Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس سرپرست معاونت امور هماهنگی استانداری فارس با بیان اینکه رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی باید در چارچوب قانون انجام شد، وصول مطالبات دولتی را لازم دانست و در عین حال تاکید کرد که این امر نباید منجر به تعطیلی تولید و واحدهای تولیدی شود.

عبدالعظیم خادم‌حمزه شنبه ۱۸ دی در جلسه چهارصد و نوزدهمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان فارس گفت: رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی باید در چارچوب قانون و با رویکرد تسهیل در رفع موانع موجود فعالیت‌های آن‌ها باشد تا بتوانیم هم حقوق دولتی و پرداخت مالیات تولیدکنندگان و هم اینکه از فعالیت تولیدی و حتی توسعه‌ای این کارخانجات صیانت و حمایت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت امور هماهنگی استانداری فارس در ادامه با اشاره به اینکه به عنوان مسئول دولتی وظیفه داریم از واحدهای تولیدی و صنعتی حمایت کنیم، خاطرنشان کرد: باید از نخبگان شاغل در صنعت که یک سرمایه انسانی محسوب می‌شوند، حمایت کنیم و اینکه شعار تولید بدهیم اما زمان رسیدگی به پرونده‌ها طولانی بشود عمل تولید را با مشکل مواجه می‌کند.

خادم‌حمزه گفت: مطالبات دولتی وصول شود اما نباید واحد تولیدی تعطیل بشود و ضرورت دارد طبق ضوابط و مقررات و رعایت عدالت مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی حل شود.

او با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر لزوم حمایت از تولیدکنندگان و سیاست‌های دولت در راستای رفع موانع تولید، بیان کرد: تمام بانک‌ها ملزم به همکاری با واحدهای تولیدی هستند و بانک‌ها باید شاخص مصارف به منابع خود را ارتقاء دهند که اگر اینگونه نباشد و با تولیدکنندگان همکاری نکنند، آن‌ها را به هیئت خبرگان بانکی و دادستانی معرفی خواهیم کرد. 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس هم با بیان اینکه مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برای ما اهمیت بسیاری دارد، عنوان کرد: یکی از برنامه‌های اصلی این سازمان فراتر از رفع موانع تولید و حمایت از تولیدکنندگان که همواره مورد دغدغه مقام معظم رهبری، رئیس جمهور و نماینده عالی دولت در استان فارس است، توجه به نگاه توسعه‌ای به صنعت و جهش تولید به منظور رونق اقتصادی و ایجاد شرایط بهتر در زمینه واردات و صادرات و همچنین اشتغالزایی جوانان تحصیلکرده و مستعد کار در بخش صنعت است.

حمیدرضا ایزدی با اشاره به بودجه در حال مصوب سال آتی و برنامه توسعه، اظهار کرد: ضرورت در برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات جاری با برنامه‌های فرادست ملی که نرخ رشد اقتصادی ۸ درصدی بودجه ۱۴۰۱ تنها یک نمونه آن است، هماهنگ باشیم و بتوانیم زیرساخت‌های لازم و شرایط ویژه‌ای را در زمینه تولید، اشتغال و همچنین سرمایه‌گذاری برای استان فارس فراهم کنیم.

ایزدی با گلایه از نسبت پایین شاخص مصارف به منابع برخی از بانک‌ها، گفت: دلیلی ندارد منابع بانک‌ها که یک نیاز مبرم واحدهای تولیدی و صنعتی است و می‌تواند به صورت نقدینگی در اختیار صنعتگران ما در راستای راه‌اندازی، تثبیت، توسعه و جهش تولید قرار بگیرد و در فارس مصرف نشود و به سایر استان‌ها داده شود که این مهم حتما در قالب یک گزارش به دستگاه عالی دولت در فارس برای استحضار استاندار و اطلاع شورای هماهنگی بانک‌های استان ارسال خواهد شد.

رئیس سازمان صمت فارس با تاکید بر اینکه عمده مشکلات واحدهای تولیدی با همکاری امور مالیاتی و بانک‌ها قابل حل است، خاطرنشان کرد: نقش‌آفرینی بنگاه‌های اقتصادی به ویژه تولیدکنندگان سهم قابل توجهی در اشتغالزایی و کارآفرینی دارد و بر همین اساس انتظار است نگاه مثبت دستگاه‌های اجرایی دولت و سیستم بانکداری با هماهنگی و همکاری بیشتری نسبت به تحقق اهداف صنعت معطوف شود تا بتوانیم در ارزیابی عملکردها و شاخص‌های کمی و کیفی که هر ساله منتشر می‌شود، جایگاه فارس را ارتقاء بخشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استان فارس رفع موانع تولید داخلی برنامه توسعه رفع موانع تولید واحدهای تولیدی مشکلات واحدهای بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۳۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا

در جریان سفر رئیس کل دادگستری استان فارس به شهرستان فسا یک کشتارگاه صنعتی طیور که فعالیت آن از ۴ سال پیش متوقف شده بود با حمایت قضایی به چرخه تولید بازگشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حجت الاسلام سید کاظم موسوی در مراسم آغاز به کار مجدد این واحد صنعتی با بیان اینکه در بازدید سال گذشته موضوع تعطیلی این واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت، گفت: این واحد صنعتی با مشکلات متعددی مواجه بود که با ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان فارس و تعامل با دستگاه‌های اجرایی، این مشکلات حل و فصل و امروز فعالیت مجدد آن آغاز شد.

وی با بیان اینکه اقدامات انجام شده در ستاد اقتصاد مقاومتی و حمایت حقوقی و قضایی از واحد‌های تولیدی و صنعتی در راستای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب و تحقق شعار سال است، افزود: در سیاست‌های ابلاغی سند تحول قوه قضاییه بر جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی، صنعتی و اقتصادی تاکید شده است.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان فارس همچنین از استمرار فعالیت ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان و جدیت در پیگیری مشکلات 80 واحد دارای مشکل خبر داد و گفت: با مدیریت و نظارت مستقیم معاون قضایی دادگستری استان در هفته با تشکیل دو جلسه در اتاق بازرگانی استان و شهرک صنعتی شیراز مشکلات واحد‌های صنعتی پیگیری خواهد شد و موانع موجود در مسیر فعالیت اقتصادی آنان شناسایی و با کمک مسئولان و کارشناسان حل و فصل می‌شود.

موسوی رصد فعالیت واحد‌های تولیدی احیا شده و ادامه حمایت حقوقی و قضایی در جهت پیشگیری از ایجاد اختلال در روند فعالیت آنان را از جمله برنامه‌های ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان خواند و تصریح کرد: بازدید‌های میدانی و هدفمند از واحد‌های صنعتی و تولیدی در سراسر استان فارس و تشکیل جلسات با محوریت دادگستری استان با مدیران واحد‌های تولیدی و بررسی کمبود مواد اولیه، عدم وصول مطالبات، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش و مشکلات بانکی و دریافت تسهیلات بانکی و همچنین هماهنگی با ادارات آب و برق و سایر دستگاه‌های خدمات رسان مطرح و با جزئیات و حساسیت پیگیری می‌شود.

وی رفع مشکل و بازگشت واحد کشتارگاه صنعتی طیور «جهان زرین» فسا را از جمله اقدامات عملی دادگستری فارس را در راستای پیشگیری از بیکاری نیرو‌های کار خواند و خاطرنشان کرد: این واحد تولیدی علاوه بر اشتغال 100 نفر به صورت مستقیم زمینه فعالیت اقتصادی 300 نفر دیگر به صورت غیرمستقیم را فراهم کرده و با قول مساعد سرمایه گذار، طرح توسعه واحد صنعتی را مطرح کرده است که در این خصوص نیز حمایت‌های قضایی در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • وصول ۱۹ هزار میلیارد مطالبات دولت از صنایع خوزستان
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • ۲۰ هزار تن گندم استان فارس از آسیب باران و سیل در امان ماند
  • ارسال فایل ۱۰۳ هزار تن گندم خریداری شده به بانک کشاورزی ایلام
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس