Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-29@14:25:00 GMT

چین رکورد جهانی سرعت ۶G را به نام خود ثبت کرد

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۶۸۴۲۹

چین رکورد جهانی سرعت ۶G را به نام خود ثبت کرد

چین رکورد جهانی سرعت ۶ G را به نام خود ثبت کرد که ۱۰ تا ۲۰ برابر سریعتر از ۵ G است! مسئولان آزمایشگاه و رصدخانه معروف چین با نام "Purple Mountain Observatory" روز سه‌شنبه اعلام کردند که چین سریع‌ترین انتقال سریع جهان را برای ارتباطات بی‌سیم تراهرتز (THz) کشف کرده است که ۱۰ تا ۲۰ برابر بیشتر از شبکه‌های ۵ G است!

این آزمایشگاه فناوری پیشرفته در نانجینگ، مرکز استان جیانگ سو در شرق چین، با یک سیستم ارتباطی بی‌سیم پیشرفته ۳۶۰-۴۳۰ گیگاهرتز که توسعه داده شده است، به سرعت ۱۰۰ تا ۲۰۰ گیگابیت بر ثانیه دست یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



"Xiaohu" محقق اصلی این آزمایشگاه می‌گوید: فناوری‌های انتقال تراهرتز برای شبکه‌های ۶ G ضروری هستند و به طور گسترده برای تحقق انتقال سریع‌تر و در کاربرد‌های نوع جدید مانند AR، VR و متاورس استفاده می‌شوند.

علاوه بر این، فناوری‌های تراهرتز همچنین می‌توانند به طور گسترده در ارتباطات فضایی و بین ماهواره‌ای و در نهایت برای تحقق ارتباطات یکپارچه فضا-زمین و دریا استفاده شوند.

موج «تراهرتز» (Terahertz) یا به اختصار THz به طور کلی به عنوان ناحیه طیف الکترومغناطیسی در محدوده ۱۰۰ گیگاهرتز (۳ میلی‌متر) تا ۱۰ تراهرتز (۳۰ میکرومتر) تعریف می‌شود که بین فرکانس‌های میلی‌متر و مادون قرمز است. باند THz با نام‌های مختلفی از جمله موج زیرمیلی‌متر (Sub-millimeter)، «مادون قرمز دور» (Far Infrared) و «میلی‌متر نزدیک» (Near-millimeters) نیز خوانده می‌شود.

فناوری تراهرتز از جمله فناوری‌های نوینی است که در سال‌های اخیر جایگاه منحصر بفردی در میان سایر فناوری‌ها پیدا کرده است؛ در این فناوری تلاش بر این است که از طیفی از امواج الکترومغناطیس که میان امواج مایکروویو و فروسرخ قرارگرفته، جهت ابزاری برای حل بسیاری از مشکلات حل نشده در زمینه‌های مختلف از جمله تصویربرداری از اجسام نهان، شناسایی مواد منفجره، مواد مخدر و بیولوژی، تست‌های غیرمخرب سازه‌های فضایی، مخابرات فراپهن باند و... و. استفاده شود.

منبع: تسنیم

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: سرعت سرعت اینترنت سرعت غیر مجاز سرعت وای فای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۸۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • رکورد تیمی ریکرو بانوان ایران شکسته شد
  • تیراندازی با کمان کاپ جهانی| رکورد تیمی ریکرو بانوان ایران شکسته شد
  • ثبت رکورد جهانی هنر‌های رزمی با تلاش ورزشکار هوراندی
  • ثبت رکورد جهانی هنرهای رزمی با تلاش ورزشکار هوراندی
  • ثبت رکورد جهانی هنرهای رزمی توسط ورزشکار هوراندی
  • خیزش های دانشجویی دنیا سرآغاز تحولات جهانی
  • هلی کوپتر ایرباس رکورد سرعت را شکست
  • (ویدئو) رکورد جهانی اسکی پرش شکست