Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماهیار صدیقی گفت: پذیرش بیماران کرونایی در بیمارستان بوعلی‌سینا نسبت به دو هفته گذشته که تنها دو بیمار بستری در آی‌سی‌یو داشتیم به ۱۰ تا ۱۱ بیمار در این بخش رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر ماهیار صدیقی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت صبح قزوین؛ با اشاره به علائم سویه جدید کرونا اظهار کرد: اُمیکرون نوع دیگری از ویروس کرونا بوده که مانند بسیاری از بیماری‌های ویروسی دیگر با برخی علائم ابتدایی نظیر آبریزش، درد عضلانی، درد مفاصل، بی حالی و تب خفیف و عرق شبانه همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شیوع ویروس اُمیکرون پنج برابر دلتا است، افزود: اگرچه علائم ابتدایی سرماخوردگی و آنفولانزا به هم شباهت دارد اما در حال حاضر ویروس غالب، اُمیکرون است.
  معاون بیمارستان بوعلی سینای قزوین بیان کرد: اگر این بیماری به ویژه در افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند، شدت پیدا کند با درگیری ریه و مشکلات ناشی از کرونا خودش را نشان می‌دهد چون علائم ابتدایی این ویروس مانند بیماری‌های ویروسی آنفولانزا، سرماخوردگی و دلتا است.
  صدیقی با اشاره به سرعت بالای سرایت سویه دلتا نسبت به سایر سویه‌ها ابراز کرد: در سویه دلتا اگر دو نفر از کنار هم عبور می‌کردند احتمال آلوده شدن وجود داشت اما در سویه جدید اُمیکرون در صورتی که افراد در یک اتاق یا یک فاصله باشند، امکان درگیری وجود دارد.

11بیمار کرونایی در بخش آی سی یو بستری هستند
  رئیس بخش آی‌سی‌یو بیمارستان بوعلی‌سینای قزوین تاکید کرد: با توجه به سرعت شیوع ویروس اُمیکرون؛ رعایت نکات ایمنی به ویژه استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و تزریق واکسن دوز سوم بسیار اهمیت دارد.
  وی تصریح کرد: اکنون پذیرش بیماران کرونایی در بیمارستان بوعلی‌سینا نسبت به دو هفته گذشته که تنها دو بیمار بستری در آی‌سی‌یو داشتیم به 10 الی 11 بیمار در این بخش رسیده و احتمال افزایش بیش از این میزان نیز وجود دارد.

معاون بیمارستان بوعلی‌سینا قزوین با اشاره به افزایش پذیرش بیماران سرپایی کرونایی ادامه داد: افزایش میزان بیماران سرپایی در نهایت منجر به افزایش بیماران بستری خواهد شد و به نظر می‌رسد که در چند روز یا هفته‌های آینده افزایش بیماران بستری را شاهد باشیم.
  صدیقی عنوان کرد: هنوز هیچ مدرکی مبنی بر اینکه نشان دهد مرگ‌ومیر در بیماری اُمیکرون بیشتر یا کمتر از نوع دلتا است، وجود ندارد چون این بیماری به تازگی شیوع پیدا کرده اما با توجه شیوع بالا، احتمال مرگ و میر در آن کم نخواهد بود.

کیت آزمایش تشخیصی اُمیکرون را در قزوین نداریم
  رئیس بخش آی‌سی‌یو بیمارستان بوعلی‌سینای قزوین درباره چگونگی تشخیص ابتلا به اُمیکرون اذعان کرد: کیت آزمایش تشخیصی اُمیکرون را در قزوین نداریم و آزمایش‌های تشخیصی کنونی مانند تست «پی سی آر» این واریانت را شناسایی نمی‌کند و تست آن منفی خواهد بود.
  وی تصریح کرد: اگر شخصی علائم آنفولانزا و سرماخوردگی را داشته باشد، مبتلا به اُمیکرون شده مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.
  معاون بیمارستان بوعلی‌سینا قزوین با تاکید بر اینکه تزریق دوز سوم واکسیناسیون مرگ و میر را کاهش خواهد داد، بیان کرد: اُمیکرون سویه‌ای است که ما را اجبار به تزریق دوز سوم واکسن می‌کند و تزریق دو دوز واکسن برای مقابله با این ویروس تاثیر چندانی نخواهد داشت.
  صدیقی در پایان با اشاره به افزایش شیوع ویروس اُمیکرون در کودکان و نوجوانان گفت: کسانی که موافق بازگشایی مدارس هستند به برخی فاکتورهای دیگر توجه می‌کنند اما آنچه که برای ما اولویت دارد سلامت جامعه است و از همان ابتدا مخالف بازگشایی مدارس بودیم و ادامه آموزش در فضای مجازی منطقی‌تر است.
  انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بیمارستان بوعلی سینا بخش آی سی یو ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۱۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد