Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، حجت‌الاسلام حسین جلالی امروز در نشست خبری هفته رفسنجان که به‌مناسبت ۱۸ دی‌ماه روز رفسنجان برگزار می‌شود، اظهار کرد: مجلس در کنار قانون‌گذاری، بازدیدهای میدانی از نقاط مختلف کشور دارد و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات قرار می‌گیرد.

وی به سه سفر اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس به استان‌های خراسان رضوی، چهارمحال و بختیاری و اصفهان یاد کرد و افزود: سفر چهارم این کمیسیون به استان کرمان و شهرستان رفسنجان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس از حضور حجت‌الاسلام آقاتهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، نوباوه، منتظری، خانم لاجوردی، مبلغی، یزدی‌خواه، میرزایی، نیک‌بین و طباطبایی از اعضای این کمیسیون در این سفر یاد کرد و افزود: معاون پارلمانی رئیس جمهور، معاونانی از بنیاد شهید کشور، وزارتخانه‌های صمت، ورزش و جوانان،  گردشگری،  فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئولانی از استان در این سفر حضور خواهند داشت.

وی با بیان اینکه سجادی وزیر ورزش و جوانان هم قرار بود به رفسنجان سفر کند، تصریح کرد: به‌دلیل جلسات مهم در تهران در این سفر حضور نخواهد یافت.

نماینده رفسنجان و انار در مجلس در تشریح سفر این کمیسیون و برنامه‌های بزرگداشت روز رفسنجان و هفته رفسنجان‌شناسی اظهار داشت: روز جمعه میهمان‌ها به کرمان می‌رسند و عصر جمعه جلسه‌ای در کرمان برگزار و بعد از زیارت مزار شهید سلیمانی عازم رفسنجان می‌شوند.

وی تصریح کرد: ممکن است شب جلسه‌ای غیرکاری با مسئولان رفسنجان داشته باشند و روز شنبه روز رفسنجان ساعت ۸ مراسم در دانشگاه ولیعصر (عج) با ادای احترام به مقام شامخ شهدای این دانشگاه و افتتاح نمایشگاه "رفسنجان در یک نگاه" شروع می‌شود. نمایشگاه در قالب ۲۰ غرفه و تا پایان هفته برای بازدید عموم مردم دایر است. غرفه‌ها شامل ظرفیت‌های شهرستان در حوزه‌های مختلف اعم از فرهنگی هنری، ورزشی، صنایع و... هستند.

حجت‌الاسلام جلالی از سخنرانان این مراسم آقاتهرانی را نام برد و تشکیل ۷ کارگروه مختلف اعم از آسیب‌های اجتماعی، میراث فرهنگی و گردشگری، فرهنگی مذهبی، فرهنگی هنری، ورزش و جوانان، فرهنگ ایثار و شهادت و وقف، خیریه و خیران یاد کرد که مشکلات احصاءشده در حوزه‌های یادشده را بررسی و تصمیم‌گیری می‌کنند.

وی اضافه کرد: کارگروه وقف در دانشگاه آزاد برگزار می‌شود و آیین تجلیل از خیران و واقفان در سالن فرهیختگان دانشگاه آزاد برگزار خواهد شد.

جلالی با اشاره به حضور و بازدید میدانی اعضای کمیسیون فرهنگی و هیئت همراه از شهرستان انار، بخش‌های نوق، صفائیه، بهرمان، کشکوئیه و بخش مرکزی رفسنجان طی عصر شنبه، توضیح داد: مسائل گردشگری، فرهنگی، ورزشی و... در این بخش‌ها مورد بازدید قرار می‌گیرد و جلسه و جمع‌بندی برگزار و تصمیم‌گیری می‌شود.

نماینده رفسنجان و انار در مجلس خاطرنشان کرد: در جلسه جمع‌بندی نهایی در رفسنجان مصوبات جلسه مطرح و از برنامه‌های جانبی این سفر بازدید از خانه حاج‌آقاعلی، مهمانشهر، خیریه خیران گمنام خواهد بود.

وی متذکر شد: فرصت خوبی است که هم شهرستان معرفی می‌شود و هم برای حل مسائل، مشکلات و معضلات شهرستان می‌توانیم مصوبه بگیریم.

حجت‌الاسلام جلالی با اشاره به اینکه پیش‌بینی این است که بتوانیم مجوز تکمیل سالن‌های نیمه‌تمام را که بالای ۵۰ درصد پیشرفت دارند، بگیریم و آثار ثبت نشده شهرستان که بیش از ۹۰ اثر هست را مطرح کنیم که زمینه ثبت آنها فراهم شود، از  رونمایی از تمبر پسته خبر داد و گفت: ضرورت دارد برای محصول پسته که برند رفسنجان است کارهایی انجام دهیم که برند شهرمان را دیگران به نام خود نزنند.

وی ایجاد موزه پسته و مجموعه موزه‌های گنجینه کویر را از دیگر مطالباتی دانست که قرار است در این سفر مطرح شود.

نماینده رفسنجان و انار در مجلس در پایان گفت: بنا داریم بعد از هفته رفسنجان‌شناسی، هر ماه یک معاون یا مسئول از وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها را به رفسنجان دعوت کنیم که با استفاده از وی بتوانیم مسائل و مشکلات حوزه انتخابیه را سریع‌تر به نتیجه برسانیم.

انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ب

 

منبع: فارس

کلیدواژه: کمیسیون فرهنگی مجلس حجت الاسلام جلالی دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس روز رفسنجان کمیسیون فرهنگی مجلس حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۰۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ۳ مصوبه اخیر این شورا در خصوص «شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی»، «اعضای جدید هیئت عالی جذب دانشگاه فرهنگیان» و «اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت تجدید نظر» را به دستگاه های مربوطه ابلاغ کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را به شورای عالی حوزه‌های علمیه، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ کرد.

اعضای شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی

بر اساس این گزارش، نخستین مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده اصلاح ماده ۴ آئین نامه شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی بود که در جلسه ۸ اسفند ۱۴۰۲ این شورا به تصویب رسیده بود.

مطابق این مصوبه، اعضای شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین شدند که به شرح زیر است:

سه نماینده از شورای عالی حوزه‌های علمیه

سه نماینده از شورای عالی انقلاب فرهنگی

مدیر حوزه‌های علمیه یا نماینده وی

رئیس جامعة المصطفی العالمیة یا نماینده وی

مدیران حوزه‌های علمیه خراسان، اصفهان، خواهران، جامعة الزهراء

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم

۷ تن از فضلای صاحب نظر حوزوی

افراد فوق‌الذکر به مدت ۳ سال به عضویت در شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب می‌شوند.

اعضای کمیته جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان

مصوبه دیگر شورای عالی انقلاب فرهنگی که در ۸ اسفند ۱۴۰۲ مصوب شده و رئیس جمهور آن را برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش و هیأت عالی جذب اساتید دانشگاه‌ها ابلاغ کرد، «ماده واحده تعیین اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» بود.

وزیر آموزش و پرورش به عنوان رئیس هیأت مرکزی جذب، رئیس دانشگاه فرهنگیان به عنوان دبیر هیأت مرکزی جذب، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دبیر ستاد نظارت تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به عنوان اعضای حقوقی و اسدالله اسدی گرمارودی، سعید غیاثی ندوشن، سید نقی موسوی، فهیمه فرهمندپور و فخرالسادات نصیری به عنوان اعضای حقیقی برای مدت ۴ سال انتخاب شدند.

اعضای هیأت عالی تجدید نظر وزارتین علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد

مصوبه سوم این شورا در ۸ اسفند ۱۴۰۲ که ۱۱ اردیبهشت امسال از سوی رئیس جمهور به وزرات خانه‌های علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد ابلاغ شد، «ماده واحده انتخاب نمایندگان شورای انقلاب فرهنگی در هیأت‌های عالی تجدید نظر وزارت علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد» بود.

طبق این مصوبه، محمدرضا مخبر دزفولی در کسوت نمایندگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت عالی تجدید نظر وزارت علوم و دانشگاه آزاد ابقاء و سید سعیدرضا عاملی به عضویت نمایندگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت تجدیدنظر وزارت بهداشت انتخاب شد.

کد خبر 750761

دیگر خبرها

  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند
  • چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند
  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • رونمایی از سنگین‌ترین حکم تاریخ فوتبال ایران!
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب
  • تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد