Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@20:39:34 GMT

مشکل صادرات فلفل بزودی حل می شود

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۶۶۶۷۲

مشکل صادرات فلفل بزودی حل می شود

باشگاه خبرنگاران جوان بندرعباس، مهدی برومند در بازدید از گلخانه‌های شهرستان رودان با اشاره به اینکه روسیه یکی از مهم‌ترین کشور‌ها در صادرات محصولات کشاورزی است  گفت: در مذاکراتی که با روسیه داشتیم اسناد و مدارک و مستنداتی را ارائه کردیم که ثابت می‌کند محصول فلفل دلمه‌ای ایران نه تنها سالم است بلکه به لحاظ کیفیت از تمامی کشور‌های تولید کننده این محصول در دنیا از امتیاز بالاتری برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برومند گفت: ثابت کردیم که این سموم در اتحادیه اروپا استفاده میشود و مورد تایید این اتحادیه است و دوره کارنس در واحد‌های کنترل کیفی ما حتما رعایت و نظارت می‌شود و مشکلی ندارد.

نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید گفت: دولت باید هرچه زودتر مشکل گلخانه داران شرق استان را را رفع کند.

حسین رییسی با اشاره به برگشت محصولات صادراتی از روسیه به کشور گفت: کشور روسیه مدعی است که سمومی که در کشور ما استفاده شده است در کشور روسیه ثبت نشده است.

وی گفت: پس از بررسی‌ها و اعزام متخصصان به روسیه کیفیت محصولات گلخانه‌ای صادراتی آزمایش و مشخص شد که محصولات از سمموم ممنوعه استفاده نسده است.

رییسی گفت: انتظار این است که وزارت جهاد و دولت و وزارت امور خارجه به گونه‌ای عمل کنند که کشاورزان ما با این مشکلات مواجه نشوند.

نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: کشاورزان ما دسترسی مناسبی به بازار‌های هدف ندارند و دولت باید شرایطی را فراهم کند تا کشاورزان بتوانند محصولات خودشان را به بازار منطقه عرضه کنند.

انتهای پیام/ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هرمزگان صادرات فلفل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۶۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم

ایسنا/گلستان مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان با تاکید بر اینکه مشکلی در تامین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته وجود ندارد، گفت: در حال حاضر نیز ذخایر استراتژیک ،بیش از سه هزار و ۴۰۰ تن کود فسفاته و شش هزار و۳۰۰ تن پتاسه است که جهت مصرف در کشت‌های بهاره در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

 سیدصمد ضیائی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: کودهای پتاسه و فسفاته در مقابل تنش های محیطی مانند سرماو گرما، توان گیاهان را افزایش می دهند، گفت: با مصرف این کودها شاهد تولید محصولات سالم خواهیم بود.

وی تصریح کرد: مادر یک دهه اخیر و قبل از سال۱۴۰۱در مصرف کودهای فسفاته وپتاسه نسبت به میانگین جهانی و پیشنهاد موسسه تحقیقات آب و خاک کشوردچار کم‌مصرفی شده بودیم.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان طی سال های۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ با افزایش آگاهی و دانش کشاورزان به لزوم مصرف بهینه و متوازن‌کودهای فسفاته پتاسه‌و ازته در مزارع موجب افزایش ضریب امنیت غذایی و ارتقای بهره وری در تولید شده است.

این مقام مسئول از استقبال کشاورزان از مصرف این محصولات کودی خبر داد و یاد آور شد: در حال حاضر نیز ذخایر استراتژیک ،بیش از سه هزار و ۴۰۰ تن کود فسفاته و شش هزار و ۳۰۰ تن پتاسه است که جهت مصرف در کشت های بهاره در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

ضیائی با تاکید اینکه مشکلی در تامین و تدارک کود های پتاسه و فسفاته وجود ندارد، خاطرنشان کرد: امسال باید بر اساس سهمیه ابلاغی سالیانه،۳۳ هزارو۸۱۳ تن انواع کود فسفاته تامین شود که تاکنون ۱۹ درصد به میزان شش هزار و۳۱۲ تن تامین شده است و این موضوع برای کودهای پتاسه با توجه به۲۴ هزار و ۵۹۰ تن سهمیه تعیین شده به میزان هفت و ۴۴۴ تن محقق شده است.

ضیائی در پایان از کشاورزان خواست تا نهاده‌های مورد نظر خود از جمله انواع کودهای شیمیایی را با قیمت مصوب جدید ابلاغ شده از شبکه‌های رسمی این شرکت تهیه کنند تا شاهد اثربخشی مصرف کودهای کشاورزی در محصولات خود باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • سازمان هواشناسی اعلام کرد:آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !