ایمن سازی جامعه از رسانه ها خواست با آگاهی بخشی به مردم و راه اندازی پویش ها بستر کار را فراهم آورند.

رستم زاد بر افزایش ضریب واکسیناسیون  در استان ایلام،  رانندگان سرویس مدارس و کنترل این حوزه تاکید کرد و با اشاره به خطرات سویه اومیکرون و قدرت ابتلای آن خواستار  بازگویی و بازخوانی پروتکل‌های بهداشتی و رعایت پروتکل‌ها در سطح استان ایلام شد.

تشدید اقدامات کنترلی در مرز مهران، اعمال قرنطینه برای افراد مشکوک و انجام تستها برای تردد کنندگان در مرز مهران مورد تاکید رئیس قرارگاه استانی مبارزه با کرونا  ایلام بود که گفت:  تشدید کنترل مبادی ورودی ایلام برای پیشگیری از ورود مبتلایان سویه اومیکرون یک ضرورت است.

استان کرمانشاه/ تاکنون موردی از امیکرون ثبت نشده

محمودرضا مرادی در در نشست ستاد مدیریت کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، اظهار داشت: تاکنون موردی از ابتلا به کرونای اومیکرون در استان گزارش نشده است و افرادی که دز سوم واکسن را دریافت کرده‌اند امکان ابتلای آن‌ها به این ویروس کمتر است.

وی از افرادی که واکسن نزده‌اند خواست سریعتر به مراکز و پایگاه‌های سطح استان مراجعه کنند عنوان کرد: در مجموع در استان 90 درصد دز اول، 80 درصد دز دوم و 16 درصد دز سوم واکسن را دریافت کرده‌اند.

مرادی گفت: هنوز 20 درصد جامعه به طور کامل واکسینه نشده‌اند یعنی 10 درصد از دز دوم باقی مانده و 10 درصد جامعه نیز هنوز هیچ واکسنی دریافت نکرده‌اند و این 20 درصد با توجه به جمعیت استان رقم بالایی محسوب می‌شود.

وی افزود: با توجه به اینکه ایام تعطیلات نوروز نیز نزدیک است و از نظر اقتصادی این دو ماه برای مردم اهمیت ویژه‌ای دارد بنابراین خود مردم باید کمک کنند که از نظر اقتصادی، جسمی و روانی دچار آسیب نشوند.

ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در این نشست اظهار داشت: 89.4 درصد افراد بالای 12 سال در استان دز اول واکسن کرونا ،77 درصد این افراد دز دوم و 17.5 درصد نیز دز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

وی عنوان کرد: نیروهای بهداشتی با تمام توان در حال ارائه خدمت به مردم هستند و هم اکنون تمام واکسن‌ها به استثنای واکسن آسترازنکا در مراکز تجمیعی استان وجود دارد.

شکیبا گفت: با توجه به شیوع سویه اُومیکرون در کشور و میزان سرایت بالایی که دارد، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و به ویژه تزریق دز سوم واکسن کرونا و استفاده از ماسک بیش از پیش ضروری است.

محمدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در این نشست اظهار داشت: دستگاه‌های اکسیژن‌ساز در بیمارستان‌ها باید سرویس شوند تا در پیک جدید بیماری با کمبود اکسیژن در بیمارستان‌ها مواجه نشویم .

وی عنوان کرد: در خصوص دارو و تجهیزات نیز برنامه ریزی‌های لازم انجام شده و در صورت مواجه شدن با پیک جدید مشکلی برای تأمین دارو و تجهیزات در بیمارستان‌ها نداریم‌.

محمدی گفت: اکنون داروی رمدسیویر به اندازه کافی در استان موجود است و کمبود سرم نیز برطرف شده است و تنها برای تأمین برخی آنتی بیوتیک‌های تزریقی مؤثر در درمان کرونا با کمبود مواجه هستیم که این مشکل کشوری است و به زودی توسط وزارت بهداشت برطرف خواهد شد.

استان سمنان/ بی‌تفاوتی عامل اصلی ایجاد بحران امیکرون است

کامران قدس سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان درباره میزان افراد بستری شده در شبانه روز گذشته اظهار داشت: 4 بیمار جدید در مدت شبانه‌روز گذشته در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بستری شدند.

وی گفت: از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون 50 هزار و 365 مورد مثبت بیماری کرونا بر اساس معیارهای تشخیصی آزمایشگاهی PCR در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شده‌اند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به بشتری شدن 4 بیمار جدید در مدت 24 ساعت گذشته تصریح کرد: مجموع بیماران بستری شده از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا ویروس تاکنون به ده هزار و 865 نفر رسیده است و سی و نه هزار و 500 بیمار نیز به صورت سرپایی شناسایی شدند.

قدس افزود: خوشبختانه کل موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید19 از ابتدای بروز و شیوع بیماری در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه به 9 هزار و 736 نفر رسید.

استان بوشهر/ موردی از امیکرون نداریم

سعید کشمیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بوشهر را 45 نفر دانست و اظهار داشت: روز گذشته 20 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده‌اند که از این تعداد 3 نفر از آنها ابتلا به کرونا مثبت، قطعی بوده‌اند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر با اشاره به اینکه اکنون 2 بیمار کرونایی استان در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند تصریح کرد: خوشبختانه هیچ کدام از موارد بستری در بخش‌های ویژه کرونایی، در وضعیت حاد این بیماری قرار ندارند.

کشمیری با اشاره به اینکه امروز مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان بوشهر به ثبت نرسید خاطر نشان کرد: تاکنون 2 هزار و 35 بیمار از ابتدای شیوع کرونا در استان بوشهر به علت ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته 19 بیمار بخش کرونایی با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند، که از این تعداد، 5 مورد به کرونا مثبت قطعی، بوده است.

وی با بیان اینکه از آغاز شیوع کرونا تاکنون 89 هزار و 600 نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند گفت: جواب آزمایش 3 نفر در ابتلا به بیماری اومیکرون تاکنون در استان مثبت شده و در هفته جاری بیمار جدید مبتلا به اومیکرون در بوشهر شناسایی نشده است.

کشمیری باتأکید بر پرهیز از ساده‌انگاری کرونا افزود: با مشارکت حداکثری مردم در رعایت توصیه‌های بهداشتی و افزایش واکسیناسیون سرایت‌پذیری بالای اومیکرون کاهش می‌یابد.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر تصریح کرد: تزریق مرحله سوم واکسن کرونا در پیشگیری از  ابتلا به سویه جدید اومیکرون و قطع زنجیره بیماری بسیار تاثیرگذار است.

درحال تکمیل... .

 

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واکسن ایرانی کرونا ویروس کرونا واکسن ایرانی کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان پروتکل های بهداشتی بیمارستان ها رعایت پروتکل ها بیماری کرونا دز سوم واکسن استان ایلام استان بوشهر واکسن کرونا بیمار جدید روز گذشته همه گیری شده اند خوشه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۹۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه ملی ریشه کنی بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک در خوشاب

 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛رئیس شبکه دامپزشکی خوشاب گفت: بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک، یک بیماری حاد ویروسی با واگیری بالا، شدید، اخطار کردنی و قابل انتقال مرزی در نشخوارکنندگان کوچک اهلی و حیات وحش است که با ایجاد واگیری و تلفات بالا، خسارات اقتصادی قابل ملاحظه‌ای در این گونه دام‌ها به وجود می‌آورد؛ بنابراین مهار کامل و در نهایت ریشه کنی این بیماری در دستور کار سازمان دامپزشکی کشور قرار گرفته است.

محمود ترخاصی افزود: طرح سراسری واکسیناسیون دام‌های سبک شهرستان علیه این بیماری با استفاده از توان ۸ نیروی عملیاتی دامپزشکی بخش دولتی و خصوصی بصورت رایگان از ابتدای سال جاری آغاز شده است.

او گفت:تا کنون بیش از ۲۱ هزار راس دام سبک مورد مایه کوبی قرار گرفته اند و پیش بینی می‌شود کلیه جمعیت دامی موجود در واحد‌هایی روستایی و عشایری با اولویت مناطق مجاور با مناطق چهارگانه حفاظت شده توسط سازمان حفاظت محیط زیست و مجاور حیات وحش، علیه این بیماری ایمن سازی شود.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • آغاز برنامه ملی ریشه کنی بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک در خوشاب
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن