Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@23:32:36 GMT

بازار کساد بورس و داغی چلوکباب

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۶۹۳۷۰

بازار کساد بورس و داغی چلوکباب

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از دنیای‌اقتصاد، ماجرا از صحبت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ های امام جمعه مشهد شروع شد. او با نگاهی به گذشته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ های دور، بیان کرده بود که آن روز که دلار هفت تومان بود، یک کارگر با یک‌سوم مزد روزانه خود، برای ناهار چیزی بیشتر از نان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌، پنیر و انگور نمی‌توانست بخورد؛ درحالی‌که امروز یک کارگر با یک‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سوم مزد روزانه خود برای ناهار حداقل یک چلوکباب می‌تواند بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این صحبت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها باعث شد که کاربران توییتر فارسی با هر گرایشی نسبت به این موضوع واکنش نشان بدهند و از آن سوژه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های طنز و انتقادی بسازند.

در این میان برخی از کاربران هم به صحبت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های سال‌های پیش او درباره خوردن اشکنه اشاره می‌کردند‌ که گفته بود «اگر مرغ در دسترس نیست آن را با یک ماده پروتئینی دیگر جایگزین کنید. مشهدی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها مگر اشکنه پیاز داغ را یادتان رفته و آن زندگی را فراموش کرده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اید؛ مگر قرار است برنامه همان باشد که قبلا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بوده است.‌»

و در ادامه این بحث‌ها در اینستاگرام و توییتر خیلی از کاربران صحبت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های گذشته او را لیست کرده بودند و در صفحه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های خود بازنشر می‌کردند، اما زیر ذره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بین رفتن این اظهارنظرها در جمع بورسی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها و اقتصادی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها به همین جاها ختم نشد. آنها به صحبت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های هفته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های پیش یکی از مسوولان که بیان کرده بود «وضعیت مردم در مقایسه با ابتدای انقلاب بهتر است و سطح رفاه مردم بالاتر از آن دوران است، اکنون می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بینیم با پیش‌آمدن هر تعطیلی، مردم برای عزیمت به گردشگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها در شمال کشور صف می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کشند که اینها نشان از سطح رفاه در کشور است» اشاره می‌کردند.

نگاه انتقادی در رابطه با این سوژه این بود که خیلی از کاربران حتی جوان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها و نوجوان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های فعال در توییتر به این مساله می‌پرداختند که برخی از مسوولان گویا در جریان نیستند که هر فرد تلفن‌همراه هوشمند و اینترنت در دسترس دارد و با یک جست‌وجوی ساده می‌تواند متوجه بهبود یا عدم‌بهبود شرایط حالا نسبت به گذشته بشود، بلکه فکر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند همچنان در دوران بدون اینترنت و تلفن‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌همراه به‌سر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بریم و هرچه که از تریبون‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها مطرح می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود، قابل‌باور است. این بحث‌ها در کنار وجود سم و فلزات سنگین در برخی از محصولات کشاورزی و برگشت‌خوردن آنها از کشور‌هایی که این محصولات به آنها صادر شده بوده است، دست به‌دست هم داده بود که مقایسه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای هم در این حوزه شکل بگیرد.

نوشته پدرام سلطانی، فعال اقتصادی در توییتر خود و در این رابطه مبنی‌بر اینکه «وزارت جهادکشاورزی بالا‌بودن سموم و فلزات سنگین را در برخی محصولات کشاورزی پذیرفته و تکلیف کرده که برای صادرات باید «گواهی سلامت» دریافت شود، اما برای فروش در بازار داخلی گواهی سلامت صادر نمی‌شود، هیچ سازوکاری هم درنظر گرفته نشده است.‌»

او در ادامه توییت خود نوشت که «گویا همان «گواهی فوت» کفایت می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند.‌» و باعث شد که کاربران به این موضوع حساس شوند و این پرسش را در ادامه روز از مسوولان کشور و ائمه جمعه بپرسند که چرا در چنین مواردی قبل و بعد از آن را مقایسه نمی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند که چرا واکنشی نسبت به‌وجود مواد شیمیایی در محصولاتی که مردم ایران استفاده می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند، نشان نمی‌دهند و از کنار آن ساده عبور می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند و به جایش به فکر چلوکباب و سفر شمال و از این دست موضوعاتی هستند که دغدغه امروز مردم نیست.   

منبع: دنیای اقتصاد این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس اینستاگرام امام جمعه مشهد توییتر فارسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۹۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد / دولت به وزرا می‌گوید استیضاح نشو، استعفا بده!

احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس یازدهم در مصاحبه‌ای با تلویزیون اینترنتی سیمرغ، به موضوعات مختلفی از جمله شاسی بلندها، گشت ارشاد، ردصلاحیت در انتخابات مجلس شورای اسلامی، بورس، فساد چای دبش و .. پرداخته است.

به گزارش دولت بهار، بخش‌های مهم این مصاحبه بدین شرح است:

* گفتم مگر گربه از درب مجلس بدون اذن و اراده هیئت رئیسه می‌تواند وارد شود که اینهمه ماشین شاسی بلند در حیاط مجلس خالی کنند.

* کاش پیش بینی‌های من غلط از آب درمی آمد، اما عملا همان اتفاق افتاد که پیش بینی می‌شد. ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند. بواسطه اظهارنظر ردصلاحیت شدم.

* گفتم همه از رهگذر گشت ارشاد نان می‌خورند. مصوبه گشت ارشاد مربوط به دوره آقای خاتمی بوده و دکتر احمدی‌نژاد با آن مخالف بود. آقای مطهری و پزشکیان و ۷۰ نفر دیگر رئیس جمهور وقت را بدلیل مخالفت با گشت ارشاد مورد سوال قرار دادند.

* آقای رئیسی تصور نمیکرد استیضاح آقای فاطمی امین رای بیاورد. نمایندگان مجلس برای فرار از اتهام، رای به استیضاح دادند. وزیر که برکنار شد، قیمت خودرو شکست. دولت بجای ایجاد امکان رقابت برای مردم، خودش تصدی گری می‌کند.

* دولت از بنیان اعتقادی به واردات خودروی کارکرده نداشت. دولت اگر حس کند استیضاح وزیری رای می‌آورد، به وزیر می‌گوید استعفا بده.

* قیمت ارز ترجیحی را افزایش می‌دهیم تا جبران کسری‌های دولت اتفاق بیفتد ولی با این کار چه بر سر خانوار می‌آید، محل توجه نیست. هیچگاه مردم این ارز ارزان قیمت را در سفره‌های خودشان نمی‌توانند ببینند. چای دبش یکی از مصادیق فساد در کشور است عین همین در روغن و نهاده‌های دامی و .. وجود دارد. طبق آمار بانک مرکزی میزان خروج سرمایه از کشور بیش از ۱۱ میلیارد دلار در سال است.

* نظام به این نتیجه رسیده بود و تشویق مردم به ورود به بورس داشت اتفاق می‌افتاد. دولت بخشی از مصارف خودش را از رهگذر به یغما رفتن ثروت مردم در بورس تامین کرد. هر کاری کردیم آقای قالیباف استیضاح آقای دژپسند را اعلام وصول نکرد. در قانون بودجه سهم قابل توجهی به پرداخت سررسید اوراق اختصاص پیدا کرده یعنی به جایی خواهیم رسید که سررسید‌ها به اصل بدهی غلبه کند.

* ما برای تامین حقوق بازنشستگان خودمان، ناچار شدیم دست در جیب مردم ببریم.

* اگر بخواهیم در بوجود آمدن شرایط امروز سهمی را به مجلس اختصاص بدهیم، سهم قابل توجهی است. متاسفانه مجلس نتوانست موفقیتی را در برآوردن آنچه مد نظر مردم بود بدست بیاورد.

tags # محمود احمدی‌نژاد سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران
  • مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد / دولت به وزرا می‌گوید استیضاح نشو، استعفا بده!
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم