Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@12:35:49 GMT

ایجاد فرصت شغلی برای تعدادی از زنان سرپرست خانوار

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۷۰۶۸۸

ایجاد فرصت شغلی برای تعدادی از زنان سرپرست خانوار

به گزارش خبرگزاری مهر، سمیه رحمانی بانوی کارآفرینی است که با پشتکار فراوان علاوه بر درآمدزایی برای خود، توانسته برای ۳۰ نفر از زنان سرپرست خانوار به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال‌زایی کند.

این مددجوی خوش‌فکر کمیته امداد درباره فعالیت‌های خود می‌گوید: پیش از شروع به کار خیاطی، شرایط سختی در زندگی داشتم اما از سال ۹۳ با دریافت مرحله نخست تسهیلات اشتغال از کمیته امداد توانستم با خرید ۲ عدد چرخ خیاطی، کارگاه کوچکی در منزل برپا کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی می‌افزاید: از آنجا که چرخ‌ها را با تسهیلات کمیته امداد و به صورت اقساطی خریداری کرده بودم، می‌توانم بگویم که کارآفرینی را از زیر صفر آغاز کردم و با کمک ۲ نفر از بانوان موفق شدم تولیدات خود را گسترش دهم.

رحمانی در ادامه بیان می‌کند: با وجود مشکلات مالی اما سخت تلاش می‌کردم تا کارم را توسعه دهم. اغراق نیست اگر بگویم از ساعت ۶ صبح تا ۲ نیمه شب مشغول خیاطی در کارگاه بودم به این امید که تولیداتم را بالا ببرم و به سودهی و تجاری‌سازی محصولاتم برسم.

این بانوی کارآفرین می‌گوید: با سخت‌کوشی بسیار، موفق شدم کارم را گسترش دهم تا جایی که دیگر با ۲ عدد چرخ نمی‌توانستم به همه درخواست‌ها و سفارش‌ها پاسخ دهم. بنابراین دوباره تقاضای دریافت وام از کمیته امداد را مطرح کردم که پس از بازدید از کارگاه توسط کارشناسان این نهاد، با درخواست من موافقت شد.

وی می‌افزاید: این بار توانستم علاوه بر افزایش تعداد چرخ‌های خیاطی، کارگاهم را توسعه دهم و به شرایطی برسم که ۱۸ نفر از بانوان به صورت مستقیم در کارگاه مشغول فعالیت شدند و برای ۱۲ نفر نیز به صورت غیرمستقیم شغل و درآمد ایجاد شد.

این مددجوی خوش‌فکر کمیته امداد با بیان اینکه در حال حاضر میانگین تولید ماهیانه کارگاه خیاطی به ۱۲ هزار کالا رسیده، معتقد است: در این مسیر که با یاری خداوند به خودکفایی من منجر شد، بیش از همه مدیون خدمات کمیته امداد هستم و امیدوارم خیران و مردم نیکوکار با حمایت از تولید ملی، از محصولات کارگاه‌های کوچک و صنایع خرد پشتیبانی کنند.

وی می‌گوید: به نظر من زنان ایرانی توان بالایی دارند و کافی است اراده خود را جزم کنند تا بتوانند از ظرفیت‌های خود برای درآمدزایی بهره ببرند و مطمئن باشند که در این مسیر کمیته امداد از آنان حمایت خواهد کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، فعالیت‌های اشتغال و توانمندسازی مددجویان در کمیته امداد در دو قالب هدایت و راهبری شغلی انجام می‌شود.

در الگوی راهبری شغلی، ایجاد اشتغال و کسب درآمد، با استفاده از ظرفیت کارآفرینان حرفه‌ای و فعالان موفق اقتصادی، برای مددجویان مورد حمایت اتفاق می‌افتد.

در طرح هدایت شغلی، مددجویان مستعدی که توانایی راه‌اندازی کسب و کار را دارند، با بهره‌مندی از خدمات مشاوره و هدایت شغلی کارشناسان اشتغال امداد و دریافت تسهیلات، می‌توانند شغل متناسب با توانایی‌ها و استعدادشان را اجرا کنند.

پرداخت تسهیلات اشتغال، کاریابی، نظارت فنی و تخصصی و کمک به بازاریابی و فروش از جمله خدماتی است که در هر دو طرح به مددجویان ارائه می‌شود.

بخشی از کمک‌های مردمی به کمیته امداد نیز در در قالب وام‌های خودکفایی و اشتغال‌زایی به مددجویان اختصاص می‌یابد و در نهایت زمینه‌ساز توانمندسازی مددجویان می‌شود.

کد خبر 5394563 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: کمیته امداد امام خمینی مددجویان کمیته امداد زنان سرپرست خانوار شهرداری تهران قاسم سلیمانی شورای عالی استان ها خسارات سیلاب هلال احمر جمهوری اسلامی ایران غلامحسین محسنی اژه ای شورای شهر تهران قوه قضاییه پیر حسین کولیوند مترو مجتبی خالدی حکم انتصاب شهید گمنام امداد رسانی کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۰۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 

ایسنا/خراسان رضوی معاون نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان را اولویت مهم کمیته امداد دانست. 

محمدجواد ایروانی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در آیین افتتاح زائرسرای کرامت ویژه خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) خطاب به دست‌اندکاران این حوزه اظهار کرد: این تاج افتخاری است که به محرومان خدمت می‌کنید و نه تنها مانند فرزندان خود، بلکه بیشتر به آن‌ها توجه دارید؛ شما علمدار خدمت به محرومان هستید.

وی کمیته امداد را یکی از بزرگترین نهادهای مردمی دانست و بیان کرد: گستره خدماتی که در سراسر کشور به مردم ارائه می‌کند، این نهاد را از تمامی نهادهای دیگر متمایز می‌کند که از جمله موهبت‌های جمهوری اسلامی است که در تاریخ سابقه ندارد.

ایروانی با اشاره به سخنانی از امام خمینی (ره) یادآور شد: کمیته امداد به همت مردم ایران و دولت ایران می‌تواند ریشه فقر را در سراسر کشور برکند. ساز و کار شتابنده این نهاد در ظرفیت‌های دولتی و مردمی است و می‌تواند در جهت توانمندسازی محرومان و رسیدگی به مستضعفان آن‌ها را بسیج کند. روش‌ها و الگوهایی که به صورت اهرمی از این منابع استفاده کند و ساختارهای خودش را که به صورت مجموعه‌ای ایجاد شده‌اند در خدمت محرومین و توانمندسازی آنان و پایدارسازی آن به خدمت بگیرد که این موضوع اولویت مهم کمیته امداد در سال‌های اخیر بوده است. 

در ایجاد اشتغال برای محرومان موضوع تامین مالی مطرح است

وی افزود: عدالت امری آسمانی و فضیلتی بر سر زبان‌ها نیست، عدالت بر زمینیان است و گسترش و چگونگی تحقق آن مهم است. در ایجاد اشتغال برای محرومان علاوه بر مهارت‌آموزی مددجویان، موضوع تامین مالی مطرح می‌شود، نظام مالی ما توان تأمین مالی را ندارد، بنابراین به ساختار متفاوتی نیاز دارد که صندوق امداد ولایت شکل گرفت با یک گستره فراوان و طهارت مالی بالا بسیار دقیق و روشن که حسابرسی منظم می‌شود. صندوق تضمین اشتغال را تأسیس کردیم.

معاون نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری ادامه داد: اهرمی عمل کردن همچون بسیج گروه‌های کثیری از مردم بدان دلیل است که امداد سرمایه اجتماعی نزد مردم دارد. راهبران شغلی ایجاد شده نیز از دستاوردهای عظیم کمیته امداد است که می‌توانند به خانواده‌های ضعیف آموزش دهند و با روپاآوری که بزرگترین دستور کار نهادهای مهم جوامع و دولت‌ها است. 

وی با اشاره به مطالعات دانشگاه هاروارد و برنامه‌ای که بر ایجاد آفرینش، توانمندسازی و بهبود زندگی صورت گرفته یادآور شد: برخلاف تصور رایج عمده هرم جمعیتی جهان فقیر هستند و برای این کار باید به آن‌ها آموزش داد و برخلاف تصور عامه نشان می‌دهد که بهره‌وری در آنان بالا است.

زنجیره‌سازی کسب‌وکارهای مددجویان

ایروانی با اشاره به ماده ۳، ۲۱ و اصل ۴۳ قانون اساسی بیان کرد: این اصل عنایت به این موضوع دارد که دولت در فراهم آوردن امکانات برای کسانی که استعداد و نیروی کار دارند، کمک کند. این کارها دشوار است و اراده‌های آهنین می‌خواهد. در نگاه امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری است که مستمندان و محرومان در صف مقدم جامعه هستند. آن‌ها بودند که این انقلاب را به ثمر رساندند و در جبهه فداکاری کردند و لایق این هستند که ما با تواضع به خدمت آن‌ها برویم و معتقدیم یکی از جهات خدمت به انقلاب، خدمت انسان‌های محروم است.

وی درباره دستاوردهای کمیته امداد در حوزه اشتغال محرومان گفت: ایجاد کسب‌وکارهای خرد و عرضه محصولات تولیدی با توجه به فناوری اطلاعات امکان ‎پذیر شده است و زنجیره‌سازی کسب‌وکارهای مددجویان از اقدامات حیاتی کمیته امداد است تا ان‌شاءالله بتوانیم چرخه فقر را در کشور بشکنیم. امیدواریم کمیته امداد با امداد مردم، دولت و دیگر نهادها بتواند از عهده این مهم برآید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 
  • توانمندسازی مددجویان هدف اصلی کمیته امداد است
  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • توانمندشدن بیش از ۴ هزار خانوار کمیته امداد استان همدان
  • پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی