Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - پاتریک آرمسترانگ، دیپلمات سابق کانادایی گفت: «چیزی که ما در قزاقستان می‌بینیم از جمله ظهور ناگهانی گروه‌های مسلح، یک رهبر خارج نشین، فعالیت سازمان‌های غیردولتی غربی و حرکت های ژئوپلیتیک، دلایلی است که مردم را به اعتراض وادار می‌کند. سازمان‌دهندگان انقلاب رنگی این ناآرامی را می‌پذیرند و آن را هدایت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گزارش اسپوتنیک، این دیپلملت سابق کانادایی زمان وقوع این ناآرامی ها را «جالب» خواند، زیرا این اتفاقات اندکی قبل از مذاکرات امنیتی روسیه و آمریکا رخ می دهد. آرمسترانگ گفت: «الگوی معمولی انقلاب رنگی مدتی طول می کشد تا به مرحله آتش زدن و تیراندازی برسد اما این اعتراضات تقریباً بلافاصله به آنجا رسید. آیا این اتفاقات تلاش کسی برای تضعیف مذاکرات روسیه و آمریکا است؟»

بر اساس گزارش مرکز بین المللی حقوق غیرانتفاعی، در حال حاضر نزدیک به ۳۸ هزار سازمان جامعه مدنی، که اکثر آنها از سوی آمریکا و کشورهای اروپایی تامین مالی می شوند، در قزاقستان فعالیت می کنند. آژانس توسعه بین المللی آمریکا (USAID)، بنیاد ملی دموکراسی (NED)، خانه آزادی و سایر سازمان های مستقر در آمریکا نیز در آنجا فعال هستند.

به گفته مقامات قزاق، تظاهرات مسالمت آمیز اولیه در قزاقستان، که با افزایش دو برابری قیمت سوخت در اول ژانویه آغاز شد، به سرعت به درگیری های خشونت آمیز تبدیل شد و طی آن چندین افسر پلیس و ده ها مهاجم کشته شدند.

در پی افزایش ناآرامی‌ها در قزاقستان، اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای خواستار حل و فصل مسالمت آمیز اعتراضات از طریق گفت‌وگوی فراگیر بین همه طرف‌ها با احترام به حقوق شهروندان شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: افزایش قیمت سوخت ناآرامی های قزاقستان انقلاب رنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۹۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات ضد جنگ؛ خط و نشان پلیس آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین

در شرایطی که اعتراضات دانشجویان آمریکایی در سراسر این کشور ادامه دارد و معترضان حامی فلسطین به تحصن‌هایشان ادامه می‌دهند، نیروهای امنیتی به‌ویژه در پردیس «دانشگاه کالیفرنیا» در لس‌آنجلس به تظاهرکنندگان هشدار داده که متفرق شوند، در غیر این صورت دستگیر و با اتهاماتی مواجه خواهند شد.

به گزارش ایسنا، بیش از ۱۳۰۰ معترض دانشجوی حامی فلسطین طی دو هفته گذشته در دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده از جمله «دانشگاه تگزاس» در آستین، «دانشگاه چاپل هیل» کارولینای شمالی، «دانشگاه پلی تکنیک ایالتی کالیفرنیا» در هامبولت و دیگر مراکز دانشگاهی دستگیر شده‌اند.

صدها دانشجوی دانشگاه کالیفرنیا از متفرق کردن تحصن خود خودداری کرده‌اند و به گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز، معترضان دانشگاه کالیفرنیا خود را برای هرگونه رویارویی با ده‌ها افسر پلیس مستقر و هلیکوپترهای در حال پرواز آماده می‌کنند.

همچنین خبرنگار شبکه خبری الجزیره گزارش داد، دانشگاه کالیفرنیا به دانشجویان و اعضای هیات علمی اطلاع داده که کلاس‌های پنج‌شنبه و جمعه به صورت غیر حضوری برگزار خواهد شد.

در همین حال شبکه خبری سی‌ان‌ان به نقل از پلیس نیویورک گزارش داد که حداقل ۱۵ معترض دانشجو را پس از متفرق کردن اردوگاه در «مرکز لینکلن» دانشگاه «فوردهام» در منهتن دستگیر کرده‌اند.

از سوی دیگر در دانشگاه تگزاس در دالاس، ۱۷ معترض به اتهام برپا کردن چادرهایی در محوطه دانشگاه دستگیر شده‌اند.

در همین حال رئیس دانشگاه کالیفرنیا، حمله به دانشجویان و اساتید را «کاملا غیر قابل قبول» توصیف و محکوم کرد. در دانشگاه آریزونا پلیس از گلوله‌های پلاستیکی و اسپری‌های فلفل علیه معترضان در دانشگاه استفاده کرده است.

همچنین نیویورک‌تایمز به نقل از شهردار لس‌آنجلس گزارش داد که او خواستار تحقیق در مورد خشونتی است که در محوطه دانشگاه کالیفرنیا رخ داده است.

دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس، پس از اینکه تظاهرکنندگان طرفدار رژیم صهیونیستی سعی کردند موانع اطراف اردوگاه حامی فلسطینیان را بردارند، کلاس‌های خود را در روز چهارشنبه و پس از درگیری گروه‌های معترض که با هل دادن، لگد زدن و ضرب و جرح یکدیگر با چوب همراه شد، لغو کرد.

ساعاتی قبل از آن، پلیس به ساختمانی که معترضان ضد جنگ غزه در دانشگاه کلمبیا در آن تحصن کرده بودند، حمله کرده و  با بازداشت صدها معترض، تظاهراتی را که این دانشگاه را فلج کرده بود، متفرق کرد.

این دانشجویان به جنگ رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین معترض هستند. دانشجویان با اشاره به تعداد کشته‌شدگان جنگ، از دانشگاه‌های خود می‌خواهند خود را از هر شرکتی که تلاش‌های نظامی رژیم صهیونیستی در غزه را پیش می‌برند، جدا کنند. در جنگی که از هفتم اکتبر علیه ملت فلسطین از سوی صهیونیست‌ها به راه افتاده است، بیش از ۳۴ هزار فلسطینی از جمله زنان و کودکان به شهادت رسیدند.

در همین حال یک اردوگاه در «کالج دارتموث» در نیوهمپشایر توسط پلیس در شامگاه چهارشنبه، درست چند ساعت پس از برپا کردن تعداد زیادی چادر توسط تظاهرکنندگان حامی فلسطین، منهدم شد. طبق گزارش رسانه‌های محلی، افسران چندین معترض از جمله حداقل یک استاد را دستگیر کرده‌اند.

همچنین مقامات «دانشگاه ایالتی پورتلند» در اورگان گفتند که پلیس عصر چهارشنبه به داخل محوطه دانشگاه حرکت کرده است، زیرا معترضان همچنان به تحصن در کتابخانه‌ای در محوطه دانشگاه ادامه می‌دهند.

این خبر تکمیل می‌شود...

دیگر خبرها

  • کنعانی: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار آزادی بیان برافتاده است
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به برچسب «یهودستیزی» زدن به دانشجویان آمریکایی
  • در واکنش به سرکوب دانشجویان معترض آمریکایی؛ کنعانی: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار ‎آزادی بیان افتاده است
  • پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار آزادی بیان برافتاده است
  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه را تغییر نمی‌دهد
  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه تغییر نمی‌دهد
  • اعتراضات ضد جنگ؛ خط و نشان پلیس آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان
  • ادامه سرکوب اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • ادعای حامیان رژیم اسرائیل: جورج سوروس پول اعتراضات دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا را می‌دهد!