Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان -باشگاه فرهنگی ورزشی گل‌گهر سیرجان، پیرو اعلام رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا مبنی بر عدم صدور مجوز حرفه‌ای برای سه باشگاه ایرانی و از جمله گل‌گهر، ذکر نکاتی را جهت شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی به جامعه‌ی ورزش و هواداران خود، ضروری می‌داند که در ادامه از پی خواهد آمد:

۱. باشگاه گل‌گهر در طی هشت ماه گذشته، تلاش‌های فراوانی کرد تا با فراهم ساختن شرایط و اصلاح برخی موارد، مجوز حرفه‌ای کنفدراسیون فوتبال آسیا را دریافت کند و در این بین و با همه موانعی که وجود داشت، موفق شد مجوز AFC را اخذ کند، ولی ECB (نهاد مستقل کنترل ورودی کنفدراسیون فوتبال آسیا) شرایط سخت‌گیرانه‌تری را جهت دریافت مجوز حرفه‌ای برای باشگاه‌ها وضع کرده است و بر خلاف دوره‌های گذشته که فرصتی را برای باشگاه‌ها ایجاد می‌کردند تا با حضور موقت در لیگ قهرمانان آسیا، ایرادات نهایی را برای فصل آینده برطرف کنند، این بار، اما از سوی ECB چنین فرصتی به باشگاه‌ها و پذیرش

درخواست فوق‌العاده‌ی آن‌ها داده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کما اینکه امسال مجوز حرفه‌ای باشگاه گل‌گهر توسط کمیته بدوی صادر و سپس توسط AFC تایید و اعلام شد. ولی AFC، مجدد و توسط یک موسسه حسابرسی خارجی، ارزیابی دیگری را نسبت به پرونده‌ی باشگاه‌های ایرانی انجام داد و در نهایت اعلام کرد که فعلا سه باشگاه ایرانیِ استقلال، پرسپولیس و گل‌گهر شرایط دریافت این مجوز را تا رفع کامل ایرادات وارده، ندارند.

۲. باشگاه گل‌گهر در فصل گذشته سهمیه‌ی لیگ قهرمانان آسیا را کسب نکرده بود، اما بعد از اینکه اعلام شد در صدور مجوز حرفه‌ای دو باشگاه بزرگ پایتخت، اشکالاتی وجود دارد و در بین باشگاه ها‌ی ایرانی هم که موفق به کسب سهمیه نشده‌اند، تنها باشگاه گل‌گهر در صورت رفع برخی مشکلات، شرایط جایگزینی را دارد، مدیریت باشگاه تمام تلاش خود را به کار گرفت تا با رفع ایرادات و در صورت حذف استقلال و پرسپولیس، به عنوان تیم جایگزین، نماینده ایران در این مسابقات شود. با تلاشی که صورت گرفت برخی از اشکالاتی که در حوزه‌ی معیار‌های ورزشی، حقوقی و زیرساخت برای صدور مجوز باشگاهی سطح A، لازم بود، توسط باشگاه رفع و به‌اطلاع کنفدراسیون فوتبال آسیا رسید، اما به‌سبب شرایطی که از مدت‌ها قبل بر بدنه‌ی باشگاه تحمیل شده بود، کنفدراسیون فوتبال آسیا با ورود گل‌گهر به لیگ قهرمانان آسیا موافقت نکرد.

۳. این دلایل شرحی کوتاه دارد. با اینکه در سال گذشته شرایط ثبت‌نام فراهم بود، ولی پیگیری لازم جهت ارزیابی صورت نگرفت. شاید اگر اهتمام بیشتری در این مورد صورت می‌گرفت، حداقل تجربه‌ای می‌شد برای طی کردن موفق‌تر این مسیر. اما شاید اساسی‌ترین مانعی که بر سر راه کسب مجوز حرفه‌ای وجود داشت، موضوع پرداخت به‌موقع مطالبات مربی بدنساز اسپانیایی (دستیار آقای مجید جلالی، سرمربی سابق گل‌گهر) بود. متاسفانه پرداختی مطالبات این مربی در زمان مقرر صورت نگرفته است.

۴. با وجود این، هنوز مدتی ده روزه برای اعتراض و پیگیری این موضوع وجود دارد و باشگاه با جدیت در طی این فرصت به رایزنی‌ها و پیگیری‌های خود ادامه خواهد داد. ذکر این نکته نیز ضروری است که باشگاه گل‌گهر در حال قدم گذاشتن در یک مسیر کاملا حرفه‌ای است و به اذعان بسیاری از کارشناسان ورزشی کشور با راه‌اندازیِ آکادمی فوتبال و توجه به سایر ورزش‌های قهرمانی و هم‌چنین ارتفای زیرساخت‌های ورزشی، آینده‌ی درخشانی در پیش رو دارد. باشگاه‌هایی مثل سپاهان و فولاد هم اگر امروز بدون دغدغه موفق به‌کسب مجوز‌های لازم می‌شوند، به این دلیل است که سال‌ها تجربه را پشت سر خود می‌بینند و از ساختاری قوی برخوردار هستند.

همین که گل‌گهر در طی کمتر از سه‌سال از حضور در سطح اول فوتبال ایران، صلاحیت دریافت بسیاری از معیار‌های حرفه‌ای کنفدراسیون فوتبال آسیا را دارا می‌باشد، نشان می‌دهد که راه برای دریافت مجوز حرفه‌ای برای باشگاه گل‌گهر در آینده‌ای نزدیک هموار است و امیدواریم با کسب سهمیه در زمین فوتبال و قدم‌هایی که در راستای حرفه‌ای‌سازی در حال برداشته شدن است، باشگاه گل‌گهر در فصل‌های آینده بتواند نماینده‌ای شایسته‌ای برای فوتبال ایران در مسابقات باشگاهی آسیا باشد. بیشتر بخوانید: استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا حذف شدند/ مخالفت AFC با درخواست گل‌گهر

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: کنفدراسیون فوتبال آسیا لیگ قهرمانان آسیا باشگاه گل گهر مجوز حرفه ای صدور مجوز باشگاه ها ی باشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۷۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل

سید محمد اعتماد بیان کرد:خدمت رسانی به واحد‌های صنفی براساس تبصره ۷ ماده یک قانون تسهیل صدور مجوز انجام می‌شود وآخرین مهلت صدور مجوز الکترونیگی تا ۲۵ اردیبهشت ماه در نظر گرفته شده است.

او افزود: کلیه واحد‌هایی صنفی که تاکنون به اخد مجوز الکترونیکی نشده اند می‌تواننددرفرصت باقی مانده با مراجعه به سامانه درگاه ملی مجوز نسبت به دریافت مجوز اقدام کنند.

فرماندار اردبیل بیان کرد: این امر به صورت غیر حضوری و رایگان بوده که واحد‌های صنفی می‌توانند به دریافت شناسه یکتا اقدام کنند.

اعتماد اعجازی بیان کرد: در استان تاکنون ۲۱/۶ درصد مجوز کاعذی به پروانه کسب کار الکترونیکی تبدیل شده است که در این راستا رتبه استان در کشور دهم است.

او افزود: باتوجه به هوشمند شدن خدمات دولت در آینده ارایه خدمات اداری به صاحبان کسب و کار‌هایی خواهد بود که دارای مجوز الکترونیکی بوده و عنوانشان در بانک اطلاعات کسب وکار کشور ثبت شده باشد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • قضاوت فینال جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا به بنیادی‌فر رسید
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • اوزونیدیس: رتبه پنجم و هفتم تفاوت ندارد، مهم ساختن تیم است
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • نامه محرمانه AFC برای پرسپولیس و استقلال
  • نامه محرمانه AFC برای استقلال و پرسپولیس
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته